Prancūzija, Cadeilhan
...Mūsų ekologiška juodojo česnako garstyčia puikiai tiks prie mėsos, daržovių ar padažų. Ji taip pat bus ideali marinatams. Charizmatiška, subtili ir stipri garstyčia su nuostabiu juodojo česnako aromatu. Raskite įkvėpimo su mūsų receptų idėjomis. INGRIDIENTAI Ekologiška prancūziška garstyčia (ekologiški garstyčių sėklos, ekologiškas acto, vanduo, druska) 90% Ekologiškas juodasis česnakas iš Gers 10% LAIKYMAS Laikyti kambario temperatūroje, saugoti nuo šviesos. Po naudojimo gerai uždaryti stiklainį. Atidarius laikyti šaldytuve ir sunaudoti per 90 dienų.
Lenkija, Rusiec
...JUODASIS GARSTAS (Brassica nigra L.) Tai pati aštriausia iš siūlomų garstyčių veislių, prieinama mažų sėklų pavidalu. Importuojama iš geriausių Rytų Europos ūkių. Žaliava naudojama garstyčių gamyboje, aliejaus ekstrakcijoje, taip pat medicinos pramonėje. Pasiūlymas: – visos I klasės sėklos – visos II klasės sėklos Švarumas: 98-99,99% Pakuotė: – popierinė maišas 20-25 kg – polipropileno maišas 20-25 kg – polietileno maišas – big-bag...
Prancūzija, Mietesheim
...Juodasis deimantas suteikia šiai garstyčiai subtilų aromatą, kuris tikrai jus sužavės. Ši garstyčia, švelniai pagardinta trumų gabaliukais, džiugina trumų mėgėjus. Ji puikiai papildo jūsų mėsą, daržoves, makaronus ir padažus, taip pat šaltus patiekalus! Ingredientai: Vanduo, garstyčių sėklos, actas, trumpos ir juodųjų trumų sultys (4,2%), druska, cukrus, aromatas, konservantas: natrio bisulfitas (E222). Taip pat yra 55 g ir 200 g indeliuose.
ufs.country_names.RU, Saratov
...Aliejus, pagamintas iš sėklų, naudojamas maisto ir techniniais tikslais, o riebalų neturinčios sėklos naudojamos geriausių stalo garstyčių rūšių gamybai ir medicinoje garstyčių pleistrų gamybai. Juodosios garstyčios turi gerų medaus savybių, medaus produktyvumas yra 260 kg / ha. Ši augalas taip pat naudojamas muilo gamyboje. Juodosios garstyčių sėklos naudojamos Dijono garstyčių gamybai. Liaudies medicinoje garstyčių sėklos plačiai naudojamos kaip milteliai arba garstyčių miltai, siekiant padidinti apetitą.
ufs.country_names.RU, Moscow
...“. Naudoti Naudokite prieskonius marinadui paruošti ir kaip padažą šašlykams, keptai mėsai. Skonis Aštrus, pikantiškas, vidutiniškai aštrus. Ingredientai Maisto joduota druska, džiovinti česnakai, džiovinti svogūnai, žirnių skaidulos, maltas juodasis pipiras, kalendra, maltas raudonasis pipiras, raudonas grūdų pipiras, maltas garstyčios, rapsų aliejus, džiovinti petražolės, čiobreliai. Maistinė vertė 100 g. Baltymai (g / 100g)… 5,5 Riebalai (g / 100g)… 4,0 Angliavandeniai (g / 100g)… 36,0 Energijos vertė (kcal / 100g)… 200...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play