Lietuva, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
Rumunija, Botosani
...Tai trečiasis pjūvis iš jautienos kojos ir jis labai švelnus. Rekomenduojame gaminti verdant, garinant, kepant ant grotelių arba orkaitėje. Dalys iš nugarinės uodegos taip pat gali būti kepamos keptuvėje.
Jungtiniai Arabų Emyratai, Dubai
Prancūzija, Auxerre
... apgaubia brandžių taninų tankumą ir įtampą. Šviežias ir elegantiškas finišas pasižymi išskirtiniu ilgiu. Accord metvin Kepta jautienos šonkaulių dalis, šernienos šlaunelė su baravykais, antienos foie gras troškinys, ėriuko kojos su artišokais, tagliatelle su grybais ir foie gras, tournedos su trumų sviestu. Vinification 50% tūrio brandinamas naujose statinėse klimato kontroliuojamoje patalpoje...
Prancūzija, Carquefou
...Maisto paslaugų receptai iš Maison Quillard siūlo individualizuotus sprendimus šeimos valgymams: visą ar pusę paršelio (20 arba 10 žmonių), kepimui, įdarytą daržovėmis ir jautienos filė, patiekiamą su Portveino padažu. Taip pat galima užsisakyti šlaunelę ir filė (6 arba 8 žmonėms).
Lenkija, Leszno
...šlaunelė, kaklas, akies apvalkalas, šoninė, petys ir nugarinė. Taip pat siūlome keptą jautieną, sparnelius, krūtinėlę, pjaustytą mėsą, skrandžius, kepenis ir šonines. Kalbant apie kiaulieną, siūlome tokius pjūvius kaip: – lašiniai, – pusės skerdienos, – odelės, – minkšti ir kieti riebalai, – 4D kumpis, – be kaulų kiaulės kaklas, – be kaulų nugarinė, – 4D petys. Taip pat siūlome aukštos kokybės...