... 20-25 gramus, o jie pasižymi tamsiai raudona blizgia spalva ir sultingais žiedlapiais. Vaisiai turi aukštas organoleptines ir skonines savybes, išskirdami puikų skonį ir aromatą, su vidutiniu-aukštu cukraus laipsniu. Puiki tekstūra ir labai didelis atsparumas skilimams tiek ant augalo, tiek po derliaus nuėmimo. Produktas visus metus. Pakuotė: gr 200, 250, 300, 350, 400, 500, 600, 3000...
Italija, Piglio
...Intensyvi raudona spalva, su rubino atspalviais. Nosyje išryškėja sunokę raudonieji vaisiai, ypač vyšnios ir vyšnių. Burnoje galingas ir tuo pačiu švelnus, su saldymedžio natomis. Pabaigoje, labai ilgas, nuosekliai ir subalansuotai grįžta nosyje išreikšti tonai.
Italija, Schio
...Ciliegiolo... tai skirtingas gėrimas iš Toskanos. Išvaizda intensyvi raudona, beveik nepralaidi šviesai, vaisinė, malonūs vyšnių džemo, prinokusių gervuogių, šiek tiek prieskonių, baltųjų tabako, juodųjų pipirų užuominos. Skonyje, apgaubiantis, subalansuotas, harmoningas, elegantiškas ir subtilus, pagirtinas šilkinis taninas. Puikus gėrimas, jis puikiai derės su plėšrūnų mėsa, prabangiu šernu su polenta ir brandintais sūriais, brandintu toskanišku pecorino.
...Spalva: intensyvi rubino raudona. Aromatai: platus ir ilgalaikis, su juntamu vyšnių kvapu ir vanilės natomis. Skonis: pilnas, apvalus, su švelniais ir subalansuotais taninais. Patiekimo temperatūra: 16-18°C. Pora: puikiai tinka prie raudonos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių. Vyninimas: po vynuogių atskyrimo, misos maceracija su odelėmis trunka 6-7 dienas 24-26°C temperatūroje. Baigus malolaktinę fermentaciją, dalis vyno brandinama barelėse, kita - plieninėse talpose. Brandinimo potencialas: 2 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play