„Rosa dell'Angelo“ kumpio ir „culatello“ gamybos procesas yra ypatingas jau nuo pat pradžių. Mėsos turi skirtingą kokybę, dėl lauko auginimo tipo ir senovinės rankų darbo technologijos, naudojant tik druską ir ilgą brandinimą. Mūsų juodieji kiaulės, senovinių veislių, kurios beveik visiškai išnyko, laisvai ganosi miškuose. Laisvi po saule, vėju ir lietumi. Laisvi išreikšti savo instinktus. Laisvi ...
...Žaliava: Nacionalinė šviežia kiaulienos šlaunelė, pasirinkta be blauzdos, kg 13,50, apkarpyta ir nuvalyta nuo perteklinio riebalų, be polifosfatų, pieno produktų ir glitimo. Po atvėsinimo, šoninė apvyniojama apsauginiu elastiniu maišeliu, kurį galima uždaryti. Vėliau ji yra surišta, supakuota ir pasterizuota. Dydis: Apie kg 10,00/11,00 Ingredientai: kiaulienos šlaunelė, druska, aromatai ir prieskoniai, dekstrozė, fruktozė, antioksidantas E 316, konservantas E 250. Pakuotė: Permatomi Cryovac maišeliai...
Italija, Castelnuovo Rangone
...Pjaustyti mėsos gaminiai dėžutėje Vienos dėžutės svoris: 100 g Gamyba: Nuolatinė Produktai: Virta šoninė, žalia šoninė, Milano saliamis, Vengrijos saliamis, koppa, mortadella ir bresaola.
Italija, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc di Lavigna Santo E. C. Mesoracoje, Krotonės provincijoje, užsiima savarankiška ir rankų darbo produkcija, įskaitant pakuotę, tradicinių mėsos gaminių, tokių kaip dešros, kapokolis ir šoninė. Dėl kvalifikuoto ir patirtį turinčio personalo, Salumificio Lavigna sugeba patenkinti net ir pačių išrankiausių skonių poreikius.
Italija, Nago-Torbole
Salumificio Trentino gamina mėsos gaminius jau daugiau nei keturiasdešimt metų. Tarp regiono charakteringų produktų yra sūdyta mėsa ir speck; įmonė taip pat gamina klasikinius itališkos tradicijos mėsos gaminius, tokius kaip virtas kumpis, žalias kumpis, dešros ir šoninė. Salumificio Trentino prekės ženklas yra modernios ir dinamiškos įmonės pavyzdys, sugebėjusios sujungti tradiciją su įvairiais maisto modeliais. Nuo pat pradžių dėmesingai siekdama kokybės, nuo 2006 metų ji sertifikavo savo Kokybės valdymo sistemą pagal UNI EN ISO 9001: 2008 standartą.
Italija, San Demetrio Corone
Specialiai sukurta gaminti sūrius, tokius kaip D.O.P. kapoklis ir šoninė, Madeo maisto pramonė taip pat užsiima juodųjų Kalabrijos kiaulių kumpio ir dešros gamyba. Naudojamos technikos yra grynai amatininkų, pavyzdžiui, druskos naudojimas, kuris vis dar atliekamas rankomis tradicinėse druskose, kaip ir anksčiau. Tačiau, kur to reikia, nesibaiminama pasinaudoti moderniausiomis technologijomis, todėl džiovinimas patikėtas entalpiniams įrenginiams, kurie išnaudoja išorines klimato sąlygas, kad viduje sukurtų idealią ventiliaciją.
Italija, Dobbiaco
Tirolio šoninė - Dešrelės - Virti kumpiai - Šviežia mėsa...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play