...„Il Parmigiano Reggiano DOP“ yra išmanių amatininkų darbo rezultatas, perduodamas iš kartos į kartą. Nariai jį gamina pagal tradicinį metodą, Mantovos provincijoje, dešiniajame Po krante. Pasiekiamas įvairiomis dydžių ir brandinimo trukmėmis, kurios svyruoja nuo mažiausiai 14 mėnesių iki 30 mėnesių brandinimo.
Italija, Misano Adriatico
...Skanūs užkandžiai su šviežiu „Parmigiano Reggiano“, pagamintu iš DOP. 5 20 g sūrio lazdelės, kad patirtumėte skanų skonį. Sveika, turtinga kalcio, baltymų ir skonio. Puikiai tinka kaip greitas užkandis arba sveikas papildymas jūsų patiekalui.
Italija, Fidenza
Italija, Milano
...Confettura Extra di Pera Coscia ir aukštos kokybės mielė iš Tilio. Be pridėtinio cukraus ir konservantų. Tik šviežia sezoninė vaisiai ir mūsų gamybos rankų darbo mielė. 100% pagaminta Italijoje. Norint gauti geriausią konsistenciją, svarbu vartoti ją esant temperatūrai nuo 5 iki 10 °C. Ingredientai: Kriaušė 65%, mielė iš Tilio 35%. PORA Puikiai tinka prie ilgai brandintų sūrių, tokių kaip Parmigiano Reggiano, pecorini; žolelių sūrių, tokių kaip Gorgonzola ir Roquefort.
Italija, MILANO
...Nuo 20 iki 26 mėnesių "Parmigiano Reggiano" pasiekia brandą, tinkamą išreikšti savo charakteringą skonį, tačiau vis dar išlaiko jaunam sūriui būdingas skonio natas. Todėl jis siūlo gomuriui tirpstančio sviesto, pieno ir jogurto aromatus, kartu su vaisiniu poskoniu, primenančiu bananą ir ananasą, subtiliame saldumo ir sūrumo balanse. Sūris yra trapus ir granuliuotas, šviesiai geltonos spalvos. KG 35.000 VISOS FORMOS SVORIS KAINA UŽ KG EURAIS 7,00 GALIOJIMO TERMINAS 15/10/2025 MINIMALUS UŽSAKYMAS 50 VISOS FORMOS...
...30 mėnesių Parmigiano Reggiano yra skonio koncentratas, trapus ir granuliuotas, su ryškiu aromatu. Jo savitumas daro jį tikru triumfu skonio receptoriams. Ilgas brandinimas suteikia šiam produktui aukštą virškinamumą ir gausų maistingųjų medžiagų kiekį, todėl jis tinka laktozės netoleruojantiems asmenims ir mažiems vaikams.
Italija, Parma
...Greci Bendrieji Sandėliai, pažangi įmonė sūrių brandinimo srityje, daugiausia Parmigiano Reggiano.
Italija, San Pietro Clarenza
...Šis kvapnus ir skanus pestas puikiai tinka ruošiant puikius makaronų patiekalus. Tepamas ant skrudintos duonos arba krekerių, kad paruoštumėte skanius užkandžius ir užkandžius. Jis taip pat prideda kvapo ir skonio salotoms. INGREDIENTAI: Šviežias bazilikas ne mažiau kaip 70%, ekstra vierginio alyvuogių aliejaus, saulėgrąžų aliejaus, Parmigiano Reggiano (PIENAS, druska, RENNETAS) pušies riešutai, graikiniai riešutai, druska. Pakuotės: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
...Automatinė mašina paprastam ir išsamiam sūrių valymui. Sukurta sūrio žievės valymui, su gylio lygiu, kuris reguliuojamas pagal norimą rezultatą. Grater'ui: atlieka gilesnį ir ypač kruopštų valymą. Pjaustymui į riekeles ar gabalus: atlieka lengvesnį valymą, be perteklinio atliekų. Išvalo apie 350/400 Parmigiano Reggiano tipo sūrių per dieną. Elektropneumatinė mašina, maitinama 380V. Pateikiama...
Italija, Genova
...Parmigiano-Reggiano gaminamas tik Parmos, Reggio Emilijos, Modenos provincijose ir dalyse Mantuvos ir Bolonijos provincijų, lygumose, kalnuose ir kalvose, esančiose tarp Po ir Reno upių. Šioje srityje yra keturi tūkstančiai ūkių, kuriuose galvijai šeriasi vietoje užaugintomis pašarais.
Italija, Bagnolo San Vito
...Parmigiano Reggiano visose formos (1-oji pasirinkimas) Stagionatura: 24 mėnesiai Svoris: 37 kg / 40 kg Kaina: € 9,60 už kg Minimalus užsakymas: 650 kg Parmigiano Reggiano visose formos po pasirinkimo Stagionatura: 24 mėnesiai Svoris: 37 kg / 40 kg Kaina: € 9,30 už kg Minimalus užsakymas: 650 kg...
Tiesioginė prekyba ir eksportas į cash and carry visame pasaulyje, tiesioginė prekyba restoranams visame pasaulyje, itališki produktai, bufalo mozzarella, picos mozzarella, fior di latte, San Marzano pomidorai pica, šviežia pasta, pasta Italijos restoranams užsienyje. Neprilygstamos kainos itališkiems produktams, užsisakykite mūsų svetainėje ir gausite produktus tiesiai į savo restoraną, vynas, ek...
Italija, Sant'ilario D'enza
... Caseificio Colline di Selvapiana ir Canossa (registracijos numeris 417). Mūsų Parmigiano Reggiano tiekimo grandinė yra trumpa, integruota, kontroliuojama ir sertifikuota pagal Gyvūnų gerovę. Tai modelis, leidžiantis mums kasdien tikrinti ir maksimaliai padidinti mūsų produkto kokybę, siūlant jį plačiame brandinimo asortimente (nuo 12 iki daugiau nei 40 mėnesių) ir tipų. Be standartinio Parmigiano Reggiano...
Italija, Soragna
Sarca, įsikūrusi Soragna, supakuoja kietą ir pusiau kietą sūrį, „Parmigiano Reggiano“ ir „Grana Padano“ į plėveles ir maišelius po Cryovac vakuumu. Transporto organizavimas Italijoje ir užsienyje su konteinerių pakrovimais, krovinių surinkimo transportu, montavimo, sandėliavimo paslaugomis ir siuntimo platformomis.
Italija, Busto Arsizio
La Castellanza spa užsiima pieno produktų ir sūrių gamyba bei platinimu, įskaitant mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, iš grynos ožkos pieno ir daugybę kitų skanėstų, visada naudodama tik šviežią pieną. Viena iš mūsų specialybių yra ožkų sūriai, kurie pasižymi geresniu virškinamumu nei kiti sūriai. Taip pat gaminame aukščiausios kokybės burro ir mascarpone.
... gamyboje, pavyzdžiui, pieninių karvių, bendradarbiaujančių su Parmigiano Reggiano, sektoriuje. Plėtojama malkų ir granulių pardavimas paletėse, suteikiant klientams galimybę pasinaudoti pristatymo paslaugomis į namus.
Italija, Bibbiano
Pieninė įsikūrusi Via Vittorio Veneto 4, žinoma Bibbiano (RE), ir kiekvieną dieną vidutiniškai pagaminama 16 formų Parmiggiano Reggiano (per metus beveik šeši tūkstančiai), pažymėtų numeriu 629. Parduotuvėje: „La corte del Parmiggiano Reggiano“ vyksta tiesioginė Parmiggiano Reggiano, sviesto ir rikotos pardavimas. Nepaisant to, kas nutiko kitose vietose, Latteria Sociale Nuova per savo veiklą nesusidūrė su būtinybe susijungti su kitomis gamybos įmonėmis, o priešingai, priėmė keletą narių, kurie dėl pieninių uždarymo nusprendė prisijungti prie šio Bibbiano regiono puošnumo.
Italija, Montechiarugolo
Pristatome save, aš esu Giorgio Bonati, o su savo sūnumi Gianluca valdome mūsų ūkininkavimo verslą Parmos kaime. Mūsų šeima yra ūkininkų ir gyvulių augintojų šeima jau keturias kartas. Šiandien turime apie 100 karvių, kurios gamina pieną, kurį mes perdirbame į Parmigiano Reggiano sūrius mūsų sūrinėje. Vėliau brandiname produktą specialiame brandinimo sandėlyje. Mūsų Parmigiano Reggiano gaminamas...
Italija, Gambasca
... Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano, Bufalo Mozzarella Campana, Burrata, Gorgonzola ir dar daug daugiau. Rinkų žinios, gebėjimas nustatyti ir interpretuoti klientų poreikius leidžia mums patarti klientui, padedant jam augti ir įgyti žinių apie produktus, jų pateikimą, pjaustymą, laikymą ir derinimą. Su mūsų šaldytuvų transporto priemonių flotile pasiekiame visą Pjemontą ir Ligūriją, taip pat turime organizacinę struktūrą tarptautiniams siuntimams.
Italija, Montecchio Emilia
... kokybės vynai, sausa ir saldi Malvasia, Marzemino, Rosso dei Calanchi Cabernet Sauvignon, Reggiano Lambrusco, Reggiano Lambrusco Amabile, Rosso di Vigna Reggiano Rosso, Ilario Rosato ir Rosso Reggiano Lambrusco, Rosso dell'Olmo Reggiano Rosso, Pinot dell'Emilia, Bianco Due Torri, Sauvignon dell'Emilia, Lambrusco, Fortana dell'Emilia, Rosato!!!
Italija, Castel Maggiore
Mūsų misija yra pristatyti ir propaguoti geriausias itališkas maisto ir vyno specialybes pasaulyje, siūlant aukštos kokybės produktus profesionalams, dirbantiems platinimo, didmeninės prekybos, mažmeninės prekybos, maitinimo, restoranų ir viešbučių sektoriuose. Susisiekite su mumis, jei norite užsisakyti mūsų pasirinkimą: -Prosecco -Vynas -Olive Oil -Balsamico Actas -Mortadella -Salumeria -Sūriai -Parmiggiano Reggiano -Mozzarella...
Italija, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, esanti Emilia kelyje tarp Reggio Emilia ir Parma, gamina išskirtinio skonio grietinėlės sviestą, surinktą iš daugiau nei 150 Parmigiano Reggiano gamintojų pieno ūkių. Be to, kad siūlo įvairias sviesto formas, įmonė taip pat brandina Parmigiano Reggiano (kurį taip pat gamina) ir Grana Padano, parduodamus tiek visomis formomis, tiek vakuuminėse pakuotėse. Nuolatinė kokybė ir rimtumas teikiant paslaugas, nuo pakavimo iki pristatymo savo transportu, yra daugiau nei 50 metų sunkaus darbo rezultatas ir natūraliai sertifikuota pagal UNI EN ISO 9001:2000.
Italija, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi specializuojasi itališkų ir ne tik sūrių brandinime ir porcijavime. Mes galime pasiūlyti pilną sūrių paketą: Grana Padano Dop ir Parmigiano Reggiano Dop įvairiuose brandinimuose, porcijose ir tarkuotu pavidalu. Daugelis itališkų DOP: Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, šveicariški sūriai, kietieji sūriai, minkštieji sūriai, ožkų ir avių sūriai, Provoloni, jaunieji pieniniai sūriai, pusiau ir super brandinti sūriai.
Italija, Guastalla
Guastalloje, tarp Reggio Emilijos ir Parmos, šeimos valdomas verslas sujungia dvi geriausias Emilijos-Romanijos tradicijas: kulinarinį meną ir inžinerinę kompetenciją. Bertazzoni yra šios regiono gastronominės paveldo paveldėtojas, tokie produktai kaip Parma kumpis, saliamis ir mortadelos, Parmigiano Reggiano ir balzamiko actas. Dėl šios priežasties, tie, kurie mėgsta gaminti, naudoja Bertazzoni virtuves ir virimo plokštes, sukurtas su aistra ir kompetencija virtuvės ekspertų.
Italija, Torino
... dėmesį į žaliavų kokybę, atrankos ir apima reprezentatyvius ir prestižinius prekės ženklus, tokius kaip Parma kumpis ir Parmigiano Reggiano, taip pat kitus plačiai vartojamus produktus, kuriuos galime kasdien pateikti ant mūsų stalų, ir regioninius nišinius produktus, kurie yra nuolatinio tyrimo rezultatas, siekiant atgaivinti senus ir pamirštus skonius. PAMA siūlo išsamią pasirinkimo galimybę tarp mėsos gaminių ir sūrių, galinčių patenkinti net ir išrankiausių gurmanų poreikius.
Parmezano Reggiano gamyba - Mūsų pieninė įkurta 1904 metais, per du pasaulinius karus sugebėjo organizuoti darbą šimtams žmonių, užtikrindama visiems daugiau nei orias darbo ir gyvenimo sąlygas net ir sunkiausiais laikotarpiais. Parmezano Reggiano gamyba pagal tradicinius metodus Per metus pieninė sugebėjo atlikti tinkamas investicijas, kad užtikrintų stiprų Parmezano Reggiano gamybos augimą...
Italija, Cesenatico
Romos žemės, turtingos tradicijų, aistrų ir skonių, gimdo makaronų gamyklą La Fenice, kur svarbu naudoti aukštos kokybės žaliavas. Tarp svarbiausių ir dažniausiai naudojamų žaliavų yra sertifikuota Romagnolos miltai ir Altamura semola, Parmigiano Reggiano ir Grana Padano, abu DOP, ir tik Italijoje gaminamos kiaušiniai. Turime galimybę gaminti tiek šviežius makaronus ATM, tiek IQF šaldytus makaronus. Italų skonis, aistra ir geriausia kokybė ant stalo. Tai yra makaronų gamykla LA FENICE.
Italija, Milano
... kaip Parmigiano Reggiano, Grana Padano, konservuoti maisto produktai, labai žemos rūgštingumo ekstra vierginio alyvuogių aliejus, Italijos ir Ispanijos kumpiai (jamon iberico), Bresaola, šaldytos žuvys (Argentinos krevetės). Prekiaudami produktais, skirtais nišoms rinkoje, sukūrėme svarbią specializuotų platintojų, tiek Italijoje, tiek užsienyje, bazę, leidžiančią mums palaipsniui didinti...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play