Italija, Giuliano
Daugiau nei keturiasdešimt metų, Di Rosa yra svarbus taškas konditerijos sektoriuje, siūlantis platų produktų asortimentą, kuris sujungia itališką meistriškumą su aistra kokybei. Turėdama daugiau nei 200 prekių, paruoštų pasaulinei eksportacijai, Di Rosa nėra tik prekės ženklas, bet ir puikumo bei autentiškumo garantija. Mūsų įmonė ne tik platina aukštos kokybės produktus, bet taip pat specializuo...
Italija, Colle Di Val D'elsa
Masoni Pietro šeima veikia nuo 1885 metų ir užsiima konditerijos produktais. Ilga patirtis ir tradicija Sienos konditerijos mene daro ją žinomą dėl įvairių produktų, tokių kaip: panforti, cantuccini, panpepati, torroni ir sausainiai. Klientas galės pasimėgauti akimirka nuostabios saldumo, ragaujant rankų darbo šokoladą arba gurkšnojant mūsų skrudintą kokybišką kavą. Tiems, kurie ieško dovanos ypat...
Italija, Bergamo
Bello Fresco gimė iš aistros Neapolio kulinarinei tradicijai, o mūsų šviežių produktų kokybė yra mūsų įmonės širdis. Mes pradėjome savo veiklą 90-aisiais, perveždami tradicinius pieno produktus iš pietų į šiaurę Italijoje ir vis labiau plečiant savo klientų ratą. Prie pieno produktų, kurie ir šiandien yra mūsų stiprybė, laikui bėgant pridėjome žemės ūkio produktus (vaisius ir daržoves) bei pietų I...
Iš kampanijos tradicijų istorijos 2016 metais gimė TROPPOGOLOSO įmonė, priklausanti Manzo šeimai, kuri, meistriškai manipuliuodama „neturtingais“ ingredientais, sugeba gaminti natūralius ir sveikus produktus, kurie savo skoniu sugeba užkariauti tiek suaugusiųjų, tiek vaikų gomurius. Džiaugiamės galėdami pasidalinti savo puikumo keliu, laikydami kokybę ir produktų įvairovę savo stiprybe, kruopščiai...
Atitinkantys produktai
Rūgščiųjų Vyšnių Sausainis
Rūgščiųjų Vyšnių Sausainis
Italija, Brescia
Valledoro yra istorinis grissinų gamintojas Brescia, kuris kepa kepinius nuo 1954 metų. Privatūs ir verslo klientai gali įsigyti įmonės maisto specialybes ir internetu. Valledoro parduotuvėje siūlomi grissinai visiems skoniams, taip pat supakuoti sūrus užkandžiai, skrudinti duonos gabaliukai ir saldūs pasiūlymai. Grissinų gamintojas didžiausią dėmesį skiria ingredientų kokybei ir įvairioms mitybos...
Antica Compagnia Siciliana, dinamiška maisto pramonė, įsikūrusi Etnos šlaituose, gimė iš Sicilijos verslininkų grupės intuicijos ir noro, dirbančių konditerijos, gastronomijos, greito maisto ir dietinės mitybos srityse, kurie sujungė meilę savo gimtinei su aiškia ir modernia verslo vizija. Tai konkretus projektas, kuris kyla iš visada puoselėtos idėjos: gaminti ir platinti aukštos kokybės tradicin...
Italija, Torbole Casaglia
Fabianas veikia visoje šalyje ir siūlo dvi pagrindines gamybos linijas: viena barams, kita - automatinėms prekybos mašinoms. Mes galime pasirūpinti bet kokio tipo tiekimu bendruomenėms, oro ir jūrų transporto įmonėms, renginiams, parodoms ir dideliems įvykiams. Bandelės, Piadine, Focacce, sumuštiniai, tostai, picos: Fabiano gamyba patenkina visus skonius. Nuo 1998 metų rinkoje Fabianas pelnė vis d...
Duonos kepykla "La Casa Del Pane" įkurta 1982 m. Pernumia, už kelių kilometrų nuo Padujos ir Venecijos. Šiandien, po daugiau nei trisdešimties metų, sujungdama amatininkų tradicijas ir modernias technologijas, ji siūlo savo klientams "Rankomis ruoštus grissini", kurie yra prieinami trijose rūšyse: sezamo, ekstra vierginio alyvuogių aliejaus, 8 skrudintų grūdų, ir rankomis sluoksniuotus krekerius s...
Italija, Scafati
Mūsų pagrindinis įsipareigojimas yra tiekti jums aukščiausios kokybės vaniliją, kuri yra kontroliuojama. Tiekimas amatams, mažoms, vidutinėms ir didelėms įmonėms. Konditerija, ledainės, saldumynai, maisto pramonė, didmenininkai, mažmenininkai. Vanilės ir prieskonių importas iš tropinių šalių: Madagaskaras, Tahitis, Indonezija, Meksika. Natūralios premium vanilės ankštys: Tahiti, fragrans, bourbon,...
Italija, Pieve Porto Morone
Įmonė gamina pusgaminius kepiniams konditerijai: „pan di Spagna“ (Plaque Génoise), „pan di Spagna“ rulonėlis arba rollé (Plaque Bavaroise), bigné ir kt. Šiuos produktus parduodame tiek saldumynų pramonei (konditerijai ir ledų gamybai), tiek platintojams, kurie aprūpina atskirus pardavimo taškus (t. y. konditerijos ir ledų gamybos dirbtuves). Jei turėtume apibendrinti pagrindinę mūsų produktų savyb...
Italija, Barletta
Visada ieškodami gero, Orsini ekologiškas šokoladas išreiškia mūsų norą būti sąžiningiems ir skaidriems pasauliui. Ekologiški šokoladiniai dragee, ekologiški šokolado plytelės, ekologiški šokolado triufeliai, ekologiškas gianduja kreminis šokoladas, viskas pagaminta iš ekologiškų ir itališkos kilmės ingredientų, lazdyno riešutai ir migdolai, atrinkti Italijoje. Kokybiškas šokoladas ir saldumynai...
Italija, Moncalieri
Mūsų šeima maisto produktus ir gėrimus platina nuo 1952 metų. 2009 metais įsteigėme įmonę, skirtą tik eksportui, Gusti d'Italia S.r.L.: tarp jos partnerių yra kai kurie svarbiausi platintojai ir gamintojai Italijoje. Nuo 2020 metų turime BRC Agent and Broker sertifikatą.
Italija, Gravellona Toce
G.T.Inox buvo įkurta kaip amatininkų įmonė 1977 metais. Šiandien, praėjus 40 metų nuo įkūrimo, įmonės pagrindinė veikla skirstoma į dvi sritis: - Paslaugų ir mechaninio metalo apdirbimo (plieno, aliuminio ir geležies) subrangos teikimas profesionalių virtuvės įrankių, rankenų ir rankenėlių gamyboje, su rankiniu ir robotizuotu tikslumu, tig ir mig suvirinimu iš plieno, aliuminio ir geležies; be t...
Kūrybiškumas, aistra, įsipareigojimas – tai ingredientai, kurie kartu su įgimta jautrumu ir nuolatiniu tyrimu apibrėžia ir sintetina moterišką įmonės filosofiją „Antico Torronificio delle Madonie“, įsteigtą 1950 metais ir iki šiol esantį Sicilijos puošmena bei Madonitų gamybos regiono pasididžiavimu. Istorija, perduota tėvo Ignazio dukroms Anna Maria ir Filippa, kurios sukūrė autentišką šeimos ver...
Italija, Napoli
Cupiello pasakoja senovės pusiausvyros istoriją, kur tradicijos meilė susijungia su nuostabiausia technologija. Cupiello yra įmonė, specializuojanti itališkos šaldytos gastronomijos gamyboje ir prekyboje. Mūsų misija – pristatyti itališką ir neapoliečių gastronominę kultūrą visame pasaulyje. Namo „Cupiello“ kiekvieną dieną gyvename senovės pusiausvyros istorija. Čia raugas yra rūpestingai atnaujin...
Italija, Aprilia
Cioccafè prasideda su Laura Ferruolo, kuriai senelis perduoda su dideliu kruopštumu senovinę neapolitietišką saldainių gamybos meną. 1970 metais ji kartu su vyru Felice Basile įsteigia „Confettificio Ferruolo“. Daugelį metų „Confettificio Ferruolo“ gamina ir parduoda įvairių rūšių saldainius, leisdama „Meistrui Sor Felice“, kaip jis vis dar žinomas, Felice Basile, konsoliduoti ir tobulinti jau tur...
Italija, Belpasso
... įvairūs sausainiai, pyragaičiai konditerijoms ir pusryčių sausainiai. Produktų kokybė, atsirandanti iš seniausių Sicilijos konditerijos tradicijų receptų ir naudojant visiškai natūralius ingredientus, leido įmonei greitai įsitvirtinti tiek Italijos, tiek užsienio rinkose, užimant vietas ir matomumą tarp svarbiausių didmeninės prekybos vardų ir sulaukiant didelio įvertinimo iš konditerių, restoranų savininkų ir galutinių klientų dėl produktų skanumo ir natūralumo.
Įmonė buvo įkurta prieš maždaug 20 metų Sebastiano Pennisi valios ir iniciatyvos dėka. Jau apie 10 metų amatininkų laboratorija vis labiau specializuojasi Sicilijos kanolių lukštų gamyboje, nuolat gerindama savo kokybę ir vis labiau vertinama pirmiausia savo klientų, o vėliau ir tų, kurie juos ragavo, vertinant jų aromatą, skonį ir kvapus. Mūsų būstinė yra Belpase, mažame miestelyje Katanijos prov...
Italija, Pineta-Laives
Nuo 1968 metų Gilli yra prabangos maisto produktų, kepinių ir vaisių džemų sinonimas. Mūsų šeimos valdomas verslas visada orientuojasi į aukščiausią kokybę ir natūralumą. Pasirinktos delikatesai su aistra visiems, kurie mėgsta išskirtinumą ir unikalumą!
Italija, Romanengo
F.B.F. yra Bauli grupės įmonė, pirmaujanti užkandžių sektoriuje Italijoje, lyderė natūraliai pakylėtų sluoksniuotos tešlos produktų gamyboje. Ji gamina ir platina kruasanus, pyragėlius, pintines, taip pat naujausias specialybes – be cukraus kruasanus, bandeles su šokolado gabaliukais ir dvigubo sluoksnio pyragėlius. Grupės gamyklose FBF gamina pandoro, panettonus ir columbas.
Italija, Albano Laziale
Pica Michelangelo Albano Laziale, Romos apylinkėse (Castelli Romani) – duonos kepykla su malkomis, gaminanti namų tipo duoną, Genzano duoną, Lariano duoną. Romėniška pica, baltoji ir raudonoji pica, Velletrana pica ir tradicinių Castelli Romani kepinių gamyba. Iš geriausių kietųjų kviečių, 00 ir pilno grūdo miltų mišinių gimsta mūsų nuostabūs produktai. Kiekvieną rytą, pagal geriausias tradicijas,...
Mūsų rankų darbo konditerija gamina tradicinius Sicilijos klasikinius saldumynus, tokius kaip rikotos kanoli ir sicilietiška kasata, saldumynus su šviežia rikota, kremu, šokoladu, pistacijomis, migdolų pasta, taip pat rankų darbo Panettoni ir Velykų balandžiai. Ribota tradicinių Sicilijos saldumynų gamyba, prieinama šeimos valdomai sicilietiškai konditerijai, kuri saldumynus ruošia savo dirbtuvėse...
Italija, Borgolavezzaro
Įmonė „Elisa Food“ jau apie 40 metų specializuojasi picų, picačių ir picos pagrindų (su pomidorais ir be jų) gamyboje. Mes vertiname natūralumą, todėl gerbiame natūralios fermentacijos laiką. „Elisa Food“ be tradicinės linijos turi BE GLUTENO produktų liniją, kurią platiname Italijoje prekės ženklu „Le Bontà di Edo“ ir kuri apima įvairias PIZŲ, PIZOS PAGRINDŲ, DESERTŲ, DUONOS ir MAKARONŲ variaci...
Italija, Salerno
Mūsų kepyklos veikla trunka trisdešimt metų, tai šeimos verslas, ir negalėjo būti kitaip, atsižvelgiant į mūsų kilmę, mes esame iš Gragnano, makaronų tėvynės, kur kietųjų kviečių semolės kvapas užpildo orą. Kepimas duonos, saldumynų ir visko, kas pagaminta iš miltų, mums yra didelė aistra, kurią pavertėme savo darbu. Šios aistros ženklai matomi rūpinimusi ir autentiškumu visame, ką iškepame. Mūsų ...
Sofus ir kvapnus, tai mūsų tradicijos saldumynas. Gargani ciambellone yra didelės kokybės ir prestižo sinonimas. Šio produkto sėkmė remiasi natūraliais ingredientais, apdorotais meistriškai. Ciambellone idėja kilo iš Gargani šeimos patirties, kuri daugiau nei 50 metų dirba maisto pramonėje su istorinėmis parduotuvėmis Romoje, Viale Parioli ir Via Lombardia. Dėmesys ir pagarba aplinkai gamybos proc...
Italija, Morrovalle
Jauna įmonė, įkurta 2014 metais, kurią įkūrė broliai Romagnoli kartu su savo mama, užsiimanti rankų darbo sumuštinių ir užkandžių gamyba, o vėliau pereinanti prie pakavimo „modifikuotoje atmosferoje“ arba šaldytų produktų, siekiant pagerinti produkto galiojimo laiką. Nuo pat pradžių pasirinkome geriausias žaliavas, kad sukurtume aukščiausios kokybės produktą su patrauklia pakuote.
Italija, Mosciano
Ferretti desertas yra Sandro Ferretti ilgos ir turtingos patirties ledų ir šaldytų konditerijos gaminių rezultatas. Jo svajonė visada buvo tapti konditeriu. 2006 metais jis prisijungė prie Italijos meistrų konditerių akademijos (AMPI) ir tapo meistru konditeriu. Jo aistra darbui 2011 metais paskatino jį įkurti savo verslą mažų šaldytų konditerijos gaminių srityje su Sweets Factory, kuri yra Ferret...
Italija, Mugnano Di Napoli
Jau keturiasdešimt metų pusgaminių saldumynams ir sūriems patiekalams srityje, Buongelo siūlo geriausius konditerijos ir konditerijos dirbtuvių produktus. Tešlos užpildai ir šaldyti pusgaminiai, pagaminti iš trapios tešlos, brioche tešlos arba sluoksniuotos tešlos, pakilti arba pakilti, geriausiems tradiciniams Neapolio saldumynų ir sūrių receptams. Visiškai rankomis pagaminti ir naudojant natūral...
Italija, Modena
Viskas ledainėms...
Italija, Montecosaro
Pečį ir konditerijos gaminiai Pietro Quercia Montecosaro (MC), kaime, esančiame tarp Maceratos kalvų, gamina duoną su natūraliu raugu, pagamintą iš vietinių, neapdorotų ir ekologiškų miltų. Konditerija (brownies, muffinai, zeppole, sicilietiški cannoli) gimė iš idėjos sujungti skanų maistą su gerove, naudojant neapdorotus miltus ir mažinant cukraus kiekį. Pečį ir konditerijos gaminiai Pietro...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play