Mūsų įmonė, įsikūrusi Apulijoje (vienoje iš skaniausių Italijos regionų, garsėjančių maisto produktais), yra gerai žinoma dėl rankų darbo vietinių produktų, tokių kaip garsieji "taralli", alyvuogių aliejus, vynas ir kiti produktai, pagaminti pagal kliento užsakymą. Laukiame galimybės pradėti bendradarbiavimą, remdamiesi mūsų pirkėjų pasiūlytomis sąlygomis, kurias mielai patenkinsime, kalbant apie ...
Gerbiamas pone,
Esame senas tradicinis Italijos vietinės maisto gamintojas. Mūsų įmonė specializuojasi kepinių, tokių kaip saldūs ar sūrus taralli, frize, skrudinti duonos gabaliukai, sausainiai ir pyragaičiai, bei naminių arba bronziniais ekstrudavimo būdais gaminamos sausos makaronų gamybos ir platinimo srityje. Taip pat pradėjome gaminti biologinius sausainius, pagamintus iš specialių miltų, tokių kaip kamutas, ryžiai, soba, spelta ir kukurūzai, bei pakuoti ir platinti sausas tarptautines ir itališkas ankštines kultūras.
Mes esame pasaulinė įmonė, prekiaujanti visų tipų naudotomis maisto ir gėrimų gamybos įrenginių ir linijų, geriausių Europos prekės ženklų ir ne tik. Mūsų įrenginiai ir linijos apima tokius produktus kaip duona, pyragaičiai, makaronai, gazuoti gėrimai, gazuotas vanduo ar negazuotas vanduo, alus, vynas, aliejus ir kiti produktai, supakuoti maisto ir gėrimų pramonėje. Prekės ženklai, kuriuos...
...Konditerijos gamykla „Fiorito s.a.s. di Cacciapuoti & C.“ yra Neapolyje ir užsiima didmenine maisto produktų, tokių kaip pyragaičiai (kornetai, didieji kornetai, brioche, bananiniai pyragaičiai, trapūs sausainiai, migdolų sausainiai) ir užkandžiai (taralli, danubio, karšti šunys, freselle, bruschette, saltimbocca), gamyba.
1979: Gimė "Dolce Idea" – šokolado fabrikas, dirbantis rankiniu būdu, vadovaujamas Gennaro Bottone. Nuo 1979 metų jis džiugina skonius įvairiais produktais, kurie sujungia amatininkų sąžiningumą su fantazija ir kūrybos menu. Nenuostabu, kad Bottone įmonė vadinasi "Dolce Idea". Tai patvirtina, kad šokoladas yra laikomas moliu, kurį galima formuoti pagal kliento skonį ir konditerio įkvėpimą. Tačiau ...
Gaminame saldumynus bet kokiai šventei, tipiškus neapoliečių saldumynus, tokius kaip pastiera, struffoli ir kt. Taip pat gaminame marcipaną, sausainius ir įdarytus sausainius. Pristatymas visoje Italijoje.
Įmonė gamina pusės kilogramo ir kilogramo porcijas, daugiausia kampanijos saldumynus, tiek maitinimo sektoriui, tiek didmeninei prekybai. Jos gamybos pajėgumas yra apie 400 tortų ir 1500 porcijų per dieną, su galimybe padidinti apie 30%.