Italija, Fidenza
...Panašus į pecorino, Pastorello išsiskiria savo švelniu skoniu ir unikaliu konsistencija. Iš tiesų, nors tai yra pusiau kietas sūris, jis vis tiek sugeba būti minkštas ir tirpstantis tuo pačiu metu, nepalikdamas drožlių pjaustymo metu.
Italija, Noci
...Provolone stagionato yra brandintas sūris, pagamintas iš karvės pieno, tradiciškai apdorotas ir formuojamas rankomis, brandinamas apie 9–12 mėnesių. Jis pasižymi geltona spalva, labai kreminės konsistencijos, išorėje kietas ir turi labai intensyvų bei šiek tiek aštrų skonį, puikiai tinka vartoti ir drožlėmis arba kartu su puikiu vyno taure.
Italija, Dorgali
...Sūris, kuris sujungia pasterizuoto avies pieno turtingumą su drąsiais juodaisiais pipirais. Su minimalia brandinimo trukme 120 dienų, šis pusiau kietas sūris pateikiamas plačiose ir žemose formose, sveriančiose apie 16 kg, siūlydamas turtingą ir vidutiniškai aštrų skonio patirtį. Puikiai tinka kaip patiekalo pabaiga arba kaip priedas, kad praturtintumėte savo patiekalus, Pecorino Pepato yra...
Italija, Codogno
...Grana Padano DOP yra kietas, virintas ir lėtai brandinamas sūris. Jis gaminamas Padano lygumoje, iš šviežiai melžto, pusiau riebio žaliavinio pieno, gaunamo iš karvių, kurios yra apsaugotos nuo endeminių ligų. Tai itališkas sūris, turintis saugomą kilmės vietos pavadinimą (DOP). Tai reiškia, kad visos trys pagrindinės gamybos grandinės fazės: gyvulininkystė, pieno perdirbimas į sūrį ir...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play