Mr Pilo Gourmet Food yra įmonė, įsikūrusi Cagli, esančiame Marche regiono viduryje, siūlanti tradicinius sluoksniuotus pyragus, užkandžius, picos pagrindus, focaccia pagrindus, sumuštinius ir įvairius kepinius, kurių išskirtinumas yra receptų originalumas ir galutinių pasiūlymų kokybė. Visi mūsų produktai yra ATM ir turi būti laikomi ne šaldytuve, toliau nuo šilumos šaltinių. Paprastai jų galioji...
Italija, Piglio
...Viduramžiais vadinamas "Vynų karaliumi", jis atspindi autentišką teritorijos, visada skirto vynininkystei, išraišką. Intensyvi raudona spalva, su rubino atspalviais. Aromate atsiskleidžia sudėtingumas, kuris svyruoja nuo prinokusios vyšnios iki gvazdikėlių ir muskato riešuto natų. Skonis, iš pradžių žolelių, beveik balzaminis, atsidaro galingai ir sūriai su saldymedžio natomis. Pabaigoje, labai ilgoje, nuosekliai ir subalansuotai grįžta nosyje išreikšti tonai.
...100% arabikos kavos mišinys, saldus skonis su medaus ir citrusinių vaisių natomis.
Italija, Pontecagnano Faiano
...Skonis saldus ir turtingas skaidulų. Žalios lapai pasižymi raudonų venų buvimu, taip pat stiebas. Jame yra vidutiniškai vitaminų ir mineralinių medžiagų. Baby leaf veislė. Galimybė naudoti mišrainėms paruošti. Prieinama juodose dėžėse arba termiškai suklijuotame polistirole po 500 g ir 1 kg.
Italija, Firenze
Italija, Roma
...Išvaizda: tiršta kremas Spalva: raudona Kvapas: tipiškas Skonis: natūralus, tipiškas ir malonus Būklė: kieta Alergenai: Produktas gali turėti alerginių medžiagų arba produktų, kuriuose yra tokių komponentų: PIENAS. Neturi glitimo. Sudėtyje yra konservantų (Rūgštiklis: E270). Maistinė vertė 100 g: Energija: Kj 423 / Kcal 100 Riebalai: 1 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g Angliavandeniai: 21 g, iš jų cukrų 15 g Skaidulos: 0,6 g Baltymai: 1,8 g Druska: 2,0 g...
Italija, Carbognano
...Visiškai skrudinti grūdai yra supjaustyti, kad gautųsi homogeniškas grūdas. Šis produktas turi šviesią/ivorinę spalvą ir yra prieinamas nuo 1 iki 8 mm dydžio. Galutinis produktas paprastai yra vakuuminėje pakuotėje aliuminio maišuose, kad būtų išsaugotas skanus skonis.
...Gilus rubino raudonas vynas, su ryškiu žolelių ir prieskonių aromatu. Jo stiprus ir subrendęs kūnas pasijaučia pirmo gurkšnio metu, sušvelnintas teisingos rūgšties ir švelnių taninų. Vynas siūlo velvetinį ir gerai subalansuotą skonį, burnoje skonis yra subalansuotas, intensyvus, bet sudėtingas. Jis išskiria ilgą aromatą ir tabako poskonį, gerai sujungtą su medienos aromatais.
Italija, Gubbio
... keletą privalumų, palyginti su šaltu spaudimu. 100% ITALIŠKAS. DERLIUS: Renkamas rankomis. ALYVUOGIŲ RŪŠYS: Leccino, Borciona, Moraiola ir kitos. DERLIUS LAIKAS: 2019 m. spalio 25 d. - gruodžio 31 d. FILTRACIJA: Dekantavimas, atitinkantis natūralią filtraciją. SPALVA: Intensyvi žalia. SKONIS: Vaisinis - su šiek tiek žolės ir gėlių natų - ir su harmoningos bei apvalios struktūros. TALPA: Kanistras.
Italija, Marciano Della Chiana
... vaisių skonio su subalansuotu kartumu ir aštrumu, rekomenduojamas šaltam patiekalų pagardinimui, paruoštam iš aukštos kokybės ingredientų. Pakuotė: 500 ml. Ingredientai: 100% itališkas ekstra virgin alyvuogių aliejus. Alyvų veislės: Moraiolo, Arbequina Toskana. Gavimo sistema: Šaltas spaudimas. Derliaus nuėmimo laikotarpis: Spalio 19 d. Derliaus nuėmimo metodas: Pagrinde mechanizuotas. Vaisių skonis: Intensyvus. Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos ir šilumos.
Italija, Schio
...Amarone Latium Morini yra Italijos vyno kultūros must-have. Beveik neprieinamas savo intensyvioje rubino raudonoje spalvoje su lengvais granato atspalviais. Kompleksinis, prinokęs vyšnių skonis, beveik džeminis, saldymedis, juodasis pipiras, neįkyrus toskaniškas tabakas. Paskonis šiltas ir švelnus, taninas dominuoja malonios mineralinės bazės fone. Kaip ir visi didieji vynai, jis neturėtų būti derinamas su jokiu patiekalu, kad būtų galima mėgautis jo maksimalia išraiška. 2011 m. buvo puikus derlius, jis gali ramiai ilsėtis namų rūsyje visą dešimtmetį.
...Spalva: intensyvi rubino raudona. Aromatai: platus ir ilgalaikis, su juntamu vyšnių kvapu ir vanilės natomis. Skonis: pilnas, apvalus, su švelniais ir subalansuotais taninais. Patiekimo temperatūra: 16-18°C. Pora: puikiai tinka prie raudonos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių. Vyninimas: po vynuogių atskyrimo, misos maceracija su odelėmis trunka 6-7 dienas 24-26°C temperatūroje. Baigus malolaktinę fermentaciją, dalis vyno brandinama barelėse, kita - plieninėse talpose. Brandinimo potencialas: 2 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus.
...Vynuogės: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Spalva: rubino raudona, su violetiniais atspalviais ir linkusi į granato spalvą su senėjimu | Kvapas: labai elegantiškas vynas. Jaučiami vaisiniai aromatai, tokie kaip mėlynės ir gervuogės, su kokybiškais skrudintais ir vaniliniais tonais | Skonis: burnoje jis pasirodo sausas, šiltas ir pilnas. Taninai jaučiami, tačiau švelniai dėl buvimo barrique statinėse. GASTRONOMINIAI DERINIAI: Puikus vynas su kepta mėsa, ypač kiauliena, aviena ir ožkiena. Gerai dera su medžioklės patiekalais. Taip pat vynas meditacijai.
Atitinkantys produktai
Altropasso
Altropasso
Italija, Maruggio
...13 % - 14% tūrio Spalva: Purpurinė raudona Aromatas: Subtilus, labai charakteringas Skonis: Geras taninų ir struktūros balansas, švelnus ir apgaubiantis Patiekimo temperatūra (Celsijaus): 16° - 18° C Rekomenduojama: Raudona mėsa, šerniena, aštrūs sūriai, mėsa, aviena, mėsos padažas, kepta mėsa, jautiena, dešros, sūriai.
Italija, Pieve Di Cento
...Pilnas ir kreminis skonis, su lengva rūgštimi, turtinga struktūra ir intensyvumo bei elegancijos kupinu aromatu. Aromatiškumas atitinka stiprų mišinio charakterį, kas pateisina suvokiamą kartumo vertę.
Italija, Vallelonga
...Analitinė Pakuotė GERIAMASIS VANDUO DLGS 31/01 RUTINA: - pH - Nitritas (kaip NO 2 bazėje) - Ammonis - Spalva - Veda - Skonis - Kvapas - Drumstumas - Koliforminės bakterijos 37 °C - Escherichia Coli - Kolonijų skaičius 22° - Likęs chloras...
Italija, Città Di Castello
...Salsa su vasaros trumais ir grybais. Be konservantų ir be glitimo. Puikiai tinka makaronams, risotams, kiaušiniams, užkandžiams, antipastams. Nepriklauso juodųjų alyvuogių, kad būtų tikras trumų skonis! Padažas su juodaisiais trumais ir grybais. Idealiai tinka praturtinti įvairius patiekalus, tokius kaip užkandžiai, skrudinta duona, pagrindiniai patiekalai, padažai, mėsa, gratinai ir omletai.
...Šviesiai šiaudų geltona spalva su auksiniais atspindžiais, gėlių aromatas su prieskoninėmis vanilės natomis. Sausas skonis, maloniai gaivus ir ilgalaikis. Pora: Idealiai tinka kaip aperityvas, su balta mėsa, žuvies patiekalais, jūros ežiais ir vėžiagyviais, austrėmis.
Italija, Bronte
...Ingredientai: cukrus, augaliniai aliejai ir riebalai (palmių, palmių branduolių), aliejai (saulėgrąžų), nugriebto pieno milteliai, išrūgų milteliai, mandarinų skonis, emulgatorius (E322 sojų lecitinas), aromatai (vanilinas), dažiklis E 160a.
...Prunillo tyrė gaunama iš tradicinio Puglijos pomidoro, kuris yra giliai įsišaknijęs mūsų krašto tradicijoje. Intensyvi spalva, rūgštus skonis ir ryškus aromatas leidžia turėti puikų pagrindą padažams, tiek mėsos, tiek žuvies pagrindu. Neto svoris 290 g.
Italija, Trecastagni
...Sari žolelių arbatos yra funkcionalūs ir universalūs gėrimai, pagaminti iš Sicilijos botanikos, ypač iš Etna regiono. Kiekvienas skonis išsiskiria savo spalva, aromatu ir skoniu, siūlydamas unikalią ir atpažįstamą pojūčių patirtį. Vietinė kilmė ir kontrolė kiekviename gamybos etape užtikrina autentišką ir reprezentatyvų produktą. Sari žolelių arbatos yra naujas rinkos pasiūlymas. Mes sukūrėme...
Atitinkantys produktai
filtruoti žolelių arbatas
Žolelių arbatos mišinys
Italija, Castel D'azzano
...Bauli šokolado skonis ir džiaugsmas Pirmiausia tave nustebins saldus Bauli šokoladas. Tada viena iš daugelio staigmenų, visada skirtingų, kurios pripildys tavo vaikų šventes šypsenomis. Dar švelnesnė Velyka Kiekviename kiaušinyje rasite minkštą pliušinį žaislą, kurį galima apkabinti, iš naujos kolekcijos, skirtos džiunglių mažyliams: daugybė neatsparių šuniukų, kurie iš karto taps geriausiais...
Italija, Forli'
...Sumaišytas malto kavos, intensyvus aromatas, vakuuminėje pakuotėje, kad išlaikytų savo savybes. Pilno kūno skonis gaunamas sujungus geriausią Robusta su šiek tiek Arabica; visa tai, kad namuose garantuotume kavinėje patiekiamos espresso aromatą. Kavos puodeliuose yra ilgalaikė kremas, intensyviai lazdyno riešuto spalvos. Skonis užpildo burną stipriu ir ilgalaikiu poskoniu; idealiai tinka tiems, kurie mėgsta stiprų kavos poskonį. Tinkama šeimai ir tiems, kurie mėgsta moka espresso. INTENSYVUMAS... ŠEIMOJE...
Italija, Sant'Atto
Atitinkantys produktai
Sveika mityba. Geriausi pasirinkimai, geriausias skonis.
Desertų preparatai
Italija, Villafranca Piemonte
Turint naują CE standartus atitinkantį skerdyklą, Aimaretti yra kiaulienos skerdimo ir aukštos kokybės dešrų bei kumpių gamybos pramonė. Veikla siūlo platų pasirinkimą dešrų ir aukštos kokybės, šviežios, natūralios ir skerdžiamos laikantis griežtų higienos normų. Geriausi švieži produktai, garantuoti ir be konservantų, kad kiekvieną dieną ant stalo būtų visų itališkų dešrų skonis. Įmonė užsiima...
Italija, Salerno
Po karo Pasquale Battista Cetaroje įsteigė mažą maisto konservų dirbtuvę, daugiausia gaminančią ančiuvį, ir ją valdė su aistra ir pasididžiavimu iki 90-ųjų. Ryšys tarp ančiuvio apdorojimo ir Cetaros turi istorinių šaknų, ir šiandien, kaip ir vakar, tradicija tęsiasi dėka pono Battista vaikų. Laikui bėgant, mūsų produkto skonis nepasikeitė, kaip ir apdorojimo etapai, kuriuose svarbu pasirinkti...
Italija, Bertinoro
PERFEKCIJOS SKONIS JAU DĖL 60 METŲ. Romagnos širdyje, regione, turinčioje tradicijų ir gastronominės kultūros, Attilio Babbi 1952 metais įkūrė įmonę BABBI, skirtą gaminti kūgius, vaflius ir pusgaminius ledų meistrams. Įmonė, dėka absoliučiai natūralių žaliavų ir naudojamų ingredientų šviežumo, greitai tapo ledų meistrų, dirbančių su rankiniu būdu, orientyru. Saldumynų skyrius buvo sukurtas keletą...
... skonis yra geresnis nei kitų, nes jie auginami šalia jūros. Tai pažangi įmonė, naudojanti geriausias technikas, tokias kaip natūralus apdulkinimas. Be to, čia taip pat gaminami pomidorai be dirvožemio, tai yra be nikelio. Visi produktai yra sertifikuoti pagal GLOBAL GAP.
Italija, Rogolo
...Aukšta ir nuosekli kokybė, tradicija, atsakomybė ir inovacijos yra mūsų slapto recepto ingredientai. Nuo 1999 metų SpecialCoffee yra tobulos espreso "made in Italy" aromatas, skonis ir kremas. Leiskite sau būti sujaudintam..
Italija, Isola Del Gran Sasso
... yra be baltymo, kuris yra glitimo netoleravimo pagrindas. Didžiuojamės galėdami pasakyti, kad mūsų produktams gaminti naudojame sertifikuotas ne-GMO žaliavas, protingai atrinktas ir proporcingas, siekdami pasiūlyti vartotojui aromatą, trapumą ir skonius, kurie paprastai nėra juntami beglutenių maisto produktuose. Skonis yra vienas svarbiausių dalykų mūsų įmonei. Mūsų įmonės vizija orientuota į produkto kokybę, inovacijas ir gamybos lankstumą, tiek mūsų prekės ženklui, tiek trečiosioms šalims. Šiandien mūsų produktai yra prieinami Italijos ir tarptautinėje rinkoje.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play