Italija, Noci
Ignalat pieno gamykla yra vidutinė šeimos valdoma įmonė iš Puglijos, veikianti rinkoje nuo 1948 metų ir specializuojanti pieno produktų gamyboje, naudojant tik atrinktą Puglijos karvės pieną. Ignalat gamina įvairių rūšių pieno produktus: šviežius, rūkyptus, brandintus ir įvairias tradicines Puglijos specialybes, tokias kaip mozzarella nodino ir treccia, burrata, natūraliai rūkyta burrata...
Italija, Bolzano
Koch yra įmonė, įkurta 1980 metais. Iš pradžių buvo gaminamos ir parduodamos tik šaldytos specialybės iš jos krašto, Alto Adige. Nuolatinis asortimento plėtojimas ir itališkos virtuvės produktų įtraukimas leido Koch pirmiausia patekti į nacionalinę rinką, o vėliau ir į tarptautinę. Šiandien Koch yra lyderė šaldytų produktų gamyboje, pavyzdžiui, bulvių gnocchi, sluoksniuotos tešlos ir lasagnų. Ji...
Basile Antika Pasticceria Praėjo šimtmečio pradžia, kai senelis Nikolinas atidarė pirmąją Taurisano konditeriją pagrindinėje miestelio aikštėje. Tuo metu migdolų tešlos saldumynai, vadinami „cosa duci“, cupeta arba mustazzoli, buvo skirti tik svarbiausioms progoms, o daugelis žmonių patikėdavo būtent šias specialybes, kad užtikrintų ceremonijos, vestuvių ar šventės sėkmę. Tačiau vakar dienos...
Italija, Torino
Mes, Aluxion Alliance, ne tik platiname specialybes ir išskirtinumą, bet ir esame tikri gamintojai. Mums patinka „paliesti rankomis“, pajusti žaliavų kokybę, kurią paverčiame savo sėkmės istorijomis, užuosti kvapus ir atspalvius, išryškinti jų savybes ir skonius, suteikti teisingumą tradicijai ir istorijai, kuri slypi už jų. Norime lepinti savo klientus, pripratindami juos prie aukštos klasės...
Geriausios rankų darbo pieno specialybės, pagamintos iš karvės ir ožkos pieno.
Italija, Brescia
Valledoro yra istorinis grissinų gamintojas Brescia, kuris kepa kepinius nuo 1954 metų. Privatūs ir verslo klientai gali įsigyti įmonės maisto specialybes ir internetu. Valledoro parduotuvėje siūlomi grissinai visiems skoniams, taip pat supakuoti sūrus užkandžiai, skrudinti duonos gabaliukai ir saldūs pasiūlymai. Grissinų gamintojas didžiausią dėmesį skiria ingredientų kokybei ir įvairioms...
Italija, Nago-Torbole
...Tresana Group išsiskiria gėrimų platinimu Ho.re.ca. kanale (viešbučiai, restoranai, kavinės, barai, restoranai, pub'ai, vyno barai, picerijos) ir eksportu į anglakalbes šalis. Įmonė skiria dėmesį aukštos kokybės ir išskirtinių produktų paieškai ir atrankai, kad klientams pasiūlytų neįprastų gėrimų specialybes. Svarbi yra konsultavimo veikla, kuri teikiama remiantis daugiau nei 20 metų patirtimi...
Italija, Villafranca
Sveiki atvykę į Pastifici Vesuvio®, pirmaujantį Viduržemio jūros šviežios makaronų gamintoją, turintį autentišką kulinarinę tradiciją! Aistra ir tradicija yra mūsų didelio sėkmės ingredientai, kurie atgaivina tikras Kampanijos specialybes, regioną, žinomą dėl savo gastronominės kultūros ir malonumo ragauti šviežius, rankų darbo makaronus, pagamintus su visa praeities tradicija. Šių makaronų...
Italija, Romanengo
F.B.F. yra Bauli grupės įmonė, pirmaujanti užkandžių sektoriuje Italijoje, lyderė natūraliai pakylėtų sluoksniuotos tešlos produktų gamyboje. Ji gamina ir platina kruasanus, pyragėlius, pintines, taip pat naujausias specialybes – be cukraus kruasanus, bandeles su šokolado gabaliukais ir dvigubo sluoksnio pyragėlius. Grupės gamyklose FBF gamina pandoro, panettonus ir columbas.
Italija, Castel Maggiore
Mūsų misija yra pristatyti ir propaguoti geriausias itališkas maisto ir vyno specialybes pasaulyje, siūlant aukštos kokybės produktus profesionalams, dirbantiems platinimo, didmeninės prekybos, mažmeninės prekybos, maitinimo, restoranų ir viešbučių sektoriuose. Susisiekite su mumis, jei norite užsisakyti mūsų pasirinkimą: -Prosecco -Vynas -Olive Oil -Balsamico Actas -Mortadella -Salumeria -Sūriai -Parmiggiano Reggiano -Mozzarella...
Italija, Gubbio
Gubbio širdyje „Papa Tartufi“ yra pagrindinis taškas tiek didmeniniams, tiek mažmeniniams pirkimams, siūlantis tipines Umbrijos ir Italijos gastronomines specialybes ir skanėstus. Jis žinomas tiek vietiniams gyventojams, tiek turistams, kurie, įsigiję vietinių vynų, ankštinių daržovių, padažų, triufelių, sūrių, aliejų ir makaronų, gali tai daryti visus metus patogiai iš savo namų per „Papa Tartufi“ svetainę.
Italija, Città Di Castello
...triufelių makaronai, triufelių košė, juodųjų alyvuogių paštetas, aštrus padažas, pomidorai su triufeliais ar grybais. Taip pat džiovinti triufeliai stiklainiuose. Maisto paslaugoms puikūs baravykai ir užšaldyti triufeliai. Umbrijos ir Toskanos vynai. Nuo 1990 metų Tartufi Bianconi gamina triufelių specialybes ir triufelių prieskonius, tokius kaip triufelių aliejus ir risotto. Taip pat turime džiovintų...
Italija, Colico
... specialybės, romantiška ir panoraminė aplinka prie ežero: tai prestižinio viešbučio Risi restorano ypatybės. Kruopščiai ir stilingai įrengtose erdvėse šefai siūlo regioninius kulinarinius delikatesus ir aukštos kokybės regioninius bei nacionalinius vynus. Norint padaryti ypatingus renginius, tokius kaip banketai, priėmimai, susitikimai, bufetai, restoranas siūlo erdvų ir rafinuotą salę, kurioje taip pat galima surengti darbo pusryčius ramioje aplinkoje. Taip pat turime salę, idealiai tinkančią mažiems susitikimams, bufetams, vestuvių banketams ir įvairioms ceremonijoms organizuoti.
Italija, Roma
Ellenikà yra išskirtinis geriausių graikiškų produktų importuotojas: ekstra vieržinis alyvuogių aliejus ir alyvuogės; charakteringi vynai; specialybės, tokios kaip dolmadakia, vynmedžių lapai ir Agourida (Agresto); tradiciniai sausainiai, tokie kaip kourabiedes ir melo makarona; charakteringi likeriai, tokie kaip ouso, mastika, tentoura ir tsipouro; medus iš Kreto ir džiovinti figos. Ellenikà...
Italija, Genova
... naudojamų žaliavų natūralų skonį. MADDALENA KRAŠTAS - Restoranas Au Café Genovoje yra strategiškai patogioje vietoje Ligūrijos sostinėje, per vidurį tarp Montaldo apžvalgos aikštelės, Akvariumo ir garsiosios Garibaldi gatvės. ĮVAIRUS IR TURTINGAS - Menyu siūlo patiekalus iš mėsos, tokius kaip skanūs ravioliai su boraginėmis ir ragų, bei žuvies specialybes, nuo džiovintos žuvies iki keptų ančiuvų...
Italija, Venasca
TRATTORIA DEL COMMERCIO: Trattoria del Commercio yra Venasco, Cuneo provincijoje, ir siūlo tradicinę Pjemonto virtuvę, kurią lydi geriausi šios srities vynai. Labai jauki aplinka, turi salę, idealiai tinkančią šventėms ir banketams. Mūsų specialybės yra namuose gaminta pasta ir desertai. Uždaryta pirmadienio vakarą ir antradienį.
Italija, Castelgrande
... - Širdis. Prekių asortimentas, prekiaujamas prekės ženklu Basilicòre, yra gana platus. Jame yra vertingas Lucano šafranas, ankštiniai augalai, šafraninė makaronai, medus, traškūs pipirai, alyvuogių aliejus, sūriai, prabangios sriubos, vynas ir dar daugiau... Visi Lucan specialybės! Mūsų misija yra supažindinti visus, kurie nėra kilę iš Basilikatos, su Lucan maistu ir tradicijomis bei išlaikyti jas...
Italija, Ginestreto-Pesaro
Įvairios delikatesės siūlomos klientams, tokios kaip lonza, lonzini, dešrelės, saliamiai ir kumpiai, turintys skirtingas skonio savybes, vertingos specialybės, gimstančios iš atrinktų kiaulienos mėsos ir meistriškai prieskonintų mūsų amatininkų rankomis. Kiekvienam mėsos gaminiui garantuojamas minimalus brandinimo laikotarpis, o ideali aplinka, kurioje jis baigiamas, suteikia kiekvienam produktui...
Italija, Iseo
Restoranas Picerija La Perla yra Pilzone, prie Iseo ežero, Brescijos provincijoje. Mūsų specialybės: jūros gėrybių kepsniai, katalonų patiekalai ir pica, kepama malkomis kūrenamoje krosnyje, pagaminta iš specialių miltų mišinių, malta akmenimis su natūraliu raugimu, darbo meniu už 10 eurų, viskas įskaičiuota, su švedišku stalu. Patalpa susideda iš 2 salių: vienos vidinės ir vienos su šviesia terasa, salė taip pat tinka mažoms ceremonijoms, komunijoms ir krikštynoms. Vadyba yra šeimos. Patalpa turi patogią automobilių stovėjimo aikštelę.
Italija, Melicucco
...tradiciniai Kalabrijos ankštiniai augalai, Kalabrijos medus, ekstra vieržinis aliejus, tradiciniai makaronai, tradiciniai Kalabrijos mėsos gaminiai, marinuoti produktai, tuno specialybės, Kalabrijos vynai ir desertiniai vynai. Mūsų įmonė turi didelę patirtį, sukauptą per daugiau nei dvidešimt metų maisto produktų platinimo srityje, siekdama patenkinti maisto ir gastronomijos rinkos poreikius bei teikti...
Italija, Taormina
... freskomis dekoruoti salės atgaivina Sicilijos eleganciją, kaip aprašyta Gattopardo. Šefų išskirtinumas ir įgūdžiai ruošiant unikalius, kūrybingus ir labai ieškomus patiekalus, didelė salės personalo profesionalumas daro restoraną pačiu ieškomiausiu klientų ir turistų tarpe. Pirmieji žuvies patiekalai ir Sicilijos tradicijos mėsos specialybės derinamos su geriausiais nacionaliniais ir tarptautiniais vynais.
Italija, Chiusi
Restorane Bar Da Gino galėsite paragauti tipinių toskaninių vynų ir vietinės virtuvės patiekalų nuostabioje Chiusi ežero aplinkoje. Namų specialybės: namuose gamintos tagliatelle su sezoniniais grybais, pici visomis vietinėmis versijomis, su ančiukais, aglione, grybais... taip pat ežero žuvys, tokios kaip tegamaccio ir brustico. Iš terasos, kuri atsiveria į ežerą, matyti aplinkiniai laukai iki Perudžos provincijos. Chiusi, etruskų miestas, kvies jus atrasti archeologinius radinius iš beždžionių kapo, kuris yra 1 km nuo restorano.
Italija, Fara Filiorum Petri
... specialybės suteikia skonį gražiausioms progoms. Receptai, kuriuos mūsų įmonė gyvuoja 130 metų, naudojant nepakitusius metodus. Nors esame didelė realybė, užimanti 4000 kv. m, mūsų struktūra išlieka amatininkų. Pasirinkimas šviežių, griežtai sezoninių, švarių ir paprastų žaliavų, kaip mums siūlo gamta; kiekvieno iš mūsų nuoseklumas ir atsidavimas stebint produktą nuo gimimo iki buteliavimo; dėmesys detalėms, kurios vis tiek primena apie kažką šeimyniško, gero.
Italija, Alatri
...Galante Food Eksportas tradicinių itališkų produktų Geriausios amatininkų specialybės Galante Srl savo pagrindinėje veikloje siekia pristatyti aukščiausios kokybės itališkus gastronominius produktus. Veikiame prekybos srityje Italijoje ir užsienyje, taip pat organizuojame komercines misijas B2B susitikimams (išvykstamosios/atvykstamosios).
Italija, Avigliana
... MICHELE ŽALIAS ŠALTKALVIAI, ŠALTKALVIAI SU ČILI, JUODĄJA PIPIRU IR STUCCATI, ARNAD LARDAS, LONZARDO, SALAMAI IR ŽALIAS IR VIRTI ŠALTKALVIAI SU TRUMPAIS, GERIAUSI LOMBARDIJOS IR KALABRIJOS ŽALIAS SALAMAS SELEKCIJA IR RENZINI ŠALTKALVIO SPECIALYBĖS, BET KOKIU ATVEJU GALIME JUMS PATEIKTI VISAS REIKALINGAS SPECIALYBES.
Italija, Isola Della Scala
Risotai ir tipinės specialybės...
Italija, Borgo San Dalmazzo
Grybai, triufeliai ir specialybės...
Tarp Lucano reljefų, Nacionalinio Cilento ir Vallo di Diano parko pasienyje, yra mažas, bet istorinis Caggiano. Būtent čia rasite „Il Capitano“ – caggianesi šeimos specialybes, paruoštas iš natūralių produktų ir ekologiškų ūkių, su galimybe mėgautis įvairiomis paslaugomis, padedančiomis jums mėgautis savo viešnage. Paslaugos skiriasi priklausomai nuo sezono, kaip ir patiekalai, kuriuos galima ragauti. Taip pat organizuojamos ekskursijos, gidų vedamos kelionės ir edukaciniai ūkiai. Ūkis atviras iki šventosios epifanijos, čia galite pasirinkti įvairius gyvenimo būdus.
Italija, San Giuseppe Vesuviano
... vartotojus švieži net ir tolimiausiose šalyse. Nuo rukolos, tradicinės daržovės iš Piana del Sele, iki pavasarinio svogūno, būdingo Agro Nocerino-Sarnese, Napolitano pasiūlymai apima visas geriausias ir plačiai žinomas itališkas vaisių ir daržovių specialybes ir jas pristato visame pasaulyje!
Įsikūręs vos keli metrai nuo Tyliosios įlankos, iš kurios atsiveria įspūdinga panorama į kyšulį ir mažą uostą įlankoje. Viešbutis-restoranas San Pietro, neseniai renovuotas, yra senamiestyje. Visi kambariai yra patogūs, juose yra televizorius, šildymas ir vonios kambarys su dušu. Ypatingai kruopščiai paruošta virtuvė suteikia klientams plačią pasirinkimo galimybę, siūlydama jūros gėrybių specialybes ir namų virtuvės patiekalus.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play