...Ideali maisto, tokio kaip mėsa, žuvis, dešros ir sūriai, laikymui ir pakuotei, pagaminta iš švarių celiuliozės pluoštų, be optinių balinimo priemonių, apdorota, kad būtų pasiektos drėgmės ir atsparumo savybės, leidžiančios ją naudoti drėgnų maisto produktų pakuotėms, visiškai tinkama kontaktui su maistu. MATERIALE: AUGALINĖ POPIERIUS...
Italija, Mesoraca
... temperatūroje ir drėgmėje. Jei supjaustyta plonai, ji tirpsta burnoje. Rekomenduojama užkandžiams ir kaip ingredientas, kurį galima pridėti prie pirmųjų, antrųjų patiekalų ir picų. Kategorija: Kalabrijos mėsos gaminiai SVORIS: 500/500g Svoris: 0.550 kg Ingredientai: Kiaulienos mėsa, Druska, Natūralūs aromatai ir prieskoniai Cukrus: dekstrozė ir sacharozė Antioksidantai: E301 Konservantai: E250-E252...
Italija, Vaiano-Loc. La Foresta
... kaimo tradiciją ir tuos, kurie dirba su aistra ir atsidavimu. Šoninės, dešros, dešrelės, kapokolis, finokijona, šoninės, ožkų ir karvių sūriai yra tik keletas iš daugelio maisto specialybių, kurias gamina įmonė. Išmokite mylėti save ir atraskite senovės skonius, laikydamiesi sveiko ir natūralaus gyvenimo, kur autentiškiausi ir jaudinančiausi momentai susipina su prisiminimų ir tradicijos kvapu.
Italija, Quattro Castella
... aistrą, įmonė priima apie 800 asilų. Įmonė specializuojasi asilų pieno (šviežio ir liofilizuoto) gamyboje ir tiekime tiek individualiems vartotojams, tiek maisto ir kosmetikos pramonei. Liofilizacija taip pat vyksta tiesiogiai įmonėje. Įmonė taip pat gamina ekologiškus kosmetikos produktus, pagamintus iš asilų pieno, ir įvairius gurmaniškus produktus, tokius kaip Mortadella ir Asilo dešros, sausainiai su asilų pienu, asilų pieno likeriai. Įmonės veikla taip pat remiasi agriturizmo paslaugomis.
Italija, Ragoli
Esu amatininkas, aistringas virtuvės, gastronomijos ir geros stalo ... ypač Trentino. Su aistra paveldėjau savo šeimos istoriją, šviežių mėsos parduotuvę, mėsos apdorojimą ir dešrų gamybą. Norėjau evoliucionuoti ir sujungti su ja Trentino kulinarinės tradicijos specialybių paruošimą ir apdorojimą, tipinių trentinių dešrų gamybą. Amatininkų būdu kuriami mūsų tipiniai trentinių produktai yra...
Italija, TRESANA
...ĮMONĖ GAMINA ŠALDYTUS KOLBAS (DEŠRELĖS, MAŽI KOLBOS, LUGANEGA) IR BRANDINTUS IŠ IŠIMTINAI ITALIŠKOS IR KOKYBIŠKOS MĖSOS, BE GLITENO, GLUTAMATO, LAKTOSO, SPALVŲ, NAUDODAMA RECEPTUS, KURIE BUVO PERDUOTI IŠ MŪSŲ SENELIŲ IR GERBDAMA LUNIGIANESE TRADICIJĄ. PAGRINDINIAI GAMINAMI ŠALDYTI PRODUKTAI YRA: LUNIGIANOS MORTADELLA, LARDELLATO SALAMI, LUNIGIANOS FILETAS, LUNIGIANOS BRESAOLA (PATEIKTA IŠ ŠALDYTOS MĖSOS) IR FIORE ALL'OCCHIELLO "DUCA DI TRESANA" - FILETAS SU PIPIRŲ AROMATU, TIKRA GRAŽYBĖ GURMANAMS.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play