Italija, Barletta
...Maceracija ant odelių vyksta kontroliuojamoje temperatūroje ir trunka 20 dienų. Vynas vėliau keliauja į ąžuolo statines, kur brandinamas mažiausiai 12 mėnesių, o po to dar vienerius metus butelyje, kad pasiektų puikų pusiausvyrą ir aromatų turtingumą. Barbera yra dosni ir didelės struktūros, tvirta, svarbi, kuri žavi sudėtingais prieskonių, mažųjų raudonųjų uogų, miško, mėtų, vanilės ir saldymedžio natomis. Išskirtinė Barbera, puikiai deranti su raudona mėsa ir brandintais sūriais, suteikianti jaudinančią gastronominę patirtį.
Italija, Musile Di Piave
... anksto nustatytos programos (FTY) ir išleidimo programos (DSI), sukurtos supaprastinti ir automatizuoti kiekvieną pakuotės ciklą. Dviguba suvirinimo sistema standartinėje komplektacijoje, H2Out drėgmės šalinimo ciklas, išorinio vakuumo sukūrimas su Easy priedu, 25 mc/h vakuumo siurblys ir naujos konstrukcijos nuimama suvirinimo juosta, kurios ilgis 530 mm. Išskirtinė soft-air funkcija, skirta pakuoti produktus su aštriais kraštais (pvz., mėsa su kaulu). Galimybė pridėti papildomą suvirinimo juostą, kad būtų galima pakuoti kelis produktus vienu metu.
Italija, Zola Predosa
Pagrindinis Italijos gamintojas, turintis IGP sertifikuotą mortadelą. Išskirtinė ir sertifikuota kokybė, tikros mortadelos gamyba pagal tradicinį Bolonijos receptą - Sertifikatai VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS. Be glitimo. Prekės ženklai: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksportuojama visame pasaulyje.
Italija, Belluno
... visais viešbučių tiekimo klausimais. Įmonės būstinėje, Belluno, netoli oro uosto, be parodų salės, biurų, sandėlio ir techninės dirbtuvės, yra laboratorija, naudojama virimo demonstracijoms, kur periodiškai, bendradarbiaujant su Electrolux Chefacademy šefais, vyksta seminarai, nagrinėjantys klasikines maitinimo temas, tokias kaip duonos kepimas, konditerija, mėsa, banketiniai renginiai ir maisto sąnaudos. Ši struktūra taip pat naudojama mėgėjų kulinarijos kursams "Kuchnia su Rob".
Italija, Galatone
Mondial Carni Due srl, mėsos perdirbimo pramonė, yra išskirtinė UNIPEG produktų prekybos atstovė ir bendradarbiauja su šia įmone, užsiima didmenine jautienos, kiaulienos, arklių ir avininkystės mėsos prekyba, pasižyminčia geriausia nacionaline ir užsienio kokybe, tiekdama produktus viešbučių, restoranų, prekybos centrų ir mėsos parduotuvių sektoriams. Mėsos perdirbimas ir platinimas vykdomas su...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play