Prancūzija, Baie-Mahault
...Atraskite mūsų kiaulės karkasą, paruoštą su didžiausiu rūpesčiu, kad pasiūlytume skanų ir kokybišką mėsą. Puikiai tinka mėsos profesionalams ir kulinarijos entuziastams, mūsų kiaulės auginamos optimaliose sąlygose, kad užtikrintume švelnią ir sultingą mėsą. Naudojama įvairioms receptų rūšims, nuo mėsos gaminių iki troškinių, kiaulės karkasa yra pirmo pasirinkimo variantas. Užsisakykite dabar ir mėgaukitės išskirtine mūsų kiaulės mėsos kokybe.
...El Secreto Cruceta iš iberijos kiaulės yra išskirtinė dalis, išsiskirianti intensyviu skoniu ir sultinga tekstūra. Išgaunama iš apatinės šoninės dalies, netoli peties, ši dalis gaunama iš daugiau nei 10 mėnesių amžiaus laisvai auginamų iberijos kiaulių, maitinamų natūraliai. Su maždaug 500–650 gramų svoriu, Secreto Cruceta yra ideali paruošimui ant grotelių, orkaitėje arba gurmaniškuose receptuose. Jos įsiskverbiančio riebalų kiekis suteikia unikalų skonį ir išskirtinį švelnumą, puikiai tinkančius gastronomijos mėgėjams, ieškantiems autentiškos iberijos kokybės kiekviename kąsnyje.
...Mūsų ėrienos mėsa yra rankomis atrinkta dėl savo subtilaus skonio ir sultingos tekstūros, siūlanti išskirtinę valgymo patirtį. Kiekvienas gabalas parenkamas pagal kokybę, užtikrinant, kad gautumėte tik geriausius pjaustymus. Mūsų ėriena puikiai tinka bet kokiam gurmaniškam patiekalui, suteikdama turtingą ir malonų skonį, kuris pagerina bet kurį patiekalą. Orientuodamiesi į kokybę ir skonį...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
...El Mogote Ibérico yra išskirtinė mėsos dalis, gaunama iš iberų kiaulių, kurios yra vietinė veislė Iberijos pusiasalyje. Šis pjūvis pasižymi intensyviu skoniu ir sultinga tekstūra, dėka riebalų infiltracijos kiaulės raumenyse. Puikiai tinka kepti arba gaminti ant grotelių, Mogote Ibérico yra idealus tiems, kurie ieško autentiškos ir skonio kupinos kulinarinės patirties. Jo išskirtinė kokybė daro...
Prancūzija, Le Plessis Robinson
... ir išskirtinę mėsą. Grand Caractère mėsininkai paruošia, nuima nervus ir supjausto mėsos gabalus, laikydamiesi prancūziškos mėsininkystės tradicijų. Jų subtilus ir kruopštus darbas puikiai papildo ilgą argentiniečių ūkininkų darbą ir didina mėsos kokybę. Mėsininkai atidžiai žiūri į kiekvieną gabalą, kad atskleistų visą jo sultingumą ir aromatus, ypač pasirinkdami pjovimo kryptį, storį ir gabalų pasirinkimą.
Belgija, Bruxelles
...Švieži kiaušiniai yra prieinami dviejose rūšyse: ruduose ir baltuose, siūlantys išskirtinę kokybę visiems jūsų receptams. Šie kiaušiniai kruopščiai atrenkami dėl jų šviežumo ir skonio, užtikrinantys aukščiausios klasės kulinarinę patirtį. Jie puikiai tinka kepimui, konditerijai ir skanių patiekalų ruošimui. Prieinami įvairių dydžių, švieži kiaušiniai yra idealiai tinkami tiek profesionalioms...
Prancūzija, Paris
...Karvės snukis: Šunų skanėstas, storas, labai lengvai kramtomas, su puikiu skoniu Sveiki atvykę į aukštos kokybės šunų skanėstų pasaulį. Mūsų 100% natūralūs karvės snukiai sukurti tam, kad jūsų ištikimas draugas patirtų išskirtinę kramtymo patirtį, tuo pačiu skatindami jo sveikatą. Kaip šunų ekspertas, džiaugiuosi galėdamas pristatyti šią unikalią, storą ir lengvai kramtomą galimybę, tinkamą...
Prancūzija, Rungis
... tiekėjas, EURODIS VIANDES, kruopščiai pasirenka geriausius ūkininkus, kad galėtų pasiūlyti mėsos išskirtinumą ir kilmę iš šaltinio šalies. Angus Iralndija: Airijos mėsa, Black Angus JAV, Aberdeen Angus Australija-Škotija, kita Angus veislė, kilusi iš Škotijos. Mūsų išskirtinės mėsos yra retos ir labai vertinamos, ir jų kiekis yra ribotas.
Italija, Barletta
...Maceracija ant odelių vyksta kontroliuojamoje temperatūroje ir trunka 20 dienų. Vynas vėliau keliauja į ąžuolo statines, kur brandinamas mažiausiai 12 mėnesių, o po to dar vienerius metus butelyje, kad pasiektų puikų pusiausvyrą ir aromatų turtingumą. Barbera yra dosni ir didelės struktūros, tvirta, svarbi, kuri žavi sudėtingais prieskonių, mažųjų raudonųjų uogų, miško, mėtų, vanilės ir saldymedžio natomis. Išskirtinė Barbera, puikiai deranti su raudona mėsa ir brandintais sūriais, suteikianti jaudinančią gastronominę patirtį.
Jungtiniai Arabų Emyratai, Dubai
...Dauguma valgomojo audinio ant kojų sudaro oda ir sausgyslės, be raumenų. Tai suteikia kojoms išskirtinę tekstūrą, skirtingą nuo likusios vištienos mėsos. Be to, vištienos kojos yra labai želatininės.
Prancūzija, Mietesheim
...Išskirtinė ir autentiška, senovinė garstyčia puikiai tiks gaminant garstyčių padažus arba tepti mėsą, kurią ruošiate orkaitėje. Ingredientai: Vanduo, garstyčių sėklos, actas, druska. Yra taip pat 1,1 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg kibiruose.
Suomija, Turku
...Vandenyno upėtakis turi išskirtinę rožinę/oranžinę mėsą ir didelį omega-6 kiekį, todėl jis yra idealus valgomasis žuvis. Skonis yra subtilesnis ir mažiau sūrus nei Atlanto ar ūkinis lašišas, o daugelio gurmanų nuomone, jis yra daug skanesnis. Tūris: 400g (±10%)/ 2 vnt. greitai užšaldytas...
Belgija, Herentals
... ilgis priklauso nuo konfigūracijos Mašinos plotis priklauso nuo konfigūracijos Taikymas: šviežia mėsa, mėsos gaminiai, žuvis ir žuvies produktai, daržovės, makaronai, sūris, sausi vaisiai, paruošimai, sriubos, padažai,...
Prancūzija, Bréal-Sous-Montfort
... patiekalai - Sriubos - Jūros gėrybės - Daržovės - Mėsa Švarus etiketė, be pridėtinių aromatų, be konservantų, be dažiklių, be skonio stipriklių, be priedų, be aromatų - Kulinariniai Ekstrai Sign’Nature® - Mėsos sultiniai - Žuvies ir krustaceų sultiniai - Duxelles ir daržovių sultiniai - Natūralūs aromatiniai sprendimai - Marinados - Padažų pagrindai ir padažai - Prieskonių mišiniai - Rišamieji pagrindai - Sūrio aromatai ir milteliai - Funkciniai mišiniai mėsos paruošimui...
...Išskirtinė Peru Pacha Mama espresso, fermentuotų kakavos pupelių, džiunglių pipirų ir inkų saulės druskos kombinacija švelniai apgaubia mėsą savo kvapniais aromatais, nesikeldama į pirmą planą, ir atveria visiškai naujas skonio patirtis. Ypač išskirtinis pasirinkimas sausai brandintai mėsai. Tinka pagardinti steak'ą, tofu. Suteikia malonų kakavos ir kavos aromatą su šiek tiek rūkytos druskos. Net...
Italija, Musile Di Piave
... anksto nustatytos programos (FTY) ir išleidimo programos (DSI), sukurtos supaprastinti ir automatizuoti kiekvieną pakuotės ciklą. Dviguba suvirinimo sistema standartinėje komplektacijoje, H2Out drėgmės šalinimo ciklas, išorinio vakuumo sukūrimas su Easy priedu, 25 mc/h vakuumo siurblys ir naujos konstrukcijos nuimama suvirinimo juosta, kurios ilgis 530 mm. Išskirtinė soft-air funkcija, skirta pakuoti produktus su aštriais kraštais (pvz., mėsa su kaulu). Galimybė pridėti papildomą suvirinimo juostą, kad būtų galima pakuoti kelis produktus vienu metu.
Prancūzija, Roubia
...sudėtingas, subtilūs raudonųjų vaisių aromatai, subtilūs vanilės aromatai, subtilūs medžio aromatai. Burna Išskirtinė, galinga, šilkinė, subtilūs taninai, švelni, struktūruotas kūnas, gera intensyvumas. Maisto ir vyno derinimas Raudona mėsa, raudona mėsa su padažu, jautienos filė, turnedas, karvių sūriai. Patiekimo temperatūra: 16° - 17° Spalva: Raudona Veislė: Syrah Alkoholis: 14% Talpa: 75 cl (Butelis)...
Prancūzija, Lyon
...Bigorre juodasis kiaulienos kumpis AOP, be kaulų. Tai charakteringas kumpis, kuris atpažįstamas pagal marmurinę mėsą ir išskirtinį riebalų skonį, suteiktą 24 mėnesių brandinimo. Bigorre juodasis kiaulė, artimas Iberijos "Pata Negra" giminaitis, atpažįstamas pagal juodą kailį, yra išskirtinė prancūziška kiaulė. Ji maitinasi 100% augaline sveika mityba ir gyvena laisvėje kalnų papėdėje.
Prancūzija, Bordeaux
...JEM EXPORT švieži produktai yra kruopščiai atrinkti, kad užtikrintų išskirtinę kokybę mūsų klientams. Siūlome platų šviežių produktų asortimentą, tokių kaip mėsa, sviestas, grietinėlės, pienas, kiaušiniai, jogurtai, desertai ir sūriai. Kiekvienas produktas parenkamas pagal jo šviežumą ir skonį, taip užtikrinant visišką klientų pasitenkinimą. Mūsų švieži produktai yra idealiai tinkami...
Ispanija, Toral De Los Vados-León-España
...stuburas, kiaulės galva, snukis, kiaulės koja. Visi mūsų gaminiai yra pagaminti pagal išskirtinę šeimos tradiciją, trunkančią daugiau nei 40 metų, ir vis dar džiaugiasi puikia reputacija dėl savo aromato ir skonio.
Belgija, Zele
Theo Bauwens SA yra šeimos įmonė, įkurta 1909 metais, jau valdoma ketvirtosios kartos. Mes esame vieni iš didžiausių virtos mėsos produktų gamintojų Europoje. Mūsų išskirtinė kokybės ir higienos reputacija patvirtinta IFS (Tarptautinis maisto standartas) sertifikatu, o ją tikrina mūsų akredituota mikrobiologinė laboratorija ir cheminė laboratorija. Mūsų produktai nuolat inovuojami, o mes esame žinomi dėl savo lankstumo ir paslaugų.
Prancūzija, Saint-Fraimbault
Sveiki atvykę į DEGUSTONFOIN, jūsų patikimą partnerį, teikiantį profesionalius jautienos tiekimo sprendimus. Mūsų įmonė skirta aukščiausios kokybės mėsos pasirinkimui ir platinimui restoranų ir gastronomijos profesionalams. Mes glaudžiai bendradarbiaujame su kruopščiai atrinktais vietiniais ūkininkais, kad užtikrintume išskirtinę mėsą, auginamą gerbiant gyvūnus ir aplinką. Siūlome platų...
Prancūzija, Etaules
... išskirtinė austrių rūšis parduodama nuo spalio iki gegužės, kad būtų laikomasi jos reprodukcijos ciklo, todėl ji garantuotai nėra pieninga. Išskirtinės austres: kelis kartus apdovanotos, jos gaunamos iš mūsų geriausių auginimo parkų, po to, kai buvo atrinktos ir suklasifikuotos, jos panardinamos į mūsų pelkes su maža tankio, kad galėtų gauti tankią ir tvirtą mėsą bei ryškų skonį. Mūsų karališkosios...
Prancūzija, La Jaille Yvon
... - Geriausiu skoniu savo kategorijoje - Išskirtine tekstūra - Mažiau nei 10 natūralių ir funkcinių ingredientų - Be priedų ir konservantų - Rekomenduojama Prancūzijos žvaigždžių šefų Mūsų produktai: - Burgers įvairiais gramais - Malta mėsa didmenai - Mėsos kukuliai - Merguez, chorizettes, - Dešrelės su žolelėmis, antillų kolombo, burgundiškos, indiškos su karčiais, baskų.. - Paruoštas įdėti grūdas dviem...
Prancūzija, Rungis Cedex
Specializuojamės šviežios jautienos, veršienos, avienos ir kiaulienos mėsos bei subproduktų prekyboje, taip pat pasaulinės jautienos ir išskirtinės mėsos. Siūlome pasiūlymus, pritaikytus mūsų klientams, kad geriausiai atitiktume mėsininkų, dešrų gamintojų, maisto tiekėjų, didmeninės prekybos ir restoranų poreikius. Dėl glaudaus bendradarbiavimo su mūsų tiekėjais, mūsų klientai gali mėgautis garantuota šviežuma ir išskirtine produktų kokybe. Strategiška vieta nacionalinės rinkos (MIN) Rungis leidžia mums kasdien tiekti visai Prancūzijai.
Prancūzija, Pamiers
... produktų kūrinių kelionė, mūsų specialybės, mūsų amato ir kokybės reikalavimų dalijimasis – tai mūsų šeimos credo. Raskite šimtus kilometrų nuo Ariège tai, kas jus sužavėjo pas mus: skonis, meistriškumas, kokybė ir reikalavimai! Viskas sukasi aplink kiaulę, mūsų unikalią mėsą, mūsų išskirtinę žaliavą. Įsipareigojimas aplink tikslingą, prancūzišką ir regioninę gamybą. Mūsų akimis, tai papildomas kokybės garantas.
Liuksemburgas, Ehlerange
BCT, pirmoji internetinė mėsinė Liuksemburge. Šiandien, dėka mūsų svetainės www.bct.lu, galite užsisakyti mėsą nuotoliniu būdu. Tai išskirtinė paslauga, tiek kokybės, patikimumo, tiek greičio atžvilgiu, laikantis šaldymo grandinės nuo skerdyklos iki jūsų namų šaldytuvo. BCT prioritetai: kokybė, šviežumas, atsekamumas, pasirinkimas, paslaugos, patarimai ir, svarbiausia, išskirtinės kainos. Mes...
Ispanija, A Coruña
EMBUTIDOS OBRADOIRO orientuojasi į gamybą paruoštų produktų, kuriuos prekiauja Sadepor prekės ženklu. Šios įmonės tikslas nuo pat pradžių buvo gaminti platų produktų asortimentą, pasižymintį aukščiausia kokybe ir išskirtinumu. Šie produktai, kuriuos Sadepor pristato rinkai, gaminami iš geriausių žaliavų, gaunamų iš motininės įmonės, ir visada laikantis gallegų gamybos standartų. Taip jie pelno visišką klientų ir vartotojų pasitikėjimą. Dėka šios verslo filosofijos, EMBUTIDOS OBRADOIRO šiandien užima išskirtinę vietą Galicijos sektoriaus įmonių reitinge.
Italija, Zola Predosa
Pagrindinis Italijos gamintojas, turintis IGP sertifikuotą mortadelą. Išskirtinė ir sertifikuota kokybė, tikros mortadelos gamyba pagal tradicinį Bolonijos receptą - Sertifikatai VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS. Be glitimo. Prekės ženklai: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksportuojama visame pasaulyje.
Italija, Belluno
... visais viešbučių tiekimo klausimais. Įmonės būstinėje, Belluno, netoli oro uosto, be parodų salės, biurų, sandėlio ir techninės dirbtuvės, yra laboratorija, naudojama virimo demonstracijoms, kur periodiškai, bendradarbiaujant su Electrolux Chefacademy šefais, vyksta seminarai, nagrinėjantys klasikines maitinimo temas, tokias kaip duonos kepimas, konditerija, mėsa, banketiniai renginiai ir maisto sąnaudos. Ši struktūra taip pat naudojama mėgėjų kulinarijos kursams "Kuchnia su Rob".
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play