Italija, Marmirolo
...W: 270 ÷ 290. Miltai iš minkštųjų kviečių Tipo '0'. ROUTE36 yra ideali miltų rūšis Pica su Rato formos ir visiems gaminiams, kuriems reikalingi labai ištempti tešlos. Miltai iš minkštųjų kviečių Tipo '0', gauti iš kruopščiai atrinktų grūdų, turinčių puikų tirpių baltymų ir gliutenų kiekį. Išmanus malimas taip pat sugeba reguliuoti tirpių ir netirpių skaidulų kiekį ir santykį, kad būtų pasiekta nauda tiek mitybos, tiek reologijos požiūriu, t. y. tešlos plastiko. Naudojant ROUTE36, gaunami labai ištempti tešlos, kurios nesitraukia ir nesuplyšta, lengvai iškočiojamos. 25 KG...
Italija, Giuliano
...Farina "00", vanduo, Lievito Madre (natūralus mielių fermentas iš 0 tipo kvietinės miltų, mielės, salyklinės grūdų miltai), druska, saulėgrąžų aliejus, alyvuogių aliejus, pomidorai, mozzarella, rikota, Tropeo svogūnai, raudonieji pipirai, baklažanai, pecorino romano, ekstra viergin alyvuogių aliejus.
Italija, Forlì
...Ekologiška beglutenių sorgo miltai yra aukštos kokybės produktas, gaunamas iš sorgo grūdų malimo. Šie miltai yra sertifikuoti kaip ekologiški ir be glitimo, todėl jie tinka tiems, kurie laikosi beglutenių dietos arba turi maisto netoleravimą. Sorgas yra senovinis grūdas, turintis tūkstantmetę istoriją. Jis kilęs iš Afrikos ir buvo auginamas šimtmečius įvairiose pasaulio dalyse dėl savo...
...Terminės ir hidroterminės procedūros maisto pramonėje naudojamos siekiant išvystyti skirtingas maisto savybes specifiniams taikymams. Šios procedūros keičia grūdų miltų, gemalų, sėlenų, krakmolo, skaidulų, ankštinių augalų ir jų darinių savybes. Visos VOMM terminės procedūros maisto sektoriuje yra visiškai natūralios, be cheminių priedų. Jos naudojamos „ŠVARA ETIKETĖ“ produktams gaminti. Bandomoji gamykla yra VOMM tyrimų ir plėtros skyriuje Rozzano.
Italija, Mortara
... ir labai perlinių ryžių). Daugelis gurmanų laiko ją pagrindine virtuvės ryžių veisle. Jos populiarumas kyla iš išskirtinio didelių ir pailgų grūdų tvirtumo su maža centrine dalimi, didelio amilozių kiekio, artimo 24% viso krakmolo, puikios pusiausvyros tarp geros skysčių absorbcijos ir mažo krakmolo praradimo. Ji idealiai tinka risotto, timbaliams, ryžiams su padažu. Nesukrenta ir grūdas nesubyrėja. Dėl šių savybių ji yra pageidaujama aukštos virtuvės ruošiniuose.
Italija, Riesi
...kurių reikalauja tarptautinė rinka. Įmonė yra viena iš žinomiausių ir žymiausių Sicilijoje, prekiaujanti ir apdorojanti tiek įprastus, tiek ekologiškus migdolus, garantuodama visiškai natūralaus produkto kokybę. Agri Cereal Mandorle yra migdolų surinkimo, apdorojimo ir prekybos centras. Įmonė specializuojasi migdoluose su kevalais, be kevalų ir jų produktuose, tokiuose kaip nulupti migdolai, migdolų miltai, pjaustyti migdolai, migdolų trupiniai.
Italija, Bruino
Dolce Vassoio yra aukštos kokybės konditerijos dirbtuvės. Dirbame su aistra, naudodami natūralias medžiagas, kad sukurtume rankų darbo konditerijos gaminius, kurie sujungia modernias gamybos technikas ir tradicinius skonius, kaip anksčiau. Naudojame aukštos kokybės nacionalinius ir vietinius produktus, tokius kaip alpių sviestas ar senovinių grūdų miltai natūraliai kyšančiam produktui. Gamindami...
Italija, Belforte Del Chienti
... grūdų sėklų, kurie auginami mūsų įmonėje ir auginami ekologiškai. Mūsų makaronų gamyba vyksta meistriškai, naudojant tik ekologiškus miltus ir mineralinį vandenį buteliuose, bronzines formas ir žematemperatūrinį džiovinimą, be tirštiklių ir/ar emulsiklių pridėjimo. Mūsų produktaiVisos mūsų makaronų, dribsnių ir pūstų produktų žaliavos iš anksto analizuojamos sertifikuotose laboratorijose. Apdorojimo...
Italija, Scario
...pecorino, dešra, soppressata, pancetta, capocollo, guanciale, ekologiški makaronai, ekologiškas vynas, alyvuogės, patė, džemai, marmelada, mastaccioli, cantucci. Rankų darbo medus, speltos produktai, propolis, medaus saldainiai, nuotakos torroncino, kanapių aliejus ir miltai, senator cappelli miltai, saragolla, speltos makaronai, amaro penna, prieskoniai, šampanas, grappa.
... malto miltų, švieži ir sausi ekologiški makaronai - perdirbti mūsų BioLaboratorijoje, Podere Le Casacce - mažieji Chianti avinžirniai - mažos įvairiaspalvės lęšiai - emmer ir perliniai miežiai - medžio džiovinti miežiai - nulupti soros - akmenimis malti grūdų ir ankštinių augalų miltai - grūdų dribsniai - toskaniški sriubos - Turizmo apgyvendinimas: Sienoje Bioagriturizmo Vigliano mūsų 2 sodybose...
Italija, Montecosaro
... Pietro Quercia Mūsų pečį ir konditerijos gaminiai Pietro Quercia, esantys Montecosaro, gimė iš idėjos gaminti duoną, kuri suteikia skonį ir lengvai virškinama, dėka ilgo raugo fermentacijos proceso, kurį kasdien atnaujiname. Senovinės grūdų rūšys, kruopščiai atrinktos iš Marche regiono, yra ekologiškos auginimo praktikos rezultatas. Miltai malami tik akmenimis, todėl grūdas išlaiko visą savo skonį...
Italija, Paderno D'adda
... unikalų produktą. Tik geriausi Italijos grūdai yra atrenkami mūsų mišiniams, tačiau reikia atsižvelgti, kad Italijos grūdų gamyba sudaro tik 40% to, kas yra sumalama Italijos malūnų pramonėje; be to, kai kurioms Italijos konditerijos specialybėms (Panettone ir pakiltiems produktams) reikalingi aukšto baltymų kiekio grūdai, atrinkti iš geriausių Europos Sąjungos ir EXTRA EU grūdų, kad būtų patenkinti itin aukšti Italijos konditerijos standartai.
Italija, Chiari
... analizės sritį: cheminė-fizinė, reologinė ir mikrobiologinė. Turime platų produktų asortimentą, nuo minkštųjų kviečių miltų iki kitų grūdų miltų ar mišinių, apdorotų tradiciniu ir natūraliu būdu. Remdamiesi ilgamete patirtimi, atrenkame ir perkame įvairių tipų kviečius pagal rinkos poreikius ir kokybės principus.
Italija, Cortemilia
... produktus, skirtus gyvulininkystei. 2018 metais buvo pastatytas naujas malūnas, pakeitus malimo įrenginius inovatyviomis technologijomis, taip leidžiant išplėsti gamybą. Be to, buvo išvystytas akmeninis malūnas, kurio dėka pradėta gaminti naujas akmenimis malto minkšto kviečio ir kitų grūdų rūšių miltų. Mūsų įmonė turi BRC sertifikatą.
Italija, Panicale
Mūsų įmonė įsikūrusi Trasimeno ežero pakrantėje, tarp Umbrijos ir Toskanos kalvų; šios nuostabios žemės suteikia mūsų grūdų mišinėms unikalių kvapų ir skonių, kurie parodo savo pridėtinę vertę galutiniam vartotojui per bet kurį kepinių, konditerijos, picerijos ar šviežios makaronų gaminį, pagamintą iš mūsų miltų. Visi mūsų miltai yra griežtai gaminami be priedų, be pridėtinio glitimo, be apdorojimo agentų ar proceso pagalbinių medžiagų.
Italija, San Benedetto Po
MILTAI, ŠIAUDAI IR GRŪDŲ FLAKAI...
Italija, Bernalda
... kontroliuojamą ir sertifikuotą tiekimo grandinę, garantuojančią vietinių malimo grūdų kilmę. Miltai ir semolinos parenkami regionas po regiono. Nuolat investuojame į tyrimus ir plėtrą, kad pasiūlytume aukštos kokybės produktą. Mūsų produktai nėra pramoninės gamybos, o amatiniai produktai, kurie išsiskiria tuo, kad yra iš anksto iškepti natūraliai pakilus, be konservantų ir cheminių medžiagų pridėjimo. Mes nuolat vystomės.