Italija, Fidenza
...Brandintas sūris, pagamintas iš avies pieno. Jo intensyvus skonis puikiai dera su rūkyta mėsa, taip pat su džemais ir konservais, ypač uogų, figų ir kriaušių.
Italija, Radicofani
...Tai sūris, pagamintas iš avies pieno, esant maždaug 30/32°C temperatūrai. Šio tipo transformacija leidžia gauti baltą, šiek tiek trupinį pecorino, su sausu ir švelniu skoniu. Gamyba numatyta dviem dydžiais: vienas - dubenėlio formos, sveriantis apie 1,450 kg, kitas - tiesus, sveriantis apie 1,900 kg. Prieš pardavimą jis apdorojamas juodu plastiko sluoksniu. Brandinimo laikotarpis svyruoja apie 60/70 dienų.
Italija, Martina Franca
...Pecorino Affinato in Fieno yra brandintas sūris, pagamintas iš avies pieno ir brandinamas šienoje 3 mėnesius. Šis sūris pasižymi ryškiu ir laukiniu skoniu, todėl puikiai tinka mėgautis vienam arba kaip dalis sūrių lentos. Pecorino affinato in fieno yra amatinis produktas, pagamintas pagal tradicinius metodus ir naudojant natūralias sudedamąsias dalis. Jo amatinė gamyba ir unikalus skonis daro jį išskirtiniu produktu iš Italijos sūrių tradicijos.
Italija, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato yra tradicinis sūris, pasižymintis kietu pavidalu, pagamintu iš pasterizuoto avies pieno, su pridėtu rauginiu ir druska. Pecorino Toscano DOP Stagionato brandinimo trukmė yra ne mažiau kaip 120 dienų ir jis puikiai tinka praturtinti itališkos virtuvės patiekalus.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play