Slovakija, Košice
Sveiki atvykę į MILKYLAND, žymų lyderį maisto platinimo pramonėje, turintį dešimties metų patirtį didmeninės prekybos, importo/eksporto ir efektyvaus logistikos valdymo srityje. Mūsų pagrindinė specializacija yra pieno produktai, ypač įvairių rūšių sūriai ir alternatyvos, praturtintos augaliniais riebalais. Didžiuojamės galėdami pasiūlyti aukščiausios kokybės sūrių pasirinkimą, tokių kaip Mozzarel...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... druskos kiekiu, rūgštumo užuominomis ir aštriai rūgščiais akcentais, rodančiais gilią brandą. Kilmė: Palencija Pieno tipas: Visas ir žalias avies pienas Gamybos tipas: Enzimatinis krešėjimas Rūgštis: Gyvūninė rūgštis iš ėriuko Šeimos tipas: Spaudžiamas, nevirtas sūris, pelėsinė/plaunama žievė Brandinimas: Nuo dvylikos iki penkiolikos mėnesių. ES: 70.22 MG/ES: 55% Ph: 5.3 CINa: 2%...
Ispanija, Legasa
...Sūris, pagamintas iš žaliavinio avies pieno. Natūraliai rūkyta ąžuolo ir bukų mediena.
Italija, Fidenza
...Brandintas sūris, pagamintas iš avies pieno. Jo intensyvus skonis puikiai dera su rūkyta mėsa, taip pat su džemais ir konservais, ypač uogų, figų ir kriaušių.
Italija, Radicofani
...Tai sūris, pagamintas iš avies pieno, esant maždaug 30/32°C temperatūrai. Šio tipo transformacija leidžia gauti baltą, šiek tiek trupinį pecorino, su sausu ir švelniu skoniu. Gamyba numatyta dviem dydžiais: vienas - dubenėlio formos, sveriantis apie 1,450 kg, kitas - tiesus, sveriantis apie 1,900 kg. Prieš pardavimą jis apdorojamas juodu plastiko sluoksniu. Brandinimo laikotarpis svyruoja apie 60/70 dienų.
Ispanija, Cuarte De Huerva
...Boffard senovinis avies sūris „Riserva“ „Riserva“ tipo sūris yra brandintas sūris, pagamintas naudojant 100% žalią avies pieną, kaip numato senoji kastilietiška tradicija. Brandinimo procesas, griežtai kontroliuojamas, trunka mažiausiai 8 mėnesius (3 kg svorio produktui) arba 4 mėnesius (1 kg svorio produktui), per kuriuos sūriai 3 kartus ištraukiami iš sandėlio ir apšlakstomi alyvuogių aliejumi...
Ispanija, Fresno De La Vega (león)
...Sūris, pagamintas León provincijos pietuose iš avies pieno, siūlomas senas, brandintas, pusiau brandintas ir minkštas. Galima įsigyti 1 kg arba 3 kg vakuuminėse pakuotėse. Taip pat siūlome ožkos sūrį ir avies bei karvės sūrio mišinį.
Italija, Martina Franca
...Pecorino Affinato in Fieno yra brandintas sūris, pagamintas iš avies pieno ir brandinamas šienoje 3 mėnesius. Šis sūris pasižymi ryškiu ir laukiniu skoniu, todėl puikiai tinka mėgautis vienam arba kaip dalis sūrių lentos. Pecorino affinato in fieno yra amatinis produktas, pagamintas pagal tradicinius metodus ir naudojant natūralias sudedamąsias dalis. Jo amatinė gamyba ir unikalus skonis daro jį išskirtiniu produktu iš Italijos sūrių tradicijos.
Prancūzija, Esquiule
...Sūrių gamykla Balaka yra Ossau Iraty ferminio sūrio specialistas. Mes perkame šviežius sūrius, o tada juos brandiname 4–8 mėnesius mūsų Baskų šalyje esančioje rūsyje. Šiuos sūrius gamina tik Baskų šalies ir Béarn kalnų piemenys. Rankinis ir amatinis brandinimas. Šis sūris turi AOP. Kontroliuojamos kilmės pavadinimas.
Ispanija, Malagón
...Spaudžiamas sūris, pagamintas iš pasterizuoto avių pieno. Minkštas avių pieno sūris Rocinante - Brandintas 7 dienas. Pusiau brandintas avių pieno sūris Rocinante - Brandintas 3 mėnesius. Brandintas avių pieno sūris Rocinante - Brandintas 6 mėnesius.
Suomija, Turku
Iš tikrųjų pasaulinės perspektyvos mes tiekiame produktus pagrindinėse gamybos srityse Europoje, Šiaurės ir Pietų Amerikoje bei Tolimuosiuose Rytuose. Mūsų pagrindinės produktų grupės yra „Palm Kernal Oil“, „Palm Oil“, „Rapeseed Oil“, „Soybean Oil“, „Sunflower Oil“, „Blends“, „Corn Oil“, „Cottonseed Oil“, „High Oleic Sunflower Oil“, paukštiena, kiauliena, jautiena, žuvis, bulvytės, daržovės, gaivi...
...Iberijos sūris yra presuotas sūris, pagamintas iš trijų pienų mišinio (karvės, avies ir ožkos). Tai populiariausias sūris Ispanijoje, ir pagal proporcijas, nustatytas 4 punkte I priedo 2011 m. vasario 28 d. Karališkojo dekretu Nr. 262/2011, kuriuo patvirtinamos sūrių ir lydyto sūrio kokybės normos. Visi sūriai, kurie bus parduodami su pavadinimu „Iberijos“, turi būti pagaminti iš šviežio pieno šiais proporcijomis: ne daugiau kaip 50% karvės pieno, ne mažiau kaip 15% ožkos pieno ir ne mažiau kaip 15% avies pieno.
Ispanija, Madrid
... šaltinis. Įvairovės: Brandintas mišrus sūris (V-C-O) Pusiau brandintas mišrus sūris (V-C-O) Sūris, pagamintas iš avies pieno Brandintas avies sūris Rezervinis avies sūris Mini pusiau brandintas avies sūris Mini pusiau brandintas mišrus sūris (V-O)...
Graikija, Eleftherio
...Feta (graikų Φέτα, féta, "riekė") yra sūdyta baltoji varškė, gaminama Graikijoje iš avies pieno arba iš avies ir ožkos pieno mišinio. Tai trupinėjęs brandintas sūris, dažniausiai gaminamas blokais, turintis šiek tiek grūdėtą tekstūrą.
Portugalija, Vale De Cambra
...Sviestinis sūris, brandintas, su labai minkšta ir balta pasta, su minkšta ir gelsva plutele. Jis turi intensyvų ir ryškų skonį bei aromatą. Pardavimo formatai: Nuo 75g iki 1,5Kg (Standartas: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg) Cilindrinė forma (lėkštės tipo)...
Prancūzija, Marseille
...tipiškas sūris iš Italijos centro-pietų ir salų, pagamintas iš viso avies pieno, šviežias ir koaguliuotas su augaline arba gyvūnine rūgštimi (avino ar ožkos), sūrus ir aromatingas, jei brandintas kelis mėnesius, su būdingu aštriu skoniu, jei brandinimas buvo ilgesnis; Yra keletas rūšių: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano ir pecorino Sicilien.
Ispanija, Totanes
... 15% avies pieno. Sūris gaminamas visus metus. Mes skiriame pusiau brandintą sūrį nuo brandinto pagal brandinimo laikotarpį. Pusiau brandintas sūris turi brandinimo laikotarpį nuo vieno iki trijų mėnesių, presuota pasta, kompaktiška masė, tačiau ne visiškai uždara, su mažomis ertmėmis visame pjūvyje ir šiaudų geltonumo spalva ant dramblio kaulo fono, dėl trijų pienų mišinio. Brandintas sūris brandinamas nuo trijų iki šešių mėnesių. Visi mūsų sūriai gaminami be maisto priedų ir yra be lizocimo, natamicino ir sorbatų. Be glitimo.
Prancūzija, Rungis Cedex
...Ožkos sūris Poitou-Charentes, Quercy, Sancerrois ar Touraine regionų specialybės, Buisson siūlo platų ožkos sūrių pasirinkimą. Poitou-Charentes ožkos sūris Quercy ožkos sūris Sancerrois ožkos sūris Touraine ožkos sūris avies sūris sausas avies sūris pusiau brandintas avies sūris...
Italija, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato yra tradicinis sūris, pasižymintis kietu pavidalu, pagamintu iš pasterizuoto avies pieno, su pridėtu rauginiu ir druska. Pecorino Toscano DOP Stagionato brandinimo trukmė yra ne mažiau kaip 120 dienų ir jis puikiai tinka praturtinti itališkos virtuvės patiekalus.
Ispanija, Porzuna (ciudad Real)
...Pienas gaunamas iš vietinių gyvulių, kurie negalėtų turėti geresnės aplinkos, kad galėtų augti ir suteikti mums tokį vertingą ingredientą. Šis sūris skonis kaip senais laikais. Alyvuogių aliejus Villajos gaunamas iš Cornicabra ir Arbequina veislių, griežtai kontroliuojant kokybę visose gamybos proceso stadijose. Villajos aliejus yra aliejus su asmenybe ir puikiu skoniu. Mūsų sūriai buvo apdovanoti įvairiuose nacionaliniuose ir tarptautiniuose konkursuose, visi mūsų sūriai gavo apdovanojimus skirtinguose brandinimo lygiuose: brandintas, pusiau brandintas ir rezervinis.
Ispanija, Coreses-Zamora
Žalias avies pieno sūris. Minkštas-pusiau brandintas-brandintas-rezervas-didelis rezervas.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play