...Šios kreminės idėja gimė iš pirmo chromatinio matymo. Du produktai, turintys beveik priešingas spalvas, tačiau abu traukė dėmesį. Širdžių su artišokais ir juoduoju trumais derinys, viskas alyvuogių aliejuje, sukūrė puikų produktą, tinkantį užkandžiams, picoms ir focaccia.
Ingredientai: artišokai (65%), alyvuogių aliejus, alyvuogės, vasaros juodasis trumas (tuber aestivum Vitt.) 5%, druska, aromatai.
Patarimai: Puikus priedas pirmiems patiekalams, baltai mėsai arba kaip padažo pagrindas.
Esame Abruce, žalia regione. Specializuojamės FRESKO TRUFFLE prekyboje, tipo ir kokybės priklausomai nuo sezono. Kruopščiai atrinkti. Teikiame trufelius su šiomis pristatymo sąlygomis: • 24h Italijoje (It) ir Europoje (ES) • 24h Šiaurės Amerikoje ir Kanadoje • 36/48h Azijoje • 48h Australijoje Be to, įkūrėme gamybos įmonę, tiekiančią tiek trufelių produktus, tiek klasikinius itališkos gastronomijo...
...Ingredientai: Auginami grybai (Agaricus bisporus), ekstra vieras alyvuogių aliejus, saulėgrąžų aliejus, juodosios alyvuogės, vasaros trumai 1% (Tuber aestivum Vitt.), aromatas, druska.
Galiojimo laikas: 36 mėnesiai.
Naudojimo būdas: Puikiai tinka kaip prieskonis užkandžiams, įdarams, pirmiems ir antriems patiekalams, omletams ir kaip bazė visiems trumų patiekalams.
Alergenai: Produktas neapima...
...Salsa su vasaros trumais ir grybais. Be konservantų ir be glitimo. Puikiai tinka makaronams, risotams, kiaušiniams, užkandžiams, antipastams. Nepriklauso juodųjų alyvuogių, kad būtų tikras trumų skonis!
Padažas su juodaisiais trumais ir grybais. Idealiai tinka praturtinti įvairius patiekalus, tokius kaip užkandžiai, skrudinta duona, pagrindiniai patiekalai, padažai, mėsa, gratinai ir omletai.