...Salsa tartufata gaminama iš ekstra vieros alyvuogių aliejaus ir įvairių augalų ingredientų, tokių kaip trumai ir grybai, supakuotų fiziniais procesais, be konservantų.
Su patės tekstūra ir labai maloniu juodųjų trumų ir boletus edulis kvapu bei skoniu, ji yra labai patraukli vartoti tiesiog ant duonos riekelių arba pridėti prie makaronų patiekalų, picų, ...
...Išskirtinė alyvuogių padažas arba patė su dviem alyvuogių rūšimis: arbequina ir žalia, kurios išsiskiria nepaprastu aromatu.
Dėl savo subtilios tekstūros Olivada Arbequina puikiai tinka tepti ant skrudintos duonos ar kanapėms, taip pat puikiai tinka ruošti nuostabias vinaigretės salotoms. Ji taip pat puikiai dera su sūrių lentelėmis.
... Ninon Konic taikoma įvairiose pramonės šakose, tokiose kaip kosmetika (kvepalai, kremai, odos priežiūra, muilas), maisto apdorojimas (salsa, uogienė, marmeladas, medus, vaisių sultys, garstyčios, alyvuogių aliejus, actas), chemija (valymo ir buities produktai, plovikliai, tirpikliai, variklio alyva) ir dažai bei lakai (puodai, kibirai, skardinės).
Ši mašina sklandžiai integruojasi į išsamią pakavimo liniją.
Etikečių klijavimo greitis: iki 40 produktų/minutę
Etiketės: iki 3 etikečių...
...Šios kreminės idėja gimė iš pirmo chromatinio matymo. Du produktai, turintys beveik priešingas spalvas, tačiau abu traukė dėmesį. Širdžių su artišokais ir juoduoju trumais derinys, viskas alyvuogių aliejuje, sukūrė puikų produktą, tinkantį užkandžiams, picoms ir focaccia.
Ingredientai: artišokai (65%), alyvuogių aliejus, alyvuogės, vasaros juodasis trumas (tuber aestivum Vitt.) 5%, druska, aromatai.
Patarimai: Puikus priedas pirmiems patiekalams, baltai mėsai arba kaip padažo pagrindas.
Esame Abruce, žalia regione. Specializuojamės FRESKO TRUFFLE prekyboje, tipo ir kokybės priklausomai nuo sezono. Kruopščiai atrinkti. Teikiame trufelius su šiomis pristatymo sąlygomis: • 24h Italijoje (It) ir Europoje (ES) • 24h Šiaurės Amerikoje ir Kanadoje • 36/48h Azijoje • 48h Australijoje Be to, įkūrėme gamybos įmonę, tiekiančią tiek trufelių produktus, tiek klasikinius itališkos gastronomijo...
...Ingredientai: Auginami grybai (Agaricus bisporus), ekstra vieras alyvuogių aliejus, saulėgrąžų aliejus, juodosios alyvuogės, vasaros trumai 1% (Tuber aestivum Vitt.), aromatas, druska.
Galiojimo laikas: 36 mėnesiai.
Naudojimo būdas: Puikiai tinka kaip prieskonis užkandžiams, įdarams, pirmiems ir antriems patiekalams, omletams ir kaip bazė visiems trumų patiekalams.
Alergenai: Produktas neapima...
...Salsa su vasaros trumais ir grybais. Be konservantų ir be glitimo. Puikiai tinka makaronams, risotams, kiaušiniams, užkandžiams, antipastams. Nepriklauso juodųjų alyvuogių, kad būtų tikras trumų skonis!
Padažas su juodaisiais trumais ir grybais. Idealiai tinka praturtinti įvairius patiekalus, tokius kaip užkandžiai, skrudinta duona, pagrindiniai patiekalai, padažai, mėsa, gratinai ir omletai.
...Tradicinio patiekalo "Makrouna bel salsa" receptas, labai populiarus Tunise, kuris ruošiamas su unikaliu pomidorų padažu, siūlomas šiuose makaronuose.
Tai skanus receptas, kuris puikiai dera su mūsų makaronais, su prieskonių ir alyvuogių aliejaus mišiniu.
Sudėtis: Vanduo, pomidorų pasta, sojų aliejus, švieži pomidorai, paprikos, svogūnai, česnakai, druska, prieskoniai.
Sandėlyje: 1000 produktų...