Italija, Fidenza
...Pecorino sardo su maloniai aštriu skoniu...
...Extra Bar mišinys sudarytas iš geriausių Robusta ir Arabica kavos pupelių. Jis pasižymi kreminė tekstūra ir tvirtu skoniu, su ryškiais prieskonių akcentais ir šiek tiek kartumu, kas sukuria tamsaus šokolado poskonį.
Italija, Andalo Valtellino
...Indonezija: Turtinga ir rafinuota Robusta kava su lengvu karamelės aromatu, ideali net ir pačių išrankiausių kavos mėgėjų. Pilnas ir stiprus skonis su ilgai išliekančiu poskoniu. Vietnamas: Pilno kūno Robusta, eklektiška ir išskirtinė. Kolumbija: Visos Kolumbijos kavos yra Arabica veislės, turinčios turtingą aromatinį kvapą, šiek tiek vaisišką ir nuostabų lazdyno riešuto bei gėlių poskonį. Ši kava yra tobulos pasirinktos Arabica ir Robusta kavų kombinacijos rezultatas. Kremiška, sklandi ir aksominė, unikali ir nustebinanti su saldžiu skoniu ir vaisišku poskoniu.
Italija, Savignano Sul Panaro
...Monorigine su unikalia skoniu, vaisiniu, pilnu, su šiek tiek rūgščiais aromatais.
Italija, Radicofani
...Jis gaunamas apdorojant tik avies pieną, transformuojamas maždaug 30/32°C temperatūroje ir yra baltos masės sūris, šiek tiek trupantis, su sausu ir švelniu skoniu. Apdorojimas pluta su pomidorų koncentratu suteikia jam dar ypatingesnį skonį. Gamyba numatyta dviem skirtingais dydžiais: pirmasis - dubenėlio formos, sveriantis apie 1,450 kg; antrasis - tiesus, sveriantis apie 1,900 kg. Brandinimo laikotarpis svyruoja apie 60/70 dienų.
Italija, Moio Della Civitella
...Tiesiai iš mūsų senovinio kaštonų giraitės, įsikūrusios Čilento nacionaliniame parke, Stio savivaldybėje, pristatome mūsų Kaštonų kremą. Produktas, kuris įkūnija Čilento kulinarinės tradicijos esmę, uždarytą stiklainyje. Mūsų kaštonai, rankomis surinkti Stio vešliuose miškuose, yra šios saldžios ir švelnios kremo širdis. Unikalus ir atpažįstamas kaštonų skonis yra pabrėžiamas šiek tiek saldumo...
Italija, Castrovillari
...500 ml stiklinė butelė. ŠALTU BŪDU IŠGAUTAS EKSTRA VIRGIN OLIVŲ ALIEJUS. Pagamintas iš griežtai žalių alyvuogių, kurios duoda mažesnį derlių, bet tankesnį, pilnesnį aliejų su šiek tiek kartokiu skoniu.
Italija, Rionero In Vulture
...Vulkano kalno šlaituose Ogliarola alyvų aliejaus švelnumas puikiai dera su kitų vietinių veislių aliejumi, sukuriant subalansuotą ir harmoningą produktą. Tai kvapnus aliejus su švelniu aromatu ir šiek tiek vaisiniu skoniu. Paprastai švelnus ir aksominis, su žolelių aromato natomis, maloniu skoniu ir šiek tiek aštrumo bei kartumo. Prieinamas pakuotėse po 1 LT, 2 LT, 3 LT ir 5 LT.
Italija, Dorgali
...Mūsų Ricotta Sarda – išskirtinės bionutrityvios vertės ir skonio produktas. Gauta iš sūrių, pagamintų iš avies pieno, likučių, ši ricotta pasižymi pusiau kietu, vienodu ir baltu pavidalu, su šiek tiek sūriu skoniu. Tai sūris, kuris stebina savo universalumu: puikiai tinka tiems, kurie laikosi kontroliuojamos mitybos, nes turi mažai kalorijų ir didelį baltymų kiekį. Mūsų Ricotta Sarda yra skani...
Italija, VILLA CASTELLI
...Baltas vynas, gautas iš Salento baltųjų vynuogių mišinio, įskaitant Trebbiano ir šiek tiek Malvasia Bianca. Alkoholio kiekis 11,50% Vol. Baltas atspalvis su pusiau sausu skoniu. Daugiau informacijos galite rašyti mums adresu cantine.durso@libero.it...
Italija, Forlì
... laikotės mažai kalorijų turinčios dietos, jų vartojimą reikėtų riboti; kita vertus, jie yra idealus užkandis sportuojantiems ir norintiems vartoti sveiką, maistingą ir energingą maistą. Riešutai pasižymi pilnu ir saldžiu skoniu, kuris puikiai dera su šiek tiek kartokos žievės skoniu. Jie gali būti naudojami virtuvėje tiek kaip užkandis ar aperityvas, tiek gaminant kremus, tokius kaip riešutų pesto ar sviestas, arba kaip puošmena pirmiems ir antriems patiekalams, arba pridedant prie jūsų salotų.
Italija, Camaiore
...Galime pagaminti bet kokio tipo įėjimo duris. Nuotraukoje matomos apvalios durys, su dviem įdubimais, viršuje yra apvalus stiklas, kad įėjimui suteiktų šiek tiek šviesos. Provanso spalvos praturtina produktą skoniu. Taip pat dėl šarvuotų durų nėra problemų, nuo mažiausiai 2 klasės apsaugos iki 4 klasės! Nurodytame nuorodoje rasite keletą neseniai pagamintų šarvuotų durų pavyzdžių.
Italija, Noci
...Caciotta fior di bontà yra šviežias sūris, praturtintas pieno rūgštimis, kuris buvo trumpai džiovinamas. Nors tai yra pusiau kietas sūris, viduje jis yra kreminis, su saldžiu/šiek tiek rūgščiu skoniu ir itin skanus. Mes taip pat gaminame variantus su aitriosiomis paprikomis ir alyvuogėmis. Tai puikus produktas, kurį galima mėgautis vieną arba su duona ar skrudinta duona, arba derinant su salotomis ar užkandžiais.
... tinkamas brandinimas. Tirštas, šiek tiek alkoholinio ir malonaus skonio, jo skonis geriau atsiskleidžia, jei ragaujate jį vėsų kaip aperityvą arba po valgio, kad galėtumėte išbandyti geriausias jo virškinimo savybes.
Italija, Campello Sul Clitunno
...esančių vaisiuje, pakitimų. Iš vietinių veislių Moraiolo, Frantoio ir Leccino gimsta šis aliejus su „žaliu“ ir šiek tiek kartokiu skoniu, kuris mus nuveda tarp alyvmedžių ir kiparisų, piešiančių Umbrijos kalvų peizažą.
Italija, Acerra
...Arabikos mišinys 100% Arabikos mišinys. Šviesiai ruda crema. Apvalus, turtingas, vaisinis. Vidutinio skrudinimo. Sukurtas patenkinti išrankiausių skonių poreikius, šis daugiausia arabikos mišinys pasižymi šviesesne ruda spalva. Pirmasis skonis atskleidžia švelnumą ir minkštumą, lydimus aromatingo ir kvapnaus skonio, beveik saldaus, bet tuo pačiu metu šiek tiek rūgštaus. Caffè Cortese kapsulės, suderinamos su A Modo Mio MISIJA:ARABIKA...
...Felino saliamis, tarp tūkstančių itališkų saliamų, yra saldžiausias, pagamintas su mažai druskos, grūdėto pipiro ir brandintas Parma kumpio slėnyje. Jis gaminamas tik iš sunkių itališkų kiaulių, pradedant nuo „trito di banco“ (liesos mėsos, be nervų ir su plonu riebalų sluoksniu), pirmiausia sumaltos vidutinio stambumo, tada sumaišytos su prieskoniais (druska, pipirai, šiek tiek balto vyno...
Italija, Martina Franca
... kavai buvo apdoroti drėgnu būdu ir atrinkti be defektų. MOROLA intensyvus kava tinka bet kuriam dienos momentui. Visai neskausmingas, jis yra itin malonus gerti tiesiogiai arba, maksimaliu atveju, su šiek tiek cukraus. Jis turi karamelės ir vaflių saldumą su vanilės aromatais. Jei galite, neatsisakykite jo gerti šiltoje keraminėje puodelyje: jums atrodys, kad tai visiškai kita kava.
Italija, Pontecagnano Faiano
...Rytų kultūra, kilusi iš Kinijos, turi tamsiai žalias lapus, su balta ir minkšta stiebu. Ji pasižymi gaiviu, aštriu skoniu ir šiek tiek garstyčių skoniu. Turtinga vitaminais, ji yra labai atspari žemai temperatūrai ir gali būti vartojama tiek žalia, tiek virta. Baby leaf veislė. Galimybė naudoti mišrainėms ruošti. Prieinama juodose dėžėse arba termiškai suvirintame polistirole po 500 g ir 1 kg.
Italija, Venezia
...Šviežias charakteris ir maloniai apynių skonis. Birra San Marco Pils yra alus su lengvu kūnu ir švariu, gaiviu skoniu. Jo išvaizda natūraliai debesuota dėl mielių buvimo, o putos yra smulkios ir prisitvirtinusios. Šiek tiek saldumo iš miežių puikiai subalansuota su sausa kilniųjų apynių kartumo, kurie suteikia gaivių gėlių ir prieskonių natų. Baigimas yra traškus ir apgaubiantis, todėl šis alus puikiai tinka žuvies kepimui, vėžiagyviams, jūros gėrybėms, medžioklės patiekalams ir minkštiems žolelių sūriams.
Italija, Cernusco Lombardone
...Cejlono juodoji arbata Ši arbata su ilga, šiek tiek garbanota lapais iš Šri Lankos, turi tipišką anglišką skonį. Tai arbata su intensyviu aromatu ir pilnu, saldžiu skoniu. Teisingam vartojimui: į 200 ml 85°C vandens įdėkite šaukštelį arbatos. Palikite užvirti 3 - 4 minutes. Filtruokite ir vartokite kaip tokią arba saldintą. Turinys: 100 gramų pakuotė...
Italija, Vairano Scalo
...LAZDYNŲ RIEŠUTŲ VEISLĖ MORTARELLA YRA ILGOKOS FORMOS VIDUTINIŠKAI PLONO KORPUSO, KURIS YRA ŠVIESIAI RUDAS SU JUOSTELĖMIS. JI TURI TAIP PAT SUBOVALŲ, APATINĖJE DALYJE ŠIEK TIEK PLOKŠTĖJANČIĄ SĖKLĄ, KURI PASIREIŠKIA VIENODAI KREMINE BALTAIS RIEŠUTŲ MĖSA, ILGALAIKIU AROMATU IR SALDŽIU SKONIU. ŠI YPATINGA LAZDYNŲ RIEŠUTŲ VEISLĖ YRA RENKAMA TARP ANTROS AUGUSTO DEKADOS IR VIDURIO RUGSĖJO.
Italija, Trepuzzi
Meistro distiliatoriaus Pedro Ferreira meistriškumas yra mūsų amatų distilerijos pulsas. Turėdamas daugiau nei dešimt metų patirties ir žinių, praturtintų nesuskaičiuojamais kelionėmis užsienyje, Pedro kuria išskirtinės kokybės distiliatus. Kiekviena receptūra yra meno kūrinys, gimęs iš emocijų, tradicijų, skonių ir šiek tiek alchemijos. Mūsų produkcija, visiškai rankų darbo, apima intensyvius...
...uogų ir lapų mišinys, labai kvapnus ir aromatingas, su šiek tiek kartokiu skoniu, kuris daro šį produktą unikalų. Be to, tarp mūsų produktų yra ir torronės kremas, pagamintas iš aromatų ir grietinėlės, pieno bei cukraus, kuris daro šį produktą ypatingą. Filu e ferru kremas, sujungiantis kremą ir sardinį grappa, daro šį produktą unikaliu ir ypatingu, puiki alternatyva gerai žinomam viskio kremui. Taip pat verta paminėti mūsų rankų darbo mirto ir citrinos imbiero saldainius, su balzaminio skonio širdimi viduje.
... skaniose bruschettose arba tradiciniame „acquasala“, skrudinto ir vandeniu pamirkytos duonos, papuoštos žalia svogūnu, pomidorais, šiek tiek raudonėlio ir geru ekstra vieržiu alyvuogių aliejumi, griežtai puglišku. Duona išlieka pagrindiniu ingredientu net ir pugliškose sriubose; pancotto, apšlakstytas ekstra vieržiu alyvuogių aliejumi, lydi patiekalus, pagamintus iš vietinių daržovių. Tarp daržovių...
... tiems, kurie nori išsiskirti bet kokia kaina, taip pat galima gauti išskirtines ir suasmenintas dėžutes. Tai būdas nepamiršti senųjų skonių ir spalvų su šiek tiek modernumo. Trumpai tariant, tai ne tik saldi, bet ir skonių idėja. Nes skonis (ir akis) negali būti maitinami tik serijinėmis prekėmis. Tai sėkmingas pasirinkimas, jei tiesa, kad Bottone įmonė, nors ir jauna, jau gavo daug nacionalinių ir tarptautinių apdovanojimų už rimtumą ir kokybę. Taip pat labai rūpestingai paruoštas "pakavimas", kuris tinka įmonių suasmeninimui.