Italija, Orbassano
...Piemonto agnolotti yra autentiška Pjemonto specialybė, kilusi iš XIX amžiaus regioninio recepto. Šie ravioliai yra įdaryti trimis rūšių šviežios ir liesos mėsos (jautiena, kiauliena ir balta mėsa) bei sezoninėmis daržovėmis (virtu kopūstu, burokėliais arba špinatais, priklausomai nuo sezono). Pagrindiniai ingredientai apima virtą kumpį, roast beef, virtą vištieną, špinatus, keptą kiaulieną, virtą kopūstą ir mortadelą. Ši skonių kombinacija siūlo unikalią ir tradicinę kulinarinę patirtį, puikiai tinkančią tiems, kurie nori paragauti tikrosios piemontiečių virtuvės.
Italija, Marmirolo
... tradiciniams šviežiems makaronams gaminti, tokiems kaip lakštai, spaudžiami makaronai, gnocchi, trofie, įdaryti makaronai, tokie kaip ravioliai, torteliniai, agnoliai... Prieinamas 25 kg popierinėje maišo su vožtuvu formatu.
...Rankų darbo patiekalai. Sertifikuota aukšta kokybė. Pirmieji ir antrieji patiekalai vienkartinėse 300 g porcijose ir 2,5 kg skardose. Įvairūs produktai, aukščiausios kokybės šaldyta šviežia makaronai, klasikiniai ir įdaryti mėsa bei žuvimi. Ravioliai, torteliai, lasagna, kanellonai, gnocchi, tagliatelle, caserecci ir kt.. Mes gaminame individualiai pritaikytas pakuotes oro linijoms, viešbučiams, kruiziniams laivams ir kt..
GAMYBA?KARTUPO GNOCCHI ĮDARYTI GNOCCHI - ŠVIEŽI MAKARONAI ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Teisinė būstinė ir gamykla Faksas El. paštas Antrinė biuras...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play