Ispanija, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. yra agroalimentarinė įmonė, pradėjusi savo veiklą 1986 metais, kaip viso projekto, apimančio visą grandinę nuo kiaulių auginimo, skerdyklos, skerdimo salės iki produktų transformacijos, tęsinys. Filozofija, su kuria buvo pradėtas šis projektas, kilo iš keturių partnerių, turinčių idėją sukurti pridėtinę vertę kiaulių produkcijai ir tuo pačiu sukurti darbo vietas, padedan...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. yra šeimos įmonė, kuri daugiau nei šimtą metų užsiima iberijos kumpių gamyba ir brandinimu, taip pat kitų produktų, pagamintų iš iberijos kiaulių. Įmonė sugebėjo suderinti tradicinius metodus su pažangiausia technologija, pritaikydama savo įrenginius Europos Sąjungos reikalavimams ir integruodamasi į Denominación de Origen Jamón de Guijuelo nuo pat įkūrimo, kad galėtų p...
Ispanija, Montcada i Reixac-Barcelona
...Extra virtas pečių dalis Extra virtas Kanarų kumpis, be kaulo Extra virtas Prahos kumpis, rūkyta Extra virtas kumpis "Lata Max Zander" Extra virtas kumpis, su odele Extra virtas Kanarų kumpis su koja Extra virtas natūralus kumpis, formuotas Extra virtas kumpis, apdegintas...
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
...Mažesnio dydžio ir svorio nei kumpis, mūsų Iberijos ąžuolo paleta turi ilgesnę ir mažiau apvalią formą. Jos vienoda ir blizgi spalva su baltais-perlamutriniais riebalų dryžiais yra vizualinis akcentas, pranašaujantis ryškų ąžuolo skonį, saldų, ryškų ir intensyvų aromatą, kuris kartu su juntamu galutiniu poskoniu, primena mūsų dehesų kraštovaizdį.
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
..."El Secreto Ibérico" yra mėsos gabalas, esantis tarp pečių ir nugaros dalies iberijos kiaulės, žinomas dėl savo intensyvaus skonio ir sultingos tekstūros. Šis gabalas ypač vertinamas dėl didelio intramuskulinio riebalų kiekio, kuris suteikia jam unikalų skonį ir neprilygstamą švelnumą. Puikiai tinka kepti arba gaminti ant grotelių, "El Secreto Ibérico" yra populiarus pasirinkimas tarp mėsos...
Ispanija, Guijuelo
...FISAN kaštonų šerdis kumpis yra palyginti liesas ir intensyviai skanus. Jo tobulas brandinimo taškas, pasiektas po daugiau nei trisdešimt keturių mėnesių natūraliose rūsio patalpose, prisideda prie vienodo dujų infiltracijos ir unikalios skonio gilumos.
Ispanija, Murcia
Ispanija, Aracena
...Kiaulės užpakalinė dalis, šeriamas grūdais ir žole. Jausmas, jis formuojamas iš kruopščiai atrinktų kumpių ir pečių, kurie gaunami iš tradiciškai auginamų kiaulių. Jų maitinimas buvo natūralus, kas atsispindi kiekvienos dalies kokybėje.
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
...Produktas pagamintas iš priekinių galūnių, nupjautų pečių lygmenyje iki žasto kaulo, su ranka ir kaulu, gaunamas iš suaugusių kiaulių, kurios buvo tinkamai sūdyti ir brandinami. Iberijos kiaulės Brisa Iberijos kiaulės Brisa turi ypatingų savybių, kurios jas ryškiai išskiria iš kitų, todėl gaunami aukščiausios kokybės Iberijos produktai. Tai yra genetiškai turtingi egzemplioriai, kurių kilmė yra...
Ispanija, Peligros
...Mėsos priedų (konservantų) mišinys, skirtas mėsos produktų, kurie nebuvo apdoroti šiluma, gamybai, tradiciškai džiovinami (sūdyta šoninė, sūdyta pečių dalis, dešra, džiovinta mėsa ir panašūs produktai) su brandinimo laikotarpiu, viršijančiu 45 dienas. Formatas: 5 kg maišai...
Iberijos produktų, tokių kaip kumpiai, pečių, dešros, Serrano kumpiai, Serrano pečiai ir Serrano dešros, platinimas ir pardavimas. Sūrių ir pieno produktų platinimas ir pardavimas. Extra virgin alyvuogių aliejaus platinimas ir pardavimas.
Ispanija, Aracena
... kumpį mes brandiname tradiciniu būdu, naudojant Sierra de Aracena ir Picos de Aroche gamtos parko orą, mažiausiai 24-36 mėnesius. Mūsų rūpestingumas ir atidumas, skiriami JABUGO kumpiui, leidžia mums pasiūlyti jį su tinkamu brandinimo lygiu. Taip pat turime cebo Iberijos kumpį, Bellota Iberijos pečių, Iberijos nugarinės, ekstra nugarinės morcón, Iberijos dešrą, Iberijos salchichón ir supjaustytus Iberijos mėsos gaminius. Susisiekite su mumis šiuo būdu, ir mes jums greitai atsakysime.
Ispanija, Guijuelo
Iberijos produktai Guijuelo. Iberijos kumpių ir dešrų gamykla: kumpiai, pečių, chorizo, nugarinė.
Ispanija, Cordoba
Gourmet Ibérico prekiauja aukščiausios kokybės iberų kumpiais pata negra ir pečių kumpiais. Mes esame oficialūs Señorio de los Pedroches tiekėjai ir dirbame tiesiogiai su jų gamykla be tarpininkų. Mūsų gaminiai yra gaminami rankiniu būdu iš gamintojų, įtrauktų į Los Pedroches kilmės nuorodą, tai reiškia kokybės garantiją ir griežtą sanitarinių normų laikymąsi. 100% Bellota iberų dešros ir sūriai...
Ispanija, Guijuelo
Internetinė parduotuvė, prekiaujanti kumpiais ir iberų dešromis iš Guijuelo, Salamanka, Ispanija. Brandintas iberų kumpis, iberų pečių kumpis, iberų čorizo, iberų nugarinė, iberų salchichón, dešrų rinkiniai, kalėdiniai krepšeliai ir dovanų rinkiniai kokybiškų produktų.
... kumpių džiovyklą, kurioje džioviname pečių, iberų pečių, brandintus kumpius ir iberų kumpius. Mūsų džiovykla yra Poniente Granadino regione, kur, dėka palankių klimato sąlygų, gauname brandintus kumpius su išskirtiniu, subtiliu ir mažai sūriu skoniu. Kviečiame jus atrasti mūsų produktus, tokius kaip dešros, iberų dešros, kumpiai, iberų kumpiai ir kiti kaimiški produktai, kurie džiugina mūsų klientus nuo 1960 metų.
Ispanija, Piedrahita-Ávila
Dešrų ir kumpių gamykla. Kumpiai, be kaulų ir supjaustyti. Pečių, juosmenų, dešrų ir Iberijos kiaulienos.
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... kokybės Iberijos kumpiai ir pečių kumpiai. Iš geriausių Iberijos kiaulių, geriausi produktai. Mūsų ekspertų komanda asmeniškai atrenka mėsą; vėliau mūsų sveikatos ir veterinarijos technikai atlieka nuolatines inspekcijas, siekdami išlaikyti optimalias gamybos ir higienos sąlygas visuose procesuose. FRANRODEL gamykla yra įsikūrusi Salamankos provincijos Guijuelo miestelyje, 1.020 metrų aukštyje virš...
Ispanija, Barcelona
Iberijos produktų gamyba ir pardavimas. Gilių ir Iberijos kumpiai bei pečių.
Ispanija, Encinasola
Mes esame gyvulių augintojai ir Huelvos kumpių bei dešrų gamintojai, turintys platų asortimentą kumpių, pečių, chorizo, morconų, aukščiausios kokybės salchichonų, nugarinės, ir pjaustytų produktų,... visi produktai pagaminti iš grynaveislių iberijos kiaulių, laikantis mūsų tradicijų, ypatingai rūpinantis užtikrinti aukščiausią kokybę. Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje, jei lankotės Encinasoloje, arba, jei pageidaujate, apsipirkite mūsų internetinėje parduotuvėje.
Ispanija, Málaga
Internetinė iberų kumpio ir gurmaniškų produktų iš Ispanijos prekyba. - Iberų kumpiai ir pečių - 5J produktai - Mėsos gaminiai - be kaulų ir pjaustyti kumpiai - Priedai - Kumpio laikikliai - Profesionalūs peiliai - Alyvuogių aliejus...
Ispanija, Aracena
Mes esame kumpių, pečių ir iberų dešrų gamintojai iš Huelvos kalnų. Mes tiekiame šviežias ir šaldytas iberų kiaulienos, jautienos, avienos ir ožkienos mėsas.
Ispanija, Barbastro
...kumpiai ir kt. Taip pat gaminame dešras, taip pat sūdyto ir brandinto nugarinės galvą, ir kitų rūšių dešras, tokių kaip secallona, salchichón pages, brandinta longaniza, fuet, chorizo tipo sarta, ir įvairių rūšių šviežios dešros (šviežia longaniza, dešrelės, šviežias chorizo). Mes gaminame pjaustytus produktus 100 gramų formatu: kumpį, pečių, sūdyta nugarinę, sūdyto ir brandinto galvą, chorizo ir salchichón. Viską galite pamatyti mūsų svetainėje www.pjmayoral.com...
Ispanija, L'escala
Iberijos kumpių ir pečių pardavimas su D.O. iš Guijuelo. Rūkytų ir pjaustytų produktų pardavimas iš Guijuelo.
...Tiesioginė šoninės, pečių ir Iberijos dešrų pardavimas iš prekių ženklų "Club de Bellota" ir "La Almoraima", taip pat sūriai, konservai, aliejai ir vynai. Kateringas. Specializuojasi iberijos kalėdiniuose rinkiniuose ir šoninės pjaustytuvuose renginiams.
Ispanija, Sevilla
Mūsų įmonė siūlo platų aukštos kokybės ekologiškų ir amatininkų ispanų produktų asortimentą, įskaitant tokius produktus kaip kumpis, pečių kumpiai, namų gamybos dešros, paštetai, laisvai auginamų žąsų produktai, ekologiški alyvuogių aliejai su kilmės ženklu, kumpio aliejai, saldūs vynai iš džiovintų apelsinų ir raudonieji vynai iš Ekstremadūros, sausieji stalo baltieji vynai, pusiau saldūs ir...
Ispanija, Guijuelo
Pedro Nieto yra šeimos įmonė, įsikūrusi Guijuelo (Salamanka) regione, kuri užsiima rankine iberijos kumpių, iberijos pečių ir iberijos lašinukų gamyba. Iberijos kumpis yra išskirtinė iberijos kiaulės dalis, gaunama iš suaugusių iberijos veislės kiaulių. Tai produktas, pagamintas iš užpakalinės galūnės arba kumpio, kuris suteikia jam ploną formą ir vertingas bei prabangias savybes, su dideliu...
Ispanija, Alcobendas-Madrid
... Guijuelo. Mūsų biurai ir centrinė sandėlis yra Alcobendas. Mes esame iberijos kiaulienos tiekėjai. Mūsų siūlomi produktai yra: pluma, secreto ir solomillo. O iš džiovintų produktų: iberijos kumpis, iberijos pečių kumpis, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular ir salchichón cular. Mes dalyvaujame kiekviename proceso etape nuo auginimo iki mėsos ir džiovintų produktų pardavimo ir platinimo. Susisiekite su mumis ir prašykite informacijos apie mūsų produktus ir paslaugas. Mūsų svetainė www.navarretintoibericos.com...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play