Ispanija, Guijuelo (salamanca)
...Ilgo pavidalo kumpis, su tamsiomis, nusidėvėjusiomis kanopomis, dėl ilgų pasivaikščiojimų laukuose. Jo riebalų dalis turi perlų atspalvį, o šios dalies proporcija leidžia mėgautis švelniu ir maloniu skoniu. Su minimalia brandinimo trukme 36 mėnesiai ir kruopščiai atrinktais natūraliais grūdais, žole ir ąžuolo giliomis jo mityboje, tai visada garantija skonio ir kokybės.
Ispanija, Alcobendas
...Šis gaminys gaunamas iš 50% iberų veislės kiaulės, auginamos lauko sąlygomis, tiek intensyviai, tiek ekstensyviai, ir maitinamos pagrindiniu pašaru. Tokia auginimo sistema ir mityba pagerina kiaulės riebalų infiltraciją, todėl tai yra būdingas ir išskirtinis produktas, susijęs su Ispanijos gyvulininkyste ir gastronomija. Su minimaliu brandinimu 24 mėnesius, galutinis rezultatas yra optimalus ir pripažintas ekspertų bei vartotojų. Su šiuo Cebo de Campo kumpiu mėgausitės švelniu ir maloniu skoniu, kuris nepaliks jūsų abejingo.
Ispanija, Guijuelo
...FISAN kaštonų šerdis kumpis yra palyginti liesas ir intensyviai skanus. Jo tobulas brandinimo taškas, pasiektas po daugiau nei trisdešimt keturių mėnesių natūraliose rūsio patalpose, prisideda prie vienodo dujų infiltracijos ir unikalios skonio gilumos.
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
... kilogramą šviežios dalies svorio, kontroliuojamoje temperatūroje, tarp 3º ir 5º C, su santykine drėgme tarp 75% ir 85%. Veislė: 50% Iberijos Mityba: Lauko šėrimas Etiketė: Žalia Energijos vertė: 356Kcal / 1480KJ Riebalai: 27.6 g Sočiosios riebalų rūgštys: 9.4 g Angliavandeniai: < 0,10 g Cukrus: < 0,10 g Baltymai: 27 g Druska: 7 g...
...Iberijos lauko šoninė, pagaminta iš pusiau laisvai auginamų iberijos kiaulių. Gyvūno rasinė grynumas yra 50% iberijos su grynaveisle motina. Sertifikuoti kokybės gabalai, pagaminti pagal iberijos kokybės standartą.
Ispanija, Fuente De Cantos
... apie maitinimą: Gilių kumpis: kilęs iš iberikų kiaulės, auginamos laisvėje dehesose, ir paskutinius mėnesius buvo šeriamas natūraliais pievų pašarais ir gilių. Lauko šėrimo kumpis: kilęs iš iberikų kiaulės, auginamos...
Ispanija, Dso Hermanas
... geriausią kokybę. Jei norite sužinoti, kaip atskirti, ar kumpis yra iberijos kaštoninis, ar šėrimo, atsidūrėte tinkamoje vietoje, nes Jamones Luna suteiks jums visą informaciją, kurios reikia. Pirmiausia reikia atkreipti dėmesį, kad abi rūšys gaunamos iš iberijos kumpių, tačiau šėrimo kumpiai gaunami iš kiaulių, šertų pašaru, o lauko šėrimo kumpiai, be to, buvo šeriami laisvėje dehesoje, nors ne iki galutinio augimo etapo, o galiausiai turime iberijos kaštoninį kumpį, kuris gaunamas iš kiaulių, kurios paskutiniais gyvenimo mėnesiais šeriamos kaštonais, augalais ir žole.
Ispanija, Badajoz
... kumpio tipų, jų atskyrimas yra esminis užtikrinant produkto kokybę. Elige Tu Ibérico sukūrėme specifinę etikečių sistemą iberijos kumpiams, su kuria galėsite garantuoti savo produkto kokybę. Tai 4 etiketės, kurios patvirtina, kad kumpis yra iberijos, iberijos 100% kaštonų, lauko pašarų arba iberijos pašarų. Šiuo metu dauguma gurmaniškų produktų yra lydimi sertifikatų ir etikečių, kurios garantuoja...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play