Ispanija, Guijuelo-Salamanca
...Bešalčio kumpio centras. Jis turi rožinį atspalvį, puikų skonį, gilų aromatą ir švelnią riebalų tekstūrą. Rankomis gaminamos dalys, mažai druskos, brandinamos 24-30 mėnesių. Gamybos procesas: karštas pjaustymas, aušinimas, V formos pjovimas, sūdymas, natūralus džiovinimas, brandinimas rūsyje ir kaulų šalinimas. Svoris: 1,600 kg Distribucijos ir transportavimo sąlygos: jei vakuume supakuota...
Ispanija, Monroyo (teruel)
...Serrano kumpis, išskirtinai iš serrano kiaulių, yra patvirtintas "Teruel kilmės ženklu" ir kelis kartus apdovanotas geriausio Teruel kumpio premija. Norint gauti sertifikatą kaip kumpis su kilmės ženklu, reikalaujama laikytis minimalių specifikacijų, kurios apima brandinimo mėnesius, minimalų leistiną svorį, tėvų veisles (Duroc ir Landrace atitinkamai), pašarus, kuriais jie šeriami, kurie gali...
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
... kilogramą šviežios dalies svorio, kontroliuojamoje temperatūroje, tarp 3º ir 5º C, su santykine drėgme tarp 75% ir 85%. Veislė: 50% Iberijos Mityba: Lauko šėrimas Etiketė: Žalia Energijos vertė: 356Kcal / 1480KJ Riebalai: 27.6 g Sočiųjų riebalų: 9.4 g Angliavandeniai: < 0,10 g Cukrus: < 0,10 g Baltymai: 27 g Druska: 7 g...
Ispanija, Fuente De Cantos
... aukščiausios kokybės. Taip pat siūlome pjaustymo paslaugą visų rūšių šventėms ir renginiams. KAIP VARTOTI PJAUSTYTĄ KUMPĮ Prieš atidarant pakuotę, patartina ją palaikyti po karštu vandeniu pusę minutės ir šiek tiek pašildyti lėkštę, kurioje bus patiekiama. Prieš patiekiant, palikite ją apie penkias minutes, kad ji oksiduotųsi ir atskleistų visą savo skonį. IBERIKŲ KUMPIS Nauja tvarka dėl iberikų kumpio...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play