...Iberijos kiaulė, vyresnė nei 10 mėnesių. Tai yra „Cabecero“ dalis, esanti po „Paleta“ ir virš „Costilla“. Dalies svoris nuo 250 iki 400 g. „Abanico“ iš Iberijos kiaulės yra sultingas ir puikaus skonio pjūvis, išgaunamas iš Iberijos kiaulės „cabecero“, konkrečiai esantis po „paleta“ ir virš „costilla“. Ši dalis, kurios svoris svyruoja nuo 250 iki 400 gramų, išsiskiria švelnia tekstūra ir...
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
...Su stilizuota forma ir plona koja, būdinga grynaveisliams iberiškiems pavyzdžiams, yra elementai, kurie iš karto identifikuoja mūsų žvaigždžių produktą. Be savo dydžio, kuris yra mažesnis nei kryžminių gyvūnų, ir siauresnės formos, labai reikšminga yra tamsiai spalvota kanopa, kuri yra nusidėvėjusi, nes gyvūnas laisvai ganydavosi dehesoje ir galėjo mėgautis dviem montaneras. Viduje atrandame intensyviai raudoną kumpį su dideliu baltų ir švarių riebalų venų kiekiu, nes šimtu procentų iberiškas kiaulė turi iki 75% savo riebalų įsiskverbusių į raumenį. Dėl to visuma atrodo blizganti.
Ispanija, Madrid
...Iberijos kiaulės šonkaulių. Jis gaunamas apdorojant šonkaulius be kaulo.
Ispanija, Alcobendas
...Aukštos kokybės raudonos etiketės Iberijos kumpis, pagamintas iš 50% Iberijos veislės kiaulių, šeriamų kaštonais per montanera (paskutiniai 6 gyvenimo mėnesiai). Brandinimas trunka daugiau nei 24 mėnesius. 50% Iberijos kaštonų kiaulė yra kiaulė, kurios kilmė yra iš grynaveislių Iberijos kiaulių (100% Iberijos), kryžminamų su Duróc veislės kiaulėmis. Šios kiaulės buvo auginamos laisvėje ir per paskutinius 6 gyvenimo mėnesius šeriamas kaštonais ir žolelėmis.
Ispanija, Guijuelo
Įmonė Black Pork Sociedad Limitada užsiima 100% ėriuko (bellota) iberiko kumpio eksportu, tiek visais kumpiais, tiek pjaustytais. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Individuali pakuotė, 100 gramų Kaina: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Ispanija) Galiojimo laikas: 12 mėnesių nuo gamybos datos 40 vienetų dėžėje (kiekvienos dėžės vidutinis svoris - 6,55 kg) Minimalus užsakymas: 50 dėžių (2.000 v...
Ispanija, Sant Andreu De La Barca
...Tai yra gabalas, turintis nemažai intramuskulinio riebalo, kuris prisideda prie to, kad mėsa būtų sultinga ir skani. Reikėtų pabrėžti, kad, nors Iberijos kiaulė turi didesnį riebalų kiekį nei baltoji kiaulė, ji yra geriau vertinama mūsų sveikatai.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play