...Mūsų Iberijos Bellota kumpis atpažįstamas pagal ilgesnę formą su tamsiu ir nusidėvėjusiu kanopų, būdingu laukinių gyvūnų pavyzdžiams. Jis turi intensyvią ir blizgią spalvą su dideliu baltų dryžių kiekiu savo tekstūroje. Jo degustacijoje juntamas intensyvus ir ilgalaikis aromatas, jaučiami riešutų ir lauko akcentai, suteikiantys sultingą pusiausvyrą tarp druskos laipsnio ir kruopščiai paruošto brandinimo, kartu su ilgu ir maloniu poskoniu. Tai dar labiau konkretizuoja patirtį, kurią ši gamtos šedevras suteikia gomuri.
Simón Martín Guijuelo, S.L. yra šeimos įmonė, kuri daugiau nei šimtą metų užsiima iberijos kumpių gamyba ir brandinimu, taip pat kitų produktų, pagamintų iš iberijos kiaulių. Įmonė sugebėjo suderinti tradicinius metodus su pažangiausia technologija, pritaikydama savo įrenginius Europos Sąjungos reikalavimams ir integruodamasi į Denominación de Origen Jamón de Guijuelo nuo pat įkūrimo, kad galėtų p...
...kontroliuojamoje temperatūroje, tarp 3º ir 5º C, ir su santykine drėgme tarp 75% ir 85%.
Veislė: 100% Iberico
Mityba: Gilių
Etiketė: Juoda
Energijos vertė: 397Kcal / 1670KJ
Riebalai: 30 g
Sočiųjų riebalų: 5 g
Angliavandeniai: < 0,5 g
Cukrus: < 0,5 g
Baltymai: 31 g
Druska: 4,2 g...
Mes tikime Ispanijoje pagamintų produktų kokybe, todėl norime juos pasidalinti su likusiu pasauliu.
Astūrijos gyventojai didžiuojasi savo ožkų sūriu, Valensijos gyventojai – savo paella, Riochos gyventojai – savo vynu, tačiau visa Ispanija džiaugiasi, kai mūsų produktai ir receptai pasiekia už mūsų sienų. Kaip ispanai, mes didžiuojamės savo gastronomija ir įvairiais mūsų krašte pagamintais produkt...
...Iberijos Bellota kumpis, rankomis pjaustytas sertifikuoto meistro ir vakuume supakuotas, kad išsaugotų visus savo aromatus ir skonį.
Apytikslis svoris: 100 g.
...Aukštos kokybės raudonos etiketės Iberijos kumpis, pagamintas iš 50% Iberijos veislės kiaulių, šeriamų kaštonais per montanera (paskutiniai 6 gyvenimo mėnesiai). Brandinimas trunka daugiau nei 24 mėnesius.
50% Iberijos kaštonų kiaulė yra kiaulė, kurios kilmė yra iš grynaveislių Iberijos kiaulių (100% Iberijos), kryžminamų su Duróc veislės kiaulėmis. Šios kiaulės buvo auginamos laisvėje ir per paskutinius 6 gyvenimo mėnesius šeriamas kaštonais ir žolelėmis.
...kurią jis patyrė.
Paslaptis slypi geriausios žaliavos pasirinkime: tik išskirtiniausi gabalai klasifikuojami kaip Alta Gastronomía. Kantrybė ir gausus poilsio laikas rūsiuose, atviruose Sierra vėjui, baigiasi geriausiu kada nors ragautu ąžuolo gilių šeriamu kumpiu, kurį jūsų skonis gali prisiminti.
...Kitas
Kumpis, gaunamas iš 100% Iberijos kiaulių, auginamų laisvėje dehesose ir šeriamų jų paskutinėje riebalų kaupimo fazėje natūraliais pievų, aromatiniais žolelėmis ir ąžuolo giliomis.
... apie maitinimą:
Giliųkumpis: kilęs iš iberikų kiaulės, auginamos laisvėje dehesose, ir paskutinius mėnesius buvo šeriamas natūraliais pievų pašarais ir gilių.
Lauko šėrimo kumpis: kilęs iš iberikų kiaulės, auginamos...