Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... žalias avies pienas Gamybos tipas: Enziminė koaguliacija Rūgštis: Gyvūninė rūgštis iš ėriuko Šeimos tipas: Brandintas presuotas sūris, nevirtas, pelėsiniu/plaunamu žieve Brandinimas: Nuo trijų iki penkių mėnesių.
...Tekstūra: Kremiška ir klampi. Meduje atsiranda kristalai, suteikiantys traškumo pojūtį. Hojiblanca Nosyje, žalias vaisiškumas su šviežiai pjautos žolės, migdolų žievelės, pomidorų ir žalios obuolių aromatais. Burnoje vidutinio stiprumo kartumas ir aštrumas. LAVANDA – Espliego Lavandula latifolia, L. vera Aparencija: Balta iki gintarinės. Kvapas: Gėlių su aiškiu levandų komponentu, nepaprastai intensyvus ir labai ilgalaikis. Skonis: Saldus su rūgštumo natomis, gali turėti lengvų sūrių natų.
Ispanija, Valencia
...Chufos yra mažos, rudos spalvos šaknys, apvalios formos ir šiurkščios tekstūros; galima sakyti, kad jų išvaizda panaši į avinžirnį ar lazdyno riešutą, todėl ši rūšis dažnai vadinama lazdyno šaknimi. Jos skonis šiek tiek saldus ir krakmolingas, ir nors jas galima valgyti žalias, chufos dažniausiai naudojamos gėrimų gamybai, o chufos horčata yra populiariausias pavyzdys. Tai saldus gėrimas...
Ispanija, Sevilla
... atspalviais. Švarus ir blizgus. Aromatas: Vidutinio intensyvumo. Švelnūs tropiniai aromatai, tokie kaip ananasas, braškė ar žalias mangas, ir kaulavaisiai, tokie kaip abrikosas. Skonis: Geras rūgštingumas, gerai apibrėžtas ir malonus. Lengvas sūrumas, šiek tiek žolinis, šiek tiek kreminis. Labai subalansuotas ir vidutinis poskonis.
Ispanija, Jabalquinto
...El AOVE Finca Badenes Pirmas derliaus diena yra riboto leidimo aliejus, gaminamas iš atrinktų alyvuogių, auginamų Guadalquivir upės pakrantėse. Šis aliejus išsiskiria savo aromatų sudėtingumu, kuriame yra kvapų, tokių kaip kviečių žolė, ramunėlė ir vaisiai, tokie kaip žalias bananas ir obuolys. Jo subalansuotas skonis ir lengvas kartumas daro jį puikiu priedu salotoms ir šaltam maistui. Šis AOVE yra idealus tiems, kurie ieško autentiškos ir kokybiškos patirties savo virtuvėje.
Ispanija, Muro De Alcoy
... metodas: Mechaniniai metodai, be papildomo apdorojimo, išskyrus nusėdimą, centrifugavimą ir filtravimą Gavybos metodas: Šaltas spaudimas Rūgštingumas: ≤ 0,8% Peroksidų indeksas: ≤ 20 Nauda: Aukštas vitamino E, polifenolių ir oleino rūgšties kiekis. Tai daro šį alyvuogių aliejų vienu sveikiausių pasaulyje. Skonis: Intensyviai žalias, šiek tiek kartus ir aštrus, ilgai išlieka burnoje su gaiviu ir vaisiniu poskoniu, artišokų, riešutų ir kartaus migdolų atspalviu. Aromatas: Pasižymi žaliu vaisiškumu, pomidorais, šviežiomis žolelėmis, artišokais, žaliais bananais ir žaliomis kriaušėmis.
Ispanija, Cijuelas (granada)
... trimis būdais: sveikas, supjaustytas arba sutraiškytas. Sveikos alyvuogės laikosi ilgiau, o jų skonis yra švelnesnis, palyginti su supjaustytomis ar sutraiškytais, kurie laikosi trumpiau ir įgauna intensyvesnius skonius, nes ingredientai, kurie jas aromatizuoja, geriau įsiskverbia į vaisiaus minkštimą. Mūsų gamybos procesas leidžia supakuoti pasirinktu kliento formatu.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play