Ispanija, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Ispanija, Monroyo (teruel)
...Iberijos kumpis, pagamintas mūsų įmonėje Pedroches slėnyje, gaunamas iš atrinktų gyvūnų, kuriuos auginame patys, taikydami mūsų integruotą gamybos sistemą. Tai kumpiai, turintys didelį riebalų įsiskverbimą į liesą mėsą ir džiovinami ne trumpiau kaip 26 mėnesius.
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
Iberijos kumpiai ir dešros. Mūsų iberijos produktai atspindi aplinką, kurioje jie auginami: dehesa, gamtos dovana, kurioje mūsų pavyzdžiai auga ir vystosi, kad pasiūlytų geriausius iberijos produktus. „Castro y González“ prioritetas yra šios gyvybės šaltinio priežiūra ir tvarus vystymasis, ir mes suprantame, kad kiekvienas mūsų dehesos upelis, ąžuolas, kamštinis ąžuolas, lygumos ir šaltiniai yra ...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. yra šeimos įmonė, kuri daugiau nei šimtą metų užsiima iberijos kumpių gamyba ir brandinimu, taip pat kitų produktų, pagamintų iš iberijos kiaulių. Įmonė sugebėjo suderinti tradicinius metodus su pažangiausia technologija, pritaikydama savo įrenginius Europos Sąjungos reikalavimams ir integruodamasi į Denominación de Origen Jamón de Guijuelo nuo pat įkūrimo, kad galėtų p...
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
... iš Viduržemio jūros subtipų Sus Scrofa Mediterraneus, vietiniai garsiose Ispanijos dehesose, daugiausia esančiose Salamankoje. Sūdymo procesas Iberijos Brisa, visos dalys yra padengtos jūros druska, kad būtų skatinama dehidratacija ir jų konservavimas, taip prisidedant prie tipinių spalvų ir aromatų, būdingų brandintiems produktams, vystymosi. Jos sūdymo kameroje laikomos vieną dieną už kiekvieną...
...Iberijos lauko šoninė, pagaminta iš pusiau laisvai auginamų iberijos kiaulių. Gyvūno rasinė grynumas yra 50% iberijos su grynaveisle motina. Sertifikuoti kokybės gabalai, pagaminti pagal iberijos kokybės standartą.
Ispanija, Badajoz
...Kiaulienos kumpis, gaunamas iš laisvai auginamų Iberijos kiaulių, šeriamų kaštonais Dehesas Extremeñas laikotarpiu, kai baigiamas šėrimas natūraliais pašarais. Kumpiai, brandinami daugiau nei 24 mėnesius. Iberijos skonio už prieinamesnę kainą.
Ispanija, Guijuelo
...Cebo de Campo žymės produktai gaunami iš laisvai auginamų Iberico kiaulių. Jų mitybą sudarė natūralių pašarų ir pievose esančių išteklių derinys. Jų aromatas ir saldumas kiekvieną gabalėlį paverčia tikra delikatesu maisto mylėtojams.
Ispanija, Las Rozas
Oleovid yra Ispanijos įmonė, užsiimanti importu ir eksportu. Mūsų misija yra gauti geriausias pasiūlymus su produktais, kurie prisideda prie mūsų aplinkos ir visuomenės gerinimo. Mūsų tikslas yra tapti pelningiausiu, efektyviausiu ir mylimiausiu tiekėju mūsų rinkoje, prisidedant prie mūsų klientų ir verslo partnerių progreso. Mes esame aliejaus, vyno ir kumpio tiekėjai. Be to, dėl pandemijos ti...
Ispanija, Valencia
XarcuSpain yra įmonė, kuri daugiausia užsiima ispaniškų gurmaniškų, rankų darbo, sveikų ir ekologiškų produktų eksportu. Nors esame specialistai džiovintų mėsos produktų srityje (Jamon, Chorizo ir Lomo), mūsų kataloge rasite įvairių kategorijų. Medus, Trufados, Likieriai, Aliejai ir bet kokia mėsos rūšis. Orientuojame savo veiklą į HORECA kanalą ir nors daugiausia dirbame per platintojus, galime...
Ispanija, Madrid
Įmonė La Iberica yra įmonė, kuri specializuojasi iberijos kiaulienos gamyboje ir prekyboje įvairiais pakuotės formatais, atsižvelgiant į kliento poreikius. Mes esame iberijos kiaulienos, kumpio, iberijos pelekų, iberijos nugarinės, šernų mėsos džiovintų dešrelių tiekėjai, taip pat kitų mūsų gaminamų džiovintų produktų. Dirbdami su geriausiomis žaliavomis ir turėdami didelę patirtį turinčią darbuot...
...Nugarinė, gaunama iš 50% Iberijos kiaulių, auginamų laisvėje dehesose ir šeriamų pašarais jų paskutinėje riebalų kaupimo fazėje.
... MARABOTTO (Ibéricos de Bellota) parduoda tik "grynųjų Iberico" kiaulių produktus, šiuo metu "100% Iberico" kiaules ir tik "bellota" arba "cebo de campo" kokybės. Autentiška "pata negra" iš Madrido kalnų. 100% Iberijos kiaulės yra tos, kurios gimė iš 100% Iberijos tėvo ir motinos, registruotų Iberijos kiaulių veislės genealoginiame knygoje.
Ispanija, Aracena
... kumpį mes brandiname tradiciniu būdu, naudojant Sierra de Aracena ir Picos de Aroche gamtos parko orą, mažiausiai 24-36 mėnesius. Mūsų rūpestingumas ir atidumas, skiriami JABUGO kumpiui, leidžia mums pasiūlyti jį su tinkamu brandinimo lygiu. Taip pat turime cebo Iberijos kumpį, Bellota Iberijos pečių, Iberijos nugarinės, ekstra nugarinės morcón, Iberijos dešrą, Iberijos salchichón ir supjaustytus Iberijos mėsos gaminius. Susisiekite su mumis šiuo būdu, ir mes jums greitai atsakysime.
Ispanija, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Mes esame geriausių Iberijos kumpių, šoninės ir dešrų gamintojai. Turime savo dehesas, skerdyklas ir džiovyklas Jabugo (Huelva). Tiekiame bellota kumpius, cebo campo ir cebo, savo gamybos dešras bei šviežias ir šaldytas Iberijos kiaulienos mėsas.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play