Ispanija, Guijuelo (salamanca)
...Mažesnio dydžio ir svorio nei kumpis, mūsų Iberijos ąžuolo paleta turi ilgesnę ir mažiau apvalią formą. Jos vienoda ir blizgi spalva su baltai perlamutrinėmis riebalų gyslomis yra vizualinis akcentas, pranašaujantis ryškų ąžuolo skonį, saldų, ryškų ir intensyvų aromatą, kuris kartu su juntamu galutiniu poskoniu primena mūsų dehesų kraštovaizdį.
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. yra šeimos įmonė, kuri daugiau nei šimtą metų užsiima iberijos kumpių gamyba ir brandinimu, taip pat kitų produktų, pagamintų iš iberijos kiaulių. Įmonė sugebėjo suderinti tradicinius metodus su pažangiausia technologija, pritaikydama savo įrenginius Europos Sąjungos reikalavimams ir integruodamasi į Denominación de Origen Jamón de Guijuelo nuo pat įkūrimo, kad galėtų p...
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
...Produktas pagamintas iš kruopščiai atrinktos maltos / supjaustytos mėsos, pridedant druskos, paprikos ir kitų prieskonių, yra mūsų Ibérico Bellota de Chorizo Velita. Tai tikras skanėstas, kuris, be abejo, nepaliks abejingų jo ragautojų. Iberijos kiaulės Brisa Iberijos kiaulės Brisa turi ypatingų savybių, kurios jas ryškiai išskiria iš kitų, todėl gaunami aukščiausios kokybės Iberijos produktai...
Ispanija, Aracena
Niño Manuel yra šeimos verslas, užsiimantis visų iberų kiaulių produktų prekyba. Mes esame Aracena miestelyje, įsikūrę Aracena ir Picos de Aroche kalnuose (Huelva), kas leidžia mums pasinaudoti puikiomis sąlygomis, kad mūsų produktai gautų nepakartojamą ir neimituojamą kokybę. Niños Manuel, mūsų iberų produktai gaminami iš iberų veislės kiaulių, auginamų laisvai ir natūraliai, šeriant juos ištekli...
Mes esame įmonė, kuri užsiima maisto ir gėrimų eksportu ir importu. Platiname įvairias vyno kilmės vietas, svarbiausias iš Ispanijos ir Kanarų salų, turėdami kai kurias iš jų išskirtinai. Taip pat platiname ekstra vieržinį alyvuogių aliejų ir saulėgrąžų aliejų. Alus. Energijos gėrimai. Popieriniai servetėlės. Vanduo. Sultys. Ir kt. Galime pasiūlyti šiuos produktus, pritaikydami juos kiekvienam kli...
Ispanija, Valencia
XarcuSpain yra įmonė, kuri daugiausia užsiima ispaniškų gurmaniškų, rankų darbo, sveikų ir ekologiškų produktų eksportu. Nors esame specialistai džiovintų mėsos produktų srityje (Jamon, Chorizo ir Lomo), mūsų kataloge rasite įvairių kategorijų. Medus, Trufados, Likieriai, Aliejai ir bet kokia mėsos rūšis. Orientuojame savo veiklą į HORECA kanalą ir nors daugiausia dirbame per platintojus, galime...
Ispanija, Alcobendas
Ispanija, Guijuelo
...Alta Gastronomía 75% Iberijos kumpis, šeriamas ąžuolo giliomis Saldumas, intensyvus skonis, viliojantis aromatas, šviežumas ir ilgaamžiškumas – tai visos atspalvių ir niuansų, kuriuos siūlo Alta Gastronomía kumpis, savybės. Jo riebalų infiltracijos leidžia kiekvienam gabalėliui tirpti burnoje, paliekant ilgalaikį prisiminimą, kuris primena daugiau nei keturiasdešimt mėnesių natūralios brandos...
Ispanija, Badajoz
...Iberijos Bellota kumpis, rankomis pjaustytas sertifikuoto meistro ir vakuume supakuotas, kad išsaugotų visus savo aromatus ir skonį. Apytikslis svoris: 100 g.
Ispanija, Cuarte De Huerva
...Iberijos lomo yra tradicinis ispanų dešra, panaši į liesą kopą, su švelnia tekstūra ir šiek tiek prieskonių. „Cinco Jotas“ grynas Bellota lomo gaminamas iš iberų kiaulių iliospinalinio raumens, auginamų pusiau laisvėje Iberijos pusiasalio pievose, kur, „Montanera“ laikotarpiu (tai yra ypatingas riebalų kaupimo etapas, kuris taikomas tik iberų kiaulių auginimui, leidžiant joms laisvai ganytis...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
...Aukštos kokybės džiovinti produktai. Nuosavas gyvulys ir nuosavi parkai. Bellota asortimentas.
... MARABOTTO (Ibéricos de Bellota) parduoda tik "grynųjų Iberico" kiaulių produktus, šiuo metu "100% Iberico" kiaules ir tik "bellota" arba "cebo de campo" kokybės. Autentiška "pata negra" iš Madrido kalnų. 100% Iberijos kiaulės yra tos, kurios gimė iš 100% Iberijos tėvo ir motinos, registruotų Iberijos kiaulių veislės genealoginiame knygoje.
Ispanija, Aracena
... kumpį mes brandiname tradiciniu būdu, naudojant Sierra de Aracena ir Picos de Aroche gamtos parko orą, mažiausiai 24-36 mėnesius. Mūsų rūpestingumas ir atidumas, skiriami JABUGO kumpiui, leidžia mums pasiūlyti jį su tinkamu brandinimo lygiu. Taip pat turime cebo Iberijos kumpį, Bellota Iberijos pečių, Iberijos nugarinės, ekstra nugarinės morcón, Iberijos dešrą, Iberijos salchichón ir supjaustytus Iberijos mėsos gaminius. Susisiekite su mumis šiuo būdu, ir mes jums greitai atsakysime.
...Tiesioginė šoninės, pečių ir Iberijos dešrų pardavimas iš prekių ženklų "Club de Bellota" ir "La Almoraima", taip pat sūriai, konservai, aliejai ir vynai. Kateringas. Specializuojasi iberijos kalėdiniuose rinkiniuose ir šoninės pjaustytuvuose renginiams.
Ispanija, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Mes esame geriausių Iberijos kumpių, šoninės ir dešrų gamintojai. Turime savo dehesas, skerdyklas ir džiovyklas Jabugo (Huelva). Tiekiame bellota kumpius, cebo campo ir cebo, savo gamybos dešras bei šviežias ir šaldytas Iberijos kiaulienos mėsas.
Belgija, Wetteren
... Prancūzijos paukštienos putėsių ir pasaulyje garsaus Iberijos Bellota kumpio, GTI turi tai, ko jums reikia! Antipasti: didžiulė šių produktų įvairovė gali būti pasiūlyta dėka mūsų Prancūzijos ir Vokietijos gamintojų. Visų rūšių pakuotėse, dydžiuose ir formose, pradedant pusiau džiovintomis pomidorais, saldžiais čili pipirais, užpildytais šviežiu sūriu, įvairiomis tapenadomis iki keptų artišokų. Mes galime tai jums pasiūlyti!
Ispanija, Torrent
Pirkite internetu 100% iberijos bellota kumpį, autentišką pata negra kumpį ir kitus tradicinius rankų darbo iberijos kiaulienos mėsos produktus, kruopščiai paruoštus pagal mūsų regionų (Ekstremadūros, Ispanija) tradicinius receptus. Norime tiesiogiai pateikti jums geriausias mūsų regiono skonių: Pata Negra kumpį, Ibérico de Bellota chorizo, Caña de Lomo, Bellota de Saucisson... autentiški skoniai...
Ispanija, Alicante
...Iberijos Bellota kumpis "JMH Ibericos" - 36 mėnesius brandintas iberijos kumpis ir aukščiausios kokybės iberijos mėsos, suteikiantis mūsų interneto vartotojui galimybę įsigyti geriausias mėsas už geriausią kainą. Taip pat žinomas kaip "pata negra", šis kumpis gaunamas iš laisvai besiganančių kiaulių, kurios klaidžioja ąžuolų miškuose (vadinamuose dehesas) ir paskutiniu laikotarpiu valgo tik giles. Fizinis aktyvumas ir dieta turi didelę įtaką mėsos skoniui; kumpis brandinamas 36 mėnesius. Mes orientuojamės į kokybę, skaidrumą ir informaciją mūsų klientams, ir laikomės 2017 metais reikalaujamų normų.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play