Prancūzija, Gonesse
...Garsusis Harissa padažas su aštriu skoniu, puikiai tinkantis visiems jūsų patiekalams pagardinti. Tradicinių pipirų tyrė rytų virtuvėje.
...Sauce Pizza - 6194055550963 - Konservai Colisage colis: 24 UVC Colisage pallette: 78 Colis Type produit: Pelė, Susmulkinta ir Padažas Tarif famille: Pomidorai ir Harissa Tarif sous famille: POMIDORAI...
Turkija, Istanbul
...Šis padažas, kuris yra labai populiarus Šiaurės Afrikos šalyse, ypač Tunise, turi saulėje džiovintų pomidorų, Albanijos pipirų ir 10 skirtingų prieskonių. Taip pat yra 1150 g padėklo variantas.
Jungtinė Karalystė, London
...Tai yra kvapnus Belbri Harissa rožių žiedlapių čili padažo skonis. Vakarieniaukite su Belbri rožių čili padažu, naudokite jį kaip padažą įvairiuose patiekaluose, t.y.; burgeriuose, padažuose, marinuokite žuvį, mėsą ar daržoves ir garnyruose.
Italija, Sassello
...Harissa pasta yra pipirų, kalendros, čili, alyvuogių aliejaus ir česnako mišinys. Šis aštrus prieskonis gali būti naudojamas praturtinti pomidorų pagrindu pagamintus padažus ir puikiai tinka daugeliui Maroko įkvėptų patiekalų. Harissa padažas turi gražų blizgesį ir gerą gylį. Puiki turtinga tekstūra, lygi ir tvirta tekstūra su geru sukibimu. Skoniai yra labai gerai subalansuoti, su tinkamu...
Tunisas, Hammam Sousse
... daugelio tūkstantmečių trukmės tunisiečių kultūros, susijusios su mūsų produktų derliumi ir paruošimu. Visoje Tunise harissa dažnai gaminama iš anksto ir laikoma, kad būtų naudojama įvairiuose patiekaluose. Šis oranžinis-raudonas padažas naudojamas ne tik kaip prieskonis keptai mėsai ir žuviai arba maišomas į sriubas ir troškinius, kad suteiktų aštrumo, bet taip pat yra neatsiejama daugelio receptų ir daugybės tunisiečių patiekalų dalis. Produkto pavadinimas: Berber Harissa Skonis: Aštrus, pikantiškas Brix (%): 10 Galiojimo laikas: 2 metai Prekės ženklas: MEDILIFE Kilmės vieta: Tunisas...
Italija, Forlì
... (Triticum aestivum), grūdas yra ilgesnis, permatomas ir, kaip rodo pavadinimas, „kietas“. Paprastai jis patiekiamas su troškintomis mėsomis ir/arba virtais daržovėmis. Jis gali būti pagardintas aštriu padažu, pavyzdžiui, harissa (ypač naudojama Tunise). Italijoje kuskusas ruošiama Trapani regione Sicilijoje; jis garinamas specialiame glazūruotame moliniame puode, tačiau, skirtingai nuo magrebinių, jo padažas yra žuvies sriubos sultinys.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play