...Šis padažas, kuris yra labai populiarus Šiaurės Afrikos šalyse, ypač Tunise, turi saulėje džiovintų pomidorų, Albanijos pipirų ir 10 skirtingų prieskonių. Taip pat yra 1150 g padėklo variantas.
...Tai yra kvapnus Belbri Harissa rožių žiedlapių čili padažo skonis. Vakarieniaukite su Belbri rožių čili padažu, naudokite jį kaip padažą įvairiuose patiekaluose, t.y.; burgeriuose, padažuose, marinuokite žuvį, mėsą ar daržoves ir garnyruose.
...Harissa pasta yra pipirų, kalendros, čili, alyvuogių aliejaus ir česnako mišinys.
Šis aštrus prieskonis gali būti naudojamas praturtinti pomidorų pagrindu pagamintus padažus ir puikiai tinka daugeliui Maroko įkvėptų patiekalų.
Harissapadažas turi gražų blizgesį ir gerą gylį. Puiki turtinga tekstūra, lygi ir tvirta tekstūra su geru sukibimu.
Skoniai yra labai gerai subalansuoti, su tinkamu...
... daugelio tūkstantmečių trukmės tunisiečių kultūros, susijusios su mūsų produktų derliumi ir paruošimu.
Visoje Tunise harissa dažnai gaminama iš anksto ir laikoma, kad būtų naudojama įvairiuose patiekaluose. Šis oranžinis-raudonas padažas naudojamas ne tik kaip prieskonis keptai mėsai ir žuviai arba maišomas į sriubas ir troškinius, kad suteiktų aštrumo, bet taip pat yra neatsiejama daugelio receptų ir daugybės tunisiečių patiekalų dalis.
Produkto pavadinimas: Berber Harissa
Skonis: Aštrus, pikantiškas
Brix (%): 10
Galiojimo laikas: 2 metai
Prekės ženklas: MEDILIFE
Kilmės vieta: Tunisas...
... (Triticum aestivum), grūdas yra ilgesnis, permatomas ir, kaip rodo pavadinimas, „kietas“. Paprastai jis patiekiamas su troškintomis mėsomis ir/arba virtais daržovėmis. Jis gali būti pagardintas aštriu padažu, pavyzdžiui, harissa (ypač naudojama Tunise). Italijoje kuskusas ruošiama Trapani regione Sicilijoje; jis garinamas specialiame glazūruotame moliniame puode, tačiau, skirtingai nuo magrebinių, jo padažas yra žuvies sriubos sultinys.