Vokietija, Heidelberg
Diafood GmbH yra pirmaujanti augalinių žaliavų perdirbimo įmonė, specializuojanti aukštos kokybės džiovintuose daržovėse, aromatinėse augaluose ir ekologiškuose produktuose. Turėdama daugiau nei 35 metų patirtį, Diafood išsikovojo puikią reputaciją dėl kokybės ir tvarumo. Įmonė dirba tik su sertifikuotais tiekėjais, kurie atitinka griežtus ekologiškos kokybės standartus. Ypatingas dėmesys skiriam...
Ispanija, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Mota askotako plateretan galima pridėti arba naujus produktus paruošti deshidratuotų grybų procesą, kurie labai lengvai konservuojami, nereikalaujant šalto laikymo ir ilgą laiką. Be to, deshidratuojant prarandama didelė vandens dalis, todėl 1 klasės grybai ir homogeniškesni grybai, turintys mažiau dalių nei 2 klasės grybai, lengvai laikomi. Virimo procese jų išskirtinis skonis pagerėja ir koncentruojasi deshidratuojant, taip gaunant produktą, kuris po birhidratacijos turi tobulą tekstūrą, aromatą ir skonį.
Vokietija, Bad Bentheim
...Pruikzwam milteliai: Liūto karčiųjų Hericium biologiniai Liūto karčiųjų milteliai yra milteliai, gaunami iš grybų, turinčių ypatingą pavadinimą „liūto karčiųjų“ (liūto karčiųjų). Lietuvių kalba šis grybas žinomas kaip Pruikzwam. Vis dėlto nereikėtų tikėtis, kad teisėjai su tokiu dalyku ant galvos eis į teismą. Ar norite nusipirkti pruikzwam? Tuomet taip pat atkreipkite dėmesį į pavadinimus Liūto karčiųjų, erinaceus ir hericium. Šie terminai po vieną naudojami šiam ypatingam grybui, kuris primena pomponą. Liūto karčiųjų miltelių skonis <p…...
Prancūzija, Astaffort
...MIŠKŲ TERINAS SU JUODĄJA TRUFA. Nuostabus balansas tarp juodojo deimanto ir subtilaus grybų mišinio daro šį teriną gastronominiu momentu. Jūsų pojūčiai yra pažadinti, kvapas, tekstūra, skonis, rega, visa tai galima apibendrinti vienu žodžiu: Malonumas INGRIDIENTAI: kokosų aliejus (35%), vanduo, sojos baltymai, ekologiški mielės, grybai, garstyčios, rapsų aliejus, druska, agaras, ekologiški chia...
Kipras, Paphos
...Jis pasižymi sudėtingais aromatais, su saldžiais prinokusiais vaisiais, sūriomis žemės natomis, bei stiebo ir ąžuolo prieskoniais. Skonis atskleidžia slyvas ir tamsiąsias vyšnias kartu su uogų, anyžių ir cinamono prieskoniais. Vaisiai yra apgaubti švelniais taninais, užtikrinančiais, kad šis vynas senės elegantiškai daugelį metų. Kaip ir visi mūsų vynai, šis Pinot Noir buvo auginamas iš aukščiausios kokybės vynuogynų pasaulyje garsioje Marlborough regione Naujojoje Zelandijoje. Puikiai dera su BBQ mėsa, riešutiniu sūriu ir grybų patiekalais.
Turkija, Denizli
...Jūsų akims puiki šventė, Puikus skonis, Nuostabi dovana jūsų artimiesiems. Mūsų rožinė grybų sodas per dvi savaites užaugina egzotinius rožinius austres. Jūsų virtuvėje pajusite tropinius skonius. Kiekvieną dieną stebėsite, kaip jie auga. Galite gaminti žavias patiekalus su rožiniais grybais arba padovanoti juos nuotykių ieškančiam miesto ūkininkui kaip unikalią dovaną. Kai jie atsivers kaip...
Prancūzija, Condom
...Spalva: Amberinė su auksiniais atspindžiais Kvapas: Umami, labai sudėtingas su grybų ir triufelių natomis. Skonis: Labai įtraukiančios triufeliai, kepta pomidorų, labai sudėtingas ir galingas, lengvas kartumas, kurį daugiausia dengia triufeliai. Pabaiga: Labai ilga su triufeliais ir vystosi su vynuogių, datulių, konservuotų vaisių aromatais, visada dominuojant triufeliams, juntamos žolelių natos, tokios kaip genepas, absentas, gentian.
Ispanija, Altea, Alicante
...Stilius: Moliūgų alaus Alkoholis: 6,2% IBU: 35 TECHNINIS PAAIŠKINIMAS: IŠVAIZDA: Vario oranžinė spalva, pilnas kūnas ir kreminė, ilgai išliekanti puta. KVAPAS: Jo aromatas primena moliūgų pyragą: sudėtingas, harmoningas ir prieskoniuotas. SKONIS: Jo saldus salyklas burnoje primena moliūgų pyragą ar imbierinius sausainius. Labai subalansuotas ir gaivus. DERINIMAS: Puikiai tinka derinti su rudens produktais, sūriais, grybų kremu, sezoninėmis daržovėmis, balta mėsa ir kt. INGRIDIENTAI: Vanduo, miežių salyklas, moliūgas, apyniai, prieskoniai ir mielės. ALERGENAI: Miežiai...
Turkija, Denizli
...Jūsų akims puikus šventė, Puikus skonis, Nuostabi dovana jūsų artimiesiems Mūsų rožinių grybų sodas per dvi savaites užaugina egzotinius rožinius austres. Jūsų virtuvėje mėgausitės tropiniais skoniais. Kiekvieną dieną stebėsite, kaip jie auga. Galite paruošti žavingus patiekalus su rožiniais grybais arba padovanoti juos nuotykių ieškančiam miesto ūkininkui kaip unikalią dovaną. Kai jie...
Ukraina, Kyiv
... mitybą (leidžiama garinti pakuotėje), ir jį patogu pasiimti su savimi į darbą. Taip pat galite turėti jį "atsargoje" virtuvėje greitam gaminimui. Reikėtų pažymėti, kad sausai džiovintų maisto produktų galiojimo laikas yra ilgas, o tuo pačiu išsaugomos skoninės savybės. Koks yra skonis? Grybų grietinėlės sriuba turi švelnų kreminį skonį ir intensyvų aromatą. Turtingas sultinys greitai pamaitina organizmą ir puikiai sušildo. Pagaminta pagal klasikinį receptą, skani grybų sriuba iš Panfruit gali būti saugiai patiekiama šventiniame bankete. Gaminimo būdas: pašalinkite deguonies absorbciją...
Vokietija, München
... virtuvėje shiitake naudojami daugelyje patiekalų, nuo skanios grybų sriubos iki padažų, makaronų ir pikantiškų keptų patiekalų. Šie grybai taip pat vertinami dėl savo naudingų savybių, kurias jiems priskiria tiek tradicinė Japonų ir Kinų medicina, tiek ir Vakarų medicina. Paverskite savo valgį gyvybingu malonumu! Prekės numeris: 7276 Energijos vertė: 1077 kJ / 259 kcal Riebalai: 1.9 g Iš jų...
...Anksčiau duona turėjo būti laikoma kuo ilgiau, o ją suminkštindavo šviežiomis pomidorais arba tuo, ką žemė siūlė. Tai buvo kita epocha. Šiandien bruschetta yra mėgstamiausias užkandis, mėgstamiausias priedas prie gėrimų su draugais. O mes, Casa Di Cecco, paruošėme jums geriausią bruschettą, pasirinkdami geriausius daržoves ir grybus, kad jums liktų tik pasirinkimo gausa. Šiek tiek duonos, keptos arba ne, taurė (gero) vyno ir viskas paruošta. Nesvarbu, ar jums patinka aštrus, grybų ar intensyvus paprikų skonis, nes yra visiems skoniams. Salute!
Turkija, Saraykoy
... nesate tikri dėl jų veislės ir ar jie yra saugūs vartoti!) Koks jų skonis? Jie turi malonią minkštą tekstūrą, o jų skonis paprastai yra gana švelnus su subtiliu žemišku skoniu. Švieži austrių grybai gaminami pageidaujamais kiekiais. Mūsų šviežių austrių grybų gamybos įrenginiai yra DENİZLİ / TURKIJA.
Prancūzija, Mietesheim
...Medžio skonis Moliūgų su Šampinjonais puikiai papildo šlauneles ir kitas baltas mėsas arba padažus. Ingredientai: Vanduo, garstyčių sėklos, actas, druska, cukrus, šampinjonai (2,5%), aromatas, konservantas: natrio bisulfitas. Yra taip pat 55g ir 200g indeliuose.
Turkija, Antalya
...Morel, Morchella esculenta, dažniausiai žinoma kaip paprastasis morelis, morelio grybas ir kempininis morelis. Tai grybų rūšis, priklausanti Morchellaceae šeimai. Tai viena iš labiausiai atpažįstamų valgomuosius grybus ir labai vertinama. Šis unikalus grybas dabar yra prieinamas, prašome susisiekti su mumis +90 532 451 56 51 telefonu/whatsapp.
Belgija, Arlon
...Šis grybų ir daržovių asortimentas buvo specialiai sukurtas wok kepimui. Jame yra pleurotų, šviesių grybų, brokolių, cukinijų, morkų, svogūnų ir porų. Paruošimo patarimai Šios daržovės yra „paruoštos naudoti“. Norint pajusti visą jų skonį, rekomenduojame kepti wok, pridėjus, pagal savo skonį ir kūrybiškumą, mėsos, prieskonių ir kitų priedų. Laikymo patarimai Mūsų wok yra parduodami filmuotose...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Džiovinti grybai yra ideali paruošimo priemonė visoms progoms. Skirtingai nuo šviežių grybų, džiovinta ir sutrinta mišinys nereikalauja laikymo šaldytuve ar šaldiklyje. Pakanka hermetiškai uždaro indelio, kuris neleis ryškiam grybų skoniui išnykti. Kuo smulkesnė frakcija, tuo skanesni bus tyrės sriubos ir padažai. Naudojimas Sriuboms, padažams, marinatams, mėsos patiekalams, paukštienai ir žvėrienai. Skonis išskirtinis grybų skonis Maistinė vertė 100 g. Baltymai (g / 100g)… 45 Riebalai (g / 100g)… 1,5 Angliavandeniai (g / 100g)… 23 Energijos vertė (kcal / 100g)… 290...
Turkija, Kahramanmaras
... puikią cheminę atsparumą. Jis yra ekonomiškas ir patvarus. Monoblokas yra iš vieno gabalo ir nėra jokių surinkimo elementų, tokių kaip suvirinimas, varžtai, taškai, suvirinimas. Kadangi jis yra neporėtas ir atsparus absorbcijai, jis nesulaiko putų, nesudaro grybų ir pelėsių. Jis nesupūva, nepratrūksta, nesikreipia, nesubyrėja ir nesugenda. Jis atsparus smūgiams. Atsparus korozinėms medžiagoms, aliejams, deginimams, jūros druskai ir šaltiniams.
Italija, Trento
BAUER. AVANGARDA KAIP MISIJA. Nuo 1929 metų. Tai buvo tolimas 1929-ųjų metų laikotarpis, kai Trentino-Alto Adige, nuostabioje žemėje, apsuptoje Dolomitų, buvo įkurta Bauer. Istorinė įmonė, visada orientuota į sultinių kubelių ir prieskonių, taip pat ekologiškų, gamybą, Bauer daugiau nei devyniasdešimt metų nuolat ieško inovatyvių ir kokybiškų produktų, kurie pasiektų mūsų stalus. Viskas vyksta ger...
Italija, Città Di Castello
...Salsa su vasaros trumais ir grybais. Be konservantų ir be glitimo. Puikiai tinka makaronams, risotams, kiaušiniams, užkandžiams, antipastams. Nepriklauso juodųjų alyvuogių, kad būtų tikras trumų skonis! Padažas su juodaisiais trumais ir grybais. Idealiai tinka praturtinti įvairius patiekalus, tokius kaip užkandžiai, skrudinta duona, pagrindiniai patiekalai, padažai, mėsa, gratinai ir omletai.
Šveicarija, Au (sg)
... skonis bei lengvas Cucina Italiana produktų naudojimas palengvina gaminimo procesą kiekvienoje virtuvėje. Asortimentą sudaro unikali kūryba grybų virtuvei. Su mūsų naujais produktais grybų druska ir porcini miltai galite paruošti grybus ir grybų patiekalus tokius skanius kaip itališkos mamos ir virėjai.
Vokietija, Waldstetten
... tešlos gamybai, gali drąsiai atsisakyti vadinamųjų chemijos pramonės pasiekimų. Taigi mūsų tešloje jūs nerasite jokių cheminių priedų ar kepimo priemonių pėdsakų. Žinoma, mes taip pat laikomės savo kokybės filosofijos ir pasirinkdami ingredientus picos užpildui. Garbės reikalas, kad mūsų padaže būtų tik geriausi pomidorai, o mūsų mėsos ir žuvies produktai atitiktų žvaigždžių restoranų kokybės reikalavimus... ir konservuotų grybų mūsų produktuose jūs beviltiškai ieškosite.
Šiaurės Makedonija, Veles
... dirvožemis suteikia stiprų aromatą ir išskirtinį skonį šiems Porcini grybams. Renkami įgudusių žmonių ir specialios apdorojimo technikos dėka pagerinama šių Porcini kokybė. Dėl išskirtinio skonio ir stipraus aromato mūsų Porcini dažniausiai naudojami, kad suteiktų skonio ir aromato kitų kilmės porcini grybams. Dabar galite patirti visą mūsų Porcini skonį ir aromatą. JŲ ORIGINALUS SKONIS IR AROMATAS YRA NEPAMIRŠTAMAS.
Italija, Avigliana
... dirvožemio vientisumą: todėl šių laukinių grybų skonis ir kvapas visada turi nepaliestos gamtos grynumą. Produktai atrenkami pagal tipą ir tikrinami įmonės mikologo, kad būtų nedelsiant išsiųsti visoje Europoje. BIOXEN FOOD gebėjimas maksimaliai sumažinti laukinių grybų apdorojimo ir transportavimo laiką, nuo jų surinkimo momento iki atvykimo pas vartotoją, yra didelis pranašumas, leidžiantis visada pasiūlyti aukštesnės kokybės produktą.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play