Italija, Misano Adriatico
...Il Grana Padano DOP da 1kg è un formaggio italiano a pasta dura, prodotto nei territori di Lombardia, Piemonte, Trentino-Alto Adige e Veneto. Garantito ucciso con latte fresco e stagionato per almeno 9 mesi, è un formaggio con un gusto ricco e morbido. Ideale per accompagnare antipasti o come ingrediente in piatti di pasta e riso.
Ispanija, Alcora
...Salsa su balta trufa, bianchetto trufa ir grana padano sūriu. Baltoji trufų (Tuber magnatum) ir sūrio padažas yra prabangi mišrainė, kuri sujungia turtingus ir žemiškus baltųjų trufų tonus su giliu, kreminiu ir skaniu premium sūrio skoniu. Šis aksominis padažas siūlo prabangų skonio profilį, subalansuodamas intensyvų trufų umami su švelnia ir tirpstančia sūrio tekstūra. Puikiai tinka pagardinti...
Italija, Giuliano
...Miltai "00", vanduo, motinos mielės (natūralios mielės iš "O" tipo minkštųjų kviečių miltų miltelių, mielės, salyklinių grūdų miltai), druska, saulėgrąžų aliejus, alyvuogių aliejus, bulvės, rūkytas scamorza sūris, svogūnas, grana.
Lietuva, Bajorai, Vilniaus R.
...Grana Padano, brandintas 10/12 mėnesių, turi auksinę ir lygią plutą bei geltoną, kompaktišką masę, beveik be skylių. Aromatas yra kvapnus, o paragavus, kompaktiškumas atskleidžia subtilų ir saldų skonį, būdingą pienui. Šis produktas turi PDO (DOP) sertifikatą.
Italija, Imperia
...Calvi Genujos baziliko pesto DOP gaminamas pagal tikrąją Lygūrijos receptūrą. Iš tiesų, jame yra ekstra virgin alyvuogių aliejaus, Lygūrijoje užauginto baziliko (Basilico Genovese DOP), pušų riešutų, česnako ir Grana Padano. Palyginti su naminiu pesto, pridedama tik citrinos rūgštis (rūgštiklis) ir askorbo rūgštis (antioksidantas). Nėra anakardžių, kviečių gemalų ar kitų ingredientų, svetimų...
... šiek tiek išgaubtu šoniniu kraštu. Cilindro forma yra 35–45 cm skersmens, o minimalus svoris yra 24 kg. Gaminimo proceso metu pienas pirmiausia nuspaudžiamas, o vėliau pridedamas veršelių rūgštis; taip gautas varškė pakeliama iki 53°-56° temperatūros, todėl Grana Padano apibūdinamas kaip virtas sūris. Varškės granulių leidžiama pailsėti, kad susigulėtų, po to jos dedamos į formas, kuriose lieka mažiausiai dvi dienas.
Prancūzija, Marseille
...naudojamas jų šėrimui, turi būti auginami Grana Padano gamybos zonoje. Pieno nusunkimas vyksta natūraliai, leidžiant kremui pakilti dėl gravitacijos, kol žalias pienas ilsisi. Tik tie sūrio ratukai, kurie atitinka Konsorciumo reglamentus, kaip nurodyta specifikacijų taisyklėse ir kurie brandinami ne mažiau kaip 9 mėnesius, bus pažymėti karštu ženklu su Grana Padano ženklu. Grana Padano gamyba sudaro apie 22% Italijos pieno gamybos ir apie 40% jos regionų gamybos.
Italija, MILANO
...Il Grana Padano Riserva Oltre 20 mėnesių turi turtingą ir pilną skonį, kvapnų ir subtilų, su skoniu, primenančiu sviestą, šieną ir džiovintus vaisius. KG 2,297 GRYNASIS SVORIS KAINA UŽ KG EUR 8,00 MINIMALUS UŽSAKYMAS 500 VNT GALIOJIMO TERMINAS 30/03/2025...
Italija, Codogno
...Grana Padano DOP yra kietas, virintas ir lėtai brandinamas sūris. Jis gaminamas Padano lygumoje, iš šviežiai melžto, pusiau riebio žaliavinio pieno, gaunamo iš karvių, kurios yra apsaugotos nuo endeminių ligų. Tai itališkas sūris, turintis saugomą kilmės vietos pavadinimą (DOP). Tai reiškia, kad visos trys pagrindinės gamybos grandinės fazės: gyvulininkystė, pieno perdirbimas į sūrį ir...
Vokietija, Hamburg
... nuskinto baziliko kvapą ir saulės nubučiuotų pomidorų saldumą, meistriškai derinamus su žemiškais česnako tonais ir švelniu Grana Padano sūrio įkandimu. Švelni tekstūra lengvai apgaubia makaronus, bruschettą ir įvairias kitas kulinarines kūrybas, suteikdama kiekvienam kąsniui žavingą skonio simfoniją.
Prancūzija, Marseille
...Česnakai su pesto 2,9 kg antipasti iš keptų daržovių, PACA regionas, Marseilis, Prancūzija Česnakai su pesto puikiai tiks prie jūsų patiekalų. Ingredientai: Česnakai (55%), saulėgrąžų aliejus, bazilikas, anakardžiai, graikiniai riešutai, Grana Padano DOP (pienas, druska, raugas, kiaušinio lizocimas), bulvių krakmolas, actas, druska, cukrus, ekstra vieržolės alyvuogių aliejus. Antioksidantas...
... su: Krovimo ir iškrovimo konvejeriu (n° 6 Parmigiano ir grana tipo sūrių tiek įėjime, tiek išėjime). Visapusiška mašinos apsaugos danga. N° 10 šepetėlių sūrių šoniniam valymui. N° 10 šepetėlių sūrių viršutiniam valymui. N° 10 šepetėlių sūrių šoniniam valymui. N° 2 raktai šepetėlių keitimui. N° 1 siurblys su filtru, skirtas sūrio dulkių siurbimui.
Italija, Brusaporto
...„Scarpinòcc“ yra tradicinis specialitetas ir simbolis kulinarinės istorijos šalyje bei Parre gyventojų, esančių Bergamo provincijoje, aukštoje Seriano slėnyje. Pavadinimas nurodo formą, kuri šiek tiek primena rankų darbo audinių avalynę, naudotą iki prieš kelis dešimtmečius, kurią kaimo moterys siūdavo savo šeimai. Šviežia tešla su liesu įdaru, pagamintu iš grana padano sūrio, džiūvėsėlių...
Italija, Parma
Greci Parma yra istorinė įmonė „Food Valley“, garsėjanti šviežios ir šaldytos gastronomijos srityje, orientuota į mažmeninę prekybą ir restoranų profesionalus. Ji prekiauja Parmigiano Reggiano sūriu, brandintu įmonės nuosavybės Greci bendrovės sandėliuose. Taip pat užsiima mėsos, gaunamos iš Parmos provincijos ūkių ir pjaunamos veterinarijos kontrolės sąlygomis, pardavimu.
Italija, Cadorago
...Sacco System, įmonė, specializuojanti pieno rūgšties bakterijų gamyboje pieno pramonėje, gamina seriją liofilizuotų ir užšaldytų pieno rūgšties bakterijų, skirtų kietųjų sūrių gamybai, ypač sūriams, kurių drėgmės procentas sausose riebalų medžiagose yra 56%: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Pecorino kietasis sūris Apsilankykite svetainėje https://www.saccosystem.com/ ir atsisiųskite brošiūras!
Italija, Sant'ilario D'enza
...gaminame biologinį Parmigiano Reggiano, sertifikuotą „Produkto iš kalnų“ ir galiausiai „Tik iš Italijos Raudonosios veislės“. Mūsų sūrių asortimentas yra platus ir įvairus: tarp labiausiai mėgstamų DOP siūlome Grana Padano ir Pecorino Romano, taip pat siūlome šviežius sūrius, tokius kaip bufalo mozzarella ir burrata, bei brandintus sūrius, tinkamus ir vegetariams, tokius kaip Spinoro (100...
Italija, Soragna
Sarca, įsikūrusi Soragna, supakuoja kietą ir pusiau kietą sūrį, „Parmigiano Reggiano“ ir „Grana Padano“ į plėveles ir maišelius po Cryovac vakuumu. Transporto organizavimas Italijoje ir užsienyje su konteinerių pakrovimais, krovinių surinkimo transportu, montavimo, sandėliavimo paslaugomis ir siuntimo platformomis.
Italija, Busto Arsizio
La Castellanza spa užsiima pieno produktų ir sūrių gamyba bei platinimu, įskaitant mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, iš grynos ožkos pieno ir daugybę kitų skanėstų, visada naudodama tik šviežią pieną. Viena iš mūsų specialybių yra ožkų sūriai, kurie pasižymi geresniu virškinamumu nei kiti sūriai. Taip pat gaminame aukščiausios kokybės burro ir mascarpone.
Italija, Gambasca
... Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano, Bufalo Mozzarella Campana, Burrata, Gorgonzola ir dar daug daugiau. Rinkų žinios, gebėjimas nustatyti ir interpretuoti klientų poreikius leidžia mums patarti klientui, padedant jam augti ir įgyti žinių apie produktus, jų pateikimą, pjaustymą, laikymą ir derinimą. Su mūsų šaldytuvų transporto priemonių flotile pasiekiame visą Pjemontą ir Ligūriją, taip pat turime organizacinę struktūrą tarptautiniams siuntimams.
Prancūzija, Scionzier
Įmonė GRANA specializuojasi metalų dengime, tokiame kaip tribofinishing, smėliavimas, granuliavimas, nerūdijančio plieno pasyvacija, juodinimas ir fosfatavimas.
Italija, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, esanti Emilia kelyje tarp Reggio Emilia ir Parma, gamina išskirtinio skonio grietinėlės sviestą, surinktą iš daugiau nei 150 Parmigiano Reggiano gamintojų pieno ūkių. Be to, kad siūlo įvairias sviesto formas, įmonė taip pat brandina Parmigiano Reggiano (kurį taip pat gamina) ir Grana Padano, parduodamus tiek visomis formomis, tiek vakuuminėse pakuotėse. Nuolatinė kokybė ir rimtumas teikiant paslaugas, nuo pakavimo iki pristatymo savo transportu, yra daugiau nei 50 metų sunkaus darbo rezultatas ir natūraliai sertifikuota pagal UNI EN ISO 9001:2000.
Italija, Terlizzi
Jau daugelį metų esame mėsos, sūrių ir džiovintos žuvies didmenininkai. Tiekime restoranams, viešbučiams, mėsos parduotuvėms visoje Italijoje ir užsienyje. Jei ieškote didmeninės mėsos ir sūrių pirkimo, kad galėtumėte juos perparduoti savo versle, pas mus rasite tikrai konkurencingas kainas. Mūsų parduodami produktai daugiausia yra būdingi Apulijos regionui, tačiau rasite ir nacionalinių produktų iš visų regionų bei žinomų prekių ženklų, tokių kaip grana padano.
Italija, San Severo
LA NEW GENERATION SNACK YRA NAUJA ĮMONĖ, KURI SUKŪRĖ NAUJĄ PRODUKTĄ - PATITOKI, UNIKALŲ UŽKANDĮ. YRA 24 ĮVARIŲ SKONIŲ: (AŠTRI PAPRIKA, KAMPANOLI, KLASIKINIAI, SKANĖSTAI, KONTADINA, RUCOLA IR GRANA, ŽUVIES, VIŠTIENOS, TEXAS VIŠTIENA, MIŠKO SKONIAI, SICILIJA, MEKSIKA, KEPTOS BULVĖS, KŪKYNAI, BARBECUE, VIDURŽEMIO JŪROS, WURSTEL, PUGLIJA, JUODOSIOS OLIVOS, PIPIRAI IR ROŽMARINAS). VISI ŠIE SKONIAI...
Belgija, Halen
Kaasbrik teikia pasaulinio lygio paruoštus kokybės produktus: tarkuotus, kubeliais ar blokeliais, drožlėmis, milteliais ar griežinėliais. Su Kaasbrik „smart in cheese“ sprendimais, gausite tinkamą produktą pageidaujamame pakuotės formate. Mozzarella picai yra mūsų specialybė. Tačiau taip pat siūlome skanių Emmental, Gouda, Grana tipo sūrių, Rigatello, Cheddar, lydytų ir analoginių sūrių...
Italija, Vigonza
...kokybei, siūlome platų sūrių ir dešrų pasirinkimą, tokių kaip: GRANA PADANO, brandintas daugiau nei 30 mėnesių, SPECK, SOPRESSA VENETA, ASIAGO, BRESAOLA. Be to, esame pasiruošę ir galime padėti klientui surasti produktą, kurį jis valgė Italijoje ir užsienyje, bet negali rasti. Visi TIP & IT darbuotojai visada pasiruošę suteikti išsamią informaciją apie klientų vartojamus produktus ir naujas...
Vokietija, Kretzschau Ot Grana
Didmeninė prekyba, importuotojas ir paslaugų partneris vienkartinių sprendimų, pakuočių bei valymo ir higienos produktų srityje gastronomijoje, viešbučių versle, maitinime, maisto produktuose ir užkandžiuose.
Italija, Cesenatico
Romos žemės, turtingos tradicijų, aistrų ir skonių, gimdo makaronų gamyklą La Fenice, kur svarbu naudoti aukštos kokybės žaliavas. Tarp svarbiausių ir dažniausiai naudojamų žaliavų yra sertifikuota Romagnolos miltai ir Altamura semola, Parmigiano Reggiano ir Grana Padano, abu DOP, ir tik Italijoje gaminamos kiaušiniai. Turime galimybę gaminti tiek šviežius makaronus ATM, tiek IQF šaldytus makaronus. Italų skonis, aistra ir geriausia kokybė ant stalo. Tai yra makaronų gamykla LA FENICE.
Italija, Milano
... kaip Parmigiano Reggiano, Grana Padano, konservuoti maisto produktai, labai žemos rūgštingumo ekstra vierginio alyvuogių aliejus, Italijos ir Ispanijos kumpiai (jamon iberico), Bresaola, šaldytos žuvys (Argentinos krevetės). Prekiaudami produktais, skirtais nišoms rinkoje, sukūrėme svarbią specializuotų platintojų, tiek Italijoje, tiek užsienyje, bazę, leidžiančią mums palaipsniui didinti...
Italija, La Spezia
Įmonė, specializuojanti maisto padažų gamyboje, ypač Pesto DOP, rinkoje veikia nuo 60-ųjų. Aistra ir tradicija yra mūsų įmonės filosofija. Gamindami šviežius padažus, naudojame natūralius ingredientus įvairiais formatais, tiek vienkartiniuose, tiek kilograminiais. Esame IFS sertifikuoti ir tiekiame Coop Nord Ovest, Coop Adriatica, Conad, PAC 2000 ir visai Basko grupei. Esame įsikūrę Ligūrijos rytinėje dalyje, lygumoje, kur auginamas Bazilikas DOP, ir kartu su juo naudojame Grana Padana DOP, o mūsų tiekėjai visi yra IFS ir BRC sertifikuoti.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play