Lenkija, Brzozów
... Šis saldiklis ypač vertinamas veganų, nes jis pakeičia medų jų dietoje. Jis puikiai tinka arbatai, gėrimams ir kokteiliams. Jis lengvai tirpsta net šaltuose gėrimuose. Tamsus nektaras naudojamas ruošiant įvairius desertus, nes turi karamelės skonį. Taip pat galime jį naudoti kaip apvalkalą blynams ar vafliams. Jis taip pat gerai dera su jūros gėrybėmis. Agavos sirupą galima šildyti.
Vokietija, Bergheim
Lenkija, Warszawa, Poland
Prekybos įmonė, veikianti maisto ir pašarų srityje. Specializuojamės prekyboje pieno produktais; augaliniai baltymai ir aminorūgštys kaip priedai pašarams ir maistui. Pasiūla skirta B2B sektoriaus įmonėms. Dėl mūsų komandos įmonė įgijo daug ištikimų verslo partnerių ir toliau plečiasi. 2019 metais laimėjome prestižinį apdovanojimą kaip sparčiausiai auganti maisto pramonės įmonė Lenkijoje. Šiuo met...
Slovakija, Dolný Ohaj
...Gliukozės sirupas yra saldus sirupas, gaunamas hidrolizuojant krakmolą. Jis daugiausia susideda iš gliukozės, maltozės ir maltoekstraktų. Šis sirupas dažnai naudojamas maisto pramonėje kaip saldiklis, tirštiklis ir drėgmės išlaikymo agentas. Jis randamas įvairiuose maisto produktuose, tokiuose kaip saldainiai, gaivieji gėrimai, kepiniai ir padažai. Be naudojimo maisto pramonėje, gliukozės sirupas taip pat naudojamas farmacijos ir kosmetikos pramonėse dėl savo tirštinimo ir drėgmės išlaikymo savybių. Spalva: Balta Konsistencija: Skystis Pakuotė: JAV padėklas Kiekis: 5,000kg - 48,000kg...
...{"INGRÉDIENTS":"INGRIDIENTAI\nIngridientai: gazuotas vanduo, cukrus, rūgšties reguliatorius: citrinos rūgštis, taurinas 0,40%, rūgštingumo reguliatorius: natrio citratas, glukuronolaktonas, aromatas, gliukozės-fruktozės sirupas, kofeinas 0,02%, dažikliai: E150c ir riboflavinas, inozitolis, saldiklis: steviolio glikozidai, niacinas, pantoteno rūgštis, vitaminas B6, vitaminas B12. Pasterizuota...
Prancūzija, Warmeriville
...Gazizuotas vanduo, cukrus, vaisių sultys iš koncentrato (5,3%) (obuolys, vyšnia, mangai, spanguolė, bananas), gliukozės sirupas, taurinas (0,4 %), rūgštinimo medžiaga (citrinų rūgštis), ženšenio šaknies ekstraktas (0,08%), rūgštingumo reguliatorius (natrio citratas), aromatai, tirštiklis (pektinai), konservantai (kalio sorbatas, benzoatas), saldiklis (sukralozė), vitaminai (B2, B3, B6, B12...
Prancūzija, Clichy
...Cukrus yra saldi ir kristalinė medžiaga, gaunama daugiausia iš cukranendrių ir cukrinių runkelių. Chemiškai cukrus sudarytas iš sacharozės, molekulės, susidarančios sujungus gliukozės ir fruktozės molekulę. Cukrus plačiai naudojamas kaip saldiklis maisto produktuose ir gėrimuose, taip pat įvairiose kulinarinėse ir pramoninėse taikymuose.
Vokietija, Gnarrenburg
...kurį dažnai vartoja veganai. Taip pat maitinimo sektoriuje agavų tirštiklis mielai naudojamas, pavyzdžiui, kokteiliams. Žaliava, pagaminta iš įvairių agavų rūšių Meksikoje, sudaryta iš gliukozės, tačiau iš esmės iš fruktozės (apie 80 %) ir todėl turi labai žemą glikemijos indeksą. Agavų tirštiklis dažnai naudojamas kaip cukraus pakaitalas, ypač veganų, kurie jį dažnai vartoja vietoj medaus. Jis yra šiek tiek saldesnis nei bičių produktas. BIO Agavų sirupas greitai tirpsta ir gali būti įvairių spalvų atspalvių ir skirtingai...
Nyderlandai, Maarssen
...Organinė dekstrozė yra natūralus saldiklis, gaunamas iš organinių šaltinių, tokių kaip kukurūzai ar ryžiai. Ji dažnai naudojama kaip sveikesnė alternatyva tradiciniam cukrui įvairiuose maisto ir gėrimų produktuose. Kaip gliukozės pagrindu sukurtas angliavandenis, organinė dekstrozė suteikia greitą energiją ir yra lengvai virškinama. Ji dažnai pageidaujama tų, kurie savo mityboje ieško natūralių ir organinių ingredientų. EC numeris: 200-075-1 Molekulinė formulė: C6H12O6 CAS Nr: 50-99-7...
...Invertuotas cukraus sirupas Kiekvienoje pageidaujamoje koncentracijoje ir invertavime Gliukozės sirupas Įvairios klampumo, angliavandenių sudėties ir saldumo Mišiniai Mišrainės (cukrus ir kiti cukrūs), žiedų medus, aromatai Sirupas Šviesus & Tamsus Maisto sirupas, fruktozės sirupas, duonos pumpernickelio sirupas, cukrinių runkelių sirupas, tamsus pyrago sirupas, miežių sirupas, cukranendrių...
Atitinkantys produktai
Sirupas
Sirupas
Kiti produktai
Cukrus
Cukrus
Jungtinė Karalystė, London
... gauti „didžiojo“ ženklo etiketę, sirupe turi būti bent 50% maltozės. Paprastai jame yra 40–50% maltozės, nors kai kurie turi net iki 70%. Naudojant β-amilazę arba grybų α-amilazę, galima pagaminti gliukozės sirupus, kuriuose yra daugiau nei 50% maltozės, arba net daugiau nei 70% maltozės (ypatingai didelio maltozės kiekio sirupas). Tai įmanoma, nes šie fermentai pašalina du gliukozės vienetus, tai yra, po vieną maltozės molekulę iš krakmolo molekulės galo.
Turkija, Ankara
... desertuose vietoj baltojo cukraus. DATULIŲ PASTA (datulių įdaras): Ji neturi jokių priedų. Ji gali būti naudojama plačiame tortų įdarų, sausainių, sausainių, kruasanų ir kitų kepinių asortimente. Ji taip pat gali būti naudojama baltymų juostelių gamyboje ir yra visiškai natūrali. DATULIŲ MELASA: Ji neturi jokių priedų. Ji gali būti naudojama kaip saldiklis ir skonio stipriklis tortų pramonėje...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play