...Cépages : Niellucco 40%, Syrah 40% Sciacarellu 20% -
Sol : Arènes granitiques en coteaux
Récolte : manuelle
10 000 bouteilles.
Vinification : vendange partiellement éraflée, cuve inox thermorégulée
Macération à froid avant départ en fermentation 4 à 5 jours. Remontée en température et levurage.
Fermentation 24 à 28°C. Pigeage journalier et remontages à l’air.
Macération 4 à 8 semaines selon les cépages pour ce millésime. Décuvage et pressurage.
Élevage : 30 mois sur lies fines sans sulfite. Mise en bouteille février 2023.
1994 metais buvo įsteigtas GAEC (Bendras Žemės Ūkio Eksploatacijos Grupė) Kraus & Fils. Nutolusios dvidešimt penkių kilometrų atstumu, dviejų šeimos ūkių susijungimas sukūrė DOMAINE LA GOUJONNE, trisdešimt penkių hektarų vynininkystę, išsidėsčiusią AOP (Apsaugota Kilmės Vieta) Côtes de Provence ir Coteaux Varois en Provence. Ūkis plėtėsi, o pardavimai augo per ateinančius metus. Taigi, 2016 metais...
... cuvée. Ji yra skani, puikiai subalansuota ir baigiasi labai virškinamu poskoniu. Iš stiklo sklinda medaus, akacijos, persikų, abrikosų ir cukruotų mandarinų aromatai. Apgaubiantis!
Talpa: 75cl
Tipas: Saldus baltas vynas
Liekančių cukrų: 77.6g/L
Veislė: 100% Chenin
AOC: Coteaux du Layon
Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2042 metų
Patiekimo temperatūra: 8-10°C...
...Burnoje ataka pasižymi tiek puikia gaiva, tiek apvalumu, su vaisinėmis ir švelniai vanilinėmis natomis, kurios suteikia malonų ir kūnišką pojūtį bei prisideda prie malonumo pratęsimo gražioje pabaigoje.
Maisto ir vyno derinimas: Žuvys, moliuskai, krevetės, sūriai
Patiekimas: 8-10°C
Laikymas: Gerti dabar arba per 3-5 metus
Ypatingumas: Cuvée Héritage de Saint Victor pavadinimas nurodo Marseilio Šv. Viktoro abatijos vienuolius.
... skonis suteikia apvalumo be per didelės vyninės, tuo pačiu išlaikant tam tikrą gaivumą pabaigoje.
Mūsų cuvée puikiai derės su baltomis mėsomis, taip pat prie jūsų kepsnių.
Be to, ji harmoningai papildys migdolais pagardintą lašišą arba sole su armorikietišku padažu.
O ožkos sūriai taip pat bus ištikimas palydovas.
Galiausiai, šampanas Claude PERRARD Brut Rosé puikiai papildys jūsų desertus, pagamintus iš raudonųjų vaisių.