Prancūzija, Calvi
...Cépages : Niellucco 40%, Syrah 40% Sciacarellu 20% - Sol : Arènes granitiques en coteaux Récolte : manuelle 10 000 bouteilles. Vinification : vendange partiellement éraflée, cuve inox thermorégulée Macération à froid avant départ en fermentation 4 à 5 jours. Remontée en température et levurage. Fermentation 24 à 28°C. Pigeage journalier et remontages à l’air. Macération 4 à 8 semaines selon les cépages pour ce millésime. Décuvage et pressurage. Élevage : 30 mois sur lies fines sans sulfite. Mise en bouteille février 2023.
Prancūzija, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Rouge AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Raudonas 'Ekologiškas vynas' Vynuogės Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 40% Brandinimas 24 mėnesius naujose ąžuolo statinėse, senėjimas butelyje 1 metus. Degustacija Labai intensyvi granato raudona spalva, galingas, kompleksinis ir subtilus aromatas. Intensyvus ir struktūruotas skonis: - Tekstūra: graži medžiaga su šilkiniais taninais - Aromatai...
Prancūzija, Tourves
1994 metais buvo įsteigtas GAEC (Bendras Žemės Ūkio Eksploatacijos Grupė) Kraus & Fils. Nutolusios dvidešimt penkių kilometrų atstumu, dviejų šeimos ūkių susijungimas sukūrė DOMAINE LA GOUJONNE, trisdešimt penkių hektarų vynininkystę, išsidėsčiusią AOP (Apsaugota Kilmės Vieta) Côtes de Provence ir Coteaux Varois en Provence. Ūkis plėtėsi, o pardavimai augo per ateinančius metus. Taigi, 2016 metais...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... cuvée. Ji yra skani, puikiai subalansuota ir baigiasi labai virškinamu poskoniu. Iš stiklo sklinda medaus, akacijos, persikų, abrikosų ir cukruotų mandarinų aromatai. Apgaubiantis! Talpa: 75cl Tipas: Saldus baltas vynas Liekančių cukrų: 77.6g/L Veislė: 100% Chenin AOC: Coteaux du Layon Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2042 metų Patiekimo temperatūra: 8-10°C...
Prancūzija, Brue Auriac
...Burnoje ataka pasižymi tiek puikia gaiva, tiek apvalumu, su vaisinėmis ir švelniai vanilinėmis natomis, kurios suteikia malonų ir kūnišką pojūtį bei prisideda prie malonumo pratęsimo gražioje pabaigoje. Maisto ir vyno derinimas: Žuvys, moliuskai, krevetės, sūriai Patiekimas: 8-10°C Laikymas: Gerti dabar arba per 3-5 metus Ypatingumas: Cuvée Héritage de Saint Victor pavadinimas nurodo Marseilio Šv. Viktoro abatijos vienuolius.
Prancūzija, Rouvres Les Vignes
... skonis suteikia apvalumo be per didelės vyninės, tuo pačiu išlaikant tam tikrą gaivumą pabaigoje. Mūsų cuvée puikiai derės su baltomis mėsomis, taip pat prie jūsų kepsnių. Be to, ji harmoningai papildys migdolais pagardintą lašišą arba sole su armorikietišku padažu. O ožkos sūriai taip pat bus ištikimas palydovas. Galiausiai, šampanas Claude PERRARD Brut Rosé puikiai papildys jūsų desertus, pagamintus iš raudonųjų vaisių.
Prancūzija, CRAVANT LES COTEAUX
Prancūzų raudonųjų vynų, rožinių vynų ir baltųjų vynų gamintojas. Sausų baltųjų vynų gamintojas iš Chinon. Chinon rožiniai vaisiniai vynai. Chinon AOC vynai. Cuvée Vieilles Vignes, brandinta statinėse. Cuvée La Croix Boisée, brandinta statinėse. Chinon baltas vynas, gamintas statinėse. Įspėjimas dėl alkoholio: piktnaudžiavimas alkoholiu yra pavojingas sveikatai, vartoti saikingai.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei