Italija, Martina Franca
...Mozzarella Bocconcini yra maži švieži sūriai, pagaminti iš aukštos kokybės pieno. Šie bocconcini pasižymi minkšta tekstūra ir švelniu skoniu, todėl puikiai tinka mėgautis vieniems arba salotose. Mozzarella yra universali sūrio rūšis, tinkanti įvairiems kulinariniams naudojimams, nuo šaltų patiekalų iki karštų. Mozzarella bocconcini yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško šviežio ir natūralaus produkto, idealaus kiekvienam patiekalui praturtinti.
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., esanti rinkoje jau keturias kartas, siūlo puikios kokybės brandintus ir šviežius sūrius. Esame daugelio Europos įmonių, tiekiančių ne tik 12 mėnesių iki 60 mėnesių brandintą "Parmigiano Reggiano", bet ir tradicinius itališkus ožkų ir avių sūrius, orientyras. Taip pat esame tiekėjai tipiniams mėsos gaminiams, tokiems kaip "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto d...
Italija, Radicofani
Cacio di Pienza gamyba yra tradicija, turinti labai senas šaknis, kuri perduodama iš kartos į kartą iki šių dienų. Pieno gamintojai susibūrė į Cooperativa di Cotignano, naudodami ir išlaikydami tradicinius gamybos metodus: pieno tiekimą su ypatingais aromatais, kuriuos suteikia Val d'Orcia pievų žolės, rafinuotas brandinimo technikas ir, svarbiausia, ypatingą dėmesį sūrio kokybei. Kooperatyvas bev...
Italija, Sizzano
...Kontroliuojama kilmės nuoroda (DOC) TIPOLOGIJA Raudonasis vynas VITIGNO Nebbiolo 100% DERINIMAS Keptos arba ant grotelių keptos mėsos patiekalai Baltos mėsos patiekalai Brandinti sūriai SPALVA Raudonas rubinas KVAPAS Intensyvus ir ilgalaikis Avietė Violetinė ir apelsinų žiedai Raudonieji vaisiai SKONIS Sausas Geras kūniškumas TEMPERATŪRA: 18-20 °C ALKOHOLIS: 13% tūrio...
Ispanija, Altea, Alicante
... skrudintais akcentais puikiai dera su intensyvesniais skoniais, tokiais kaip kepsniai, brandinti sūriai, riešutai, grybai... INGRIDIENTAI: Vanduo, miežių salyklas, apyniai ir mielės. ALERGENAI: Miežiai ISTORIJA: Laikome šią Viduržemio jūros Märzen viena iš privalomų. Ideali kaip įžanga į amatininkų alų. Šios alaus pagrindas yra skrudinti akcentai, tačiau išlaikant gaivumo esmę ir labai lengvą gėrimą. Be to, mūsų Märzen yra be glitimo, kad visi galėtų mėgautis šiuo nuostabiu gėrimu!
Prancūzija, Montmorot
...Rijvac kvadratai: Brandinti sūriai per 8–10 mėnesių laikotarpį. Rijvac raudonas: Extra Comté atranka: šis sūris buvo specialiai atrinktas, kad atitiktų konkrečius kliento poreikius, jo brandinimas trunka 6–8 mėnesius. Rijvac žalias: Extra Comté, su minimaliai 4 mėnesių brandinimu.
Turkija, Istanbul
Mūsų įmonės pavadinimas yra Mersoy, kuri yra įsikūrusi Stambule ir Elazige. Mes esame sūrio, džemo, halvos ir turkiško malonumo gamintojai, siūlantys platų asortimentą. Mūsų centrinė būstinė ir kai kurių mūsų produktų gamykla yra Stambule, o Elazige turime specializuotą tik sūriui skirtą gamyklą. Centrinė būstinė yra Mega Centre, kuris yra maisto ir gėrimų pramonės zona. Turime dvi prekių ženklų, ...
Italija, Noci
Ignalat pieno gamykla yra vidutinė šeimos valdoma įmonė iš Puglijos, veikianti rinkoje nuo 1948 metų ir specializuojanti pieno produktų gamyboje, naudojant tik atrinktą Puglijos karvės pieną. Ignalat gamina įvairių rūšių pieno produktus: šviežius, rūkyptus, brandintus ir įvairias tradicines Puglijos specialybes, tokias kaip mozzarella nodino ir treccia, burrata, natūraliai rūkyta burrata, burratos...
VEGA MANCHA yra tarptautinė prekės ženklas, skirtas pieno produktams, kuriuos gamina QUESOS VEGA SOTUELAMOS, CENTRAL QUESERA MONTESINOS ir QUESERIA LAFUENTE. Mūsų tradicinė avies sūrio fermą galima rasti mažame piemenų kaimelyje, netoli Albacete, La Manchos regione. Mūsų sūris gaminamas naudojant senovinius metodus, kurie suteikia ypatingą skonį ir kokybę šiam sūriui, pagamintam iš 100% vietinio a...
Trumų karalius yra jauna ir dinamiška įmonė, pasinaudojanti patyrusių darbuotojų ir medžiotojų paslaugomis. Ji turi dvi pagrindines kompetencijos sritis: geriausių grynų ir nesugadintų trumų atranką bei teritorijos, kurioje ieškoma ir atrenkama produkcija, apsaugą, visiškai gerbiant aplinką, kurioje veikia. Kalbame apie Isernia provinciją, Abruzzo, Lazio ir Molise nacionaliniame parke, žemę, kuri ...
Prancūzija, LANGEAIS
Sertifikuotas plastiko specialistų, taikomų sūrių technologijai, Servi Doryl projektuoja, gamina ir parduoda visame pasaulyje formas, formų blokus, koaguliacijos baseinus, nuvarvėjimo padėklus ir daugelį kitų produktų, skirtų visų tipų minkštųjų ir presuotų sūrių gamybai. Nuo 1972 metų Servi Doryl kuria unikalius perforavimo, audimo, formavimo ir suvirinimo metodus aukštos kokybės ir našumo plokš...
Nuo 1983 metų SenrasDairy siūlo rankų darbo sūrių pasirinkimą, pagamintą iš šeimos ūkyje gautų karvių pieno. Mes kruopščiai renkamės mūsų gyvulių maistą, kad gautume aukštos kokybės pieną ir pasiūlytume unikalių ir nepakartojamų skonių sūrius. Mūsų pasirinkimą sudaro švieži sūriai, brandinti 3 ir 6 mėnesius, sviestiniai sūriai, brandinti 1 mėnesį, minkštos masės sūriai su minkšta plutele, pjūvyje ...
Ispanija, Alaior-Menorca-Islas Baleares
Nuo 1940 metų Queso Quintana brandina Mahón-Menorca D.O.P. rankų darbo sūrį. Tris Mahón-Menorca D.O.P. rankų darbo sūrio rūšis, kurias siūlo Queso Quintana, yra: pusiau brandintas, su 2-3 mėnesių brandinimu; brandintas, su 6-10 mėnesių brandinimu; ir senas, su daugiau nei 10 mėnesių brandinimu. Kiekvienas mūsų sūris gaminamas iš žaliavinio karvės pieno ir 100% natūralių ingredientų, be konservant...
...% Maisto derinimas: rafinuotas vynas, kuris puikiai dera su tokiais aristokratiškais patiekalais kaip fondiu, žvėrienos patiekalai ir kai kurie brandinti sūriai. Patiekti apie 18°C temperatūroje. Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast Importer Connection 2018 įvertinimas 86 Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG International Wine Awards Spain 2017 sidabro medalis...
Prancūzija, Auxerre
...{"Nez":"Nosies","Appellation":"Appellation: Minervois","Conditionnement":"Pakuotė: 6 butelių kartonas po 75cl","Label":"Žymėjimas: Apsaugota kilmės vieta","robe profonde aux reflets écarlates":"gili rubino spalvos su skarletiniais atspindžiais","Cépage":"Veislė: Grenache noir, Syrah","Bouche":"Burnos","Accord met-vin":"Vyno ir maisto derinimas: raudonos mėsos, dešros, brandinti sūriai...
Italija, Dorgali
... violetiniais atspalviais, nosyje jis atsidaro didingai su akmens, grafito ir mažų juodųjų uogų natomis. Burnoje jis išskiria savo šilumą, po kurios seka minkštų ir apgaubiančių taninų struktūra, atskleidžianti juodojo kakavos natą. Nefiltruotas vynas, galimi nuosėdos nesumažina kokybės, bet išryškina tipiškumą ir liudija mūsų vyno gamybos procedūrų vientisumą ir natūralumą. Puikiai tinka prie turtingų ir struktūruotų patiekalų, tokių kaip medžiojimo antrieji patiekalai, raudona mėsa ir brandinti sūriai.
Italija, Maruggio
... Spalva: Šiaudų geltona iki auksinės Aromatas: Labai malonus vaisinis Skonis: Sausas ir gaivus Patiekimo temperatūra (celsijus): 8° -10° C Rekomenduojama: Aperityvas, užkandžiai, sriubos ir subtilus sausas, virintas raudonas mėsa, balta mėsa, žuvis, moliuskai, brandinti sūriai.
Italija, Aidone
...brandinti sūriai arba tiesiog mozzarella, išsiskirianti savo natūralumu, skoniu ir higienos saugumu. Įmonė egzistuoja daugiau nei šimtmetį. Remdamasi aukščiausia tradicija, ji renkasi geriausią pieną iš Enna provincijos ir Sicilijos, „naudojasi“ klimato veiksniu natūraliai brandinant vadinamuosius „istorinius“ pieno produktus, plačiai paplitusius nacionalinėje ir Europos rinkoje. GAMINAME GERIAUSIĄ SICILIJOS SŪRĮ.
LACTOVIL yra žinoma įmonė pieno produktų sektoriuje Portugalijoje, kuri užsiima įvairių rūšių sūrių gamyba ir prekyba: Sūriai iš avies pieno, Sūriai iš ožkos pieno, Sūriai iš karvės pieno, Avies varškė. Stalo sūriai, Brandinti sūriai, Sviestiniai sūriai, Aštrūs sūriai, Pusiau riebūs sūriai, Lengvi sūriai, Flamengo sūriai, Kamuoliniai sūriai, Juostiniai sūriai, Varškė, Mišrūs sūriai ... Įsikūrusi...
Italija, Paina Di Giussano
... srityje. Žemiau pateikiami kai kurie produktai, kuriuos visada rasite mūsų parduotuvėje: Gorgonzola d.o.p. šaukštu ir riekelėmis, daugiau nei 30 skirtingų Gorgonzolos pagrindu pagamintų erborinatų; aukščiausios kokybės mėsos gaminiai, švieži sūriai iš Valsassina (LC), brandinti karvės ir ožkos sūriai, medus, džemai, vynai, kiaušiniai, šviežia makaronai, jogurtas, miltai, arbata, užpilai, sausainiai ir dar daug daugiau. Įžengti į mūsų parduotuvę ne tik malonu, bet ir būdas suprasti skirtumą tarp mūsų siūlomų rankų darbo produktų ir tų, kurie paprastai randami rinkoje.
Italija, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi specializuojasi itališkų ir ne tik sūrių brandinime ir porcijavime. Mes galime pasiūlyti pilną sūrių paketą: Grana Padano Dop ir Parmigiano Reggiano Dop įvairiuose brandinimuose, porcijose ir tarkuotu pavidalu. Daugelis itališkų DOP: Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, šveicariški sūriai, kietieji sūriai, minkštieji sūriai, ožkų ir avių sūriai, Provoloni, jaunieji pieniniai sūriai, pusiau ir super brandinti sūriai.
... kumpiai, - Marinuotos alyvuogės, - Mėsos, žuvies, daržovių ir užtepiamų kremų paštetai, - Konservuoti nugarinės, dešros ir medžioklės mėsos aliejuje, - Amatiniai sūriai, - Šokoladas ir įvairių skonių uogienė, - Gryna medus, - Bičių polenai, - Ekologiškos žolės ir prieskoniai. Neabejokite mėgautis mūsų amatiniais produktais su geriausiu skoniu ir kosmetika, kuri padės prižiūrėti jūsų odą.
Ispanija, Sevilla
... pienelis, medaus garstyčios, meduje konservuotos vaisiai, iberijos kiaulienos paštetai, produktų pritaikymas, pavyzdžiui, aliejai, likeriai ir kt., dovanų krepšeliai, maisto gaminiai, tokie kaip bulių uodegos dešra, kiaulės kojų dešra, tuno dešra ir kiti gaminiai, nepasterizuoti ožkų sūriai iš žaliavos pieno, minkšti sūriai, brandinti sūriai tiek iš avies, tiek iš ožkos, sūrio kremai, o galiausiai...
Prancūzija, Pont De Ruan
Cloche d’Or yra pieno ir sūrių gamykla Pont de Ruan. Ji gamina šviežius ožkų sūrius, formuojamus laikantis tradicinių metodų. Ožkų sūriai. Kontroliuojama kilmės nuoroda. Švieži ir brandinti. Iš žaliavinio pieno. Iš šviežiai pasterizuoto pieno...
Ispanija, Granada
La Quesería 1907 yra NATURAL FOOD GOURMET IBERICA SL sūrių prekės ženklas, sukurtas siekiant pasiūlyti mūsų klientams visoje produktų gamoje aukščiausią kokybę, naudojant geriausias žaliavas ir turint geriausius specialistus jų gamyboje. Tradicija Quesera, LA QUESERIA 1907, sūriai gaminami rankiniu būdu, laikantis senųjų sūrininkų papročių, gerbiant tradiciją ir rūpinantis visais mūsų sūrių gyvenimo etapais, nuo gamybos iki jų atvykimo į mūsų klientų stalą. Avies, ožkos ir karvės sūriai, švieži, minkšti, brandinti, varškės sūriai. Mes turime sūrį, kuris tinka jūsų stalui, jūsų verslui.
Prancūzija, Verdun
Cloche d’Or yra pieno ir sūrio gamykla Pont de Ruan. Ji gamina šviežius ožkų sūrius, formuojamus laikantis tradicinių metodų. Ožkų sūrių gamintojas. Kontroliuojama kilmės nuoroda (AOC). Švieži ir brandinti. Iš žaliavinio pieno. Iš šviežiai pasterizuoto pieno.
RE Only Export Quality daugiausia užsiima maisto produktų eksportu, tokių kaip vynai, alyvuogių aliejus, sūriai, švieži ir brandinti mėsos produktai, tokie kaip kumpiai ir dešros, subproduktai, ekologiški vaisiai ir daržovės ir kt. Visada garantuojame aukštą mūsų produktų kokybę ir be jokių papildomų tarpininkų.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play