Belgija, Wingene
...Sambirano Tsarafandray kakava yra ekologiškai sertifikuota; jos gamyboje nenaudojami pesticidai, o tik natūralūs trąšos. Kakavos medžiai auga po vietinių šešėlinių medžių skėčiu kartu su mangais, bananas, vanilė, ananasais, pipirais ir kitomis kultūromis. Tokios tvarios agroforestry sistemos sudaro buferinę zoną, saugančią Sambirano natūralius atogrąžų miškus. Tai labai svarbu; per pastaruosius...
Belgija, Namur
...Ingredientai: Cukrus, Kakava 31%, natūralūs krakmolai, dekstrozė, druska, apelsinų aliejus, guar guma [E412], ksantano guma [E415]. Alergenai: Gali būti pėdsakų pieno, glitimo, riešutų ir natūralių sulfitų dėl buvimo zonoje. Pasirinkimas: Maišelis - 500 gr Energija: 407 Kcal / 1722 Kj Maistinė vertė: 100g Riebalai: 7,3g Iš jų sočiųjų: 5,1g Angliavandeniai: 78,6g Iš jų cukrūs: 63,3g Baltymai: 6,8g Druska: 0,48g...
Belgija, Wommelgem
...Dvigubų šokoladinių kiaušinių mišinys su lazdyno riešutų kremu. Tamsusis šokoladas turi ne mažiau kaip 50% kakavos kietųjų medžiagų. Pieninis šokoladas turi ne mažiau kaip 33% kakavos kietųjų medžiagų, 14% pieno kietųjų medžiagų. Baltasis šokoladas turi ne mažiau kaip 26% kakavos kietųjų medžiagų, 22% pieno kietųjų medžiagų. Ingredientai: cukrus, augalinis riebalas (palmių, palmių branduolių), kakavos masė, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, lazdyno riešutai 2,2%, nugriebto pieno milteliai, nugriebta kakava, laktozė (pienas), emulsiklis: sojų lecitinas; natūralus vanilės skonis.
Belgija, Bruxelles
Personalizuotas šokoladas ir dirbtuvių ekskursijų organizavimas. Concept Chocolate specializuojasi savo produktų personalizavime, paversdamas šokoladą komunikacijos įrankiu. Išskulptūros, pralinos, formuojamos pagal jūsų įmonės įvaizdį, mūsų šokoladai sujungia grafiką su aromatu. Gamyba yra visiškai rankų darbo, o produktai yra natūralūs (be dažiklių ir konservantų). Concept Chocolate dirba su...
Belgija, Wauthier-Braine
Tohi, ekologiškas šokoladas, derinantis autentiškus skonius, malonumą ir gamtą. Tohi jus nuveda į laukinį šokolado pasaulį, kur skoniai vis dar yra natūralūs ir neapdoroti. Ieškodami subtilių ir kartais mažai žinomų skonių, Tohi šokolado meistrai remiasi tradicine belgų meistryste, kad apdorotų ekologiško šokolado žaliavas ir natūralius skonius. Receptai yra skanūs ir novatoriški. Visi Tohi...
Belgija, Ghislenghien
Belvas, grynas kakava tikriems šokoladams. Viena iš retų sąžiningų šokoladinių Europoje, aukštos kokybės šokoladas yra pažymėtas Max Havelaar ženklu. Be to, ji pasuko į ekologiškumą: saldainiai ir šokoladas be cukraus su autentiškais skoniais, gryni ir kokybiški ingredientai (tik Stevija, Maltitolis ir natūralūs cukrūs, esantys kakavoje ir lazdyno riešutuose). Mūsų šūkis: tik natūralu, tiek 72...
Belgija, Lokeren
...Pralin'Art gamina aukščiausios kokybės pralinus, pagamintus iš Belgijos šokolado, 100% kakavos sviesto, natūralios vanilės ir be pridėtų riebalų. Mūsų lazdyno riešutų įdaras turi ne mažiau kaip 35% lazdyno riešutų, o kituose įdarose nenaudojami hidrinti riebalai, kurie taip pat yra be transriebalų rūgščių. Visi pridėti aromatai yra natūralūs. Įmonė nuo 2005 metų dirba pagal 'international food standard' (IFS) kokybės standartus.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play