... Skystoje formoje polipropileno statinėse po 30 kg. SAUGUMAS MAXIFERM gaminamas pagal FAO/WHO JECFA ir FCC rekomendacijas dėl... Alkoholio procentas Pradinė gravitacija °Plato Maldas, dalyvaujantis kg/Hl:Alkoholio procentas Pradinė gravitacija °Plato Maldas, dalyvaujantis kg/Hl Enzimo tipas Amiloglukozidazė Maxiferm:Enzimo tipas Amiloglukozidazė Maxiferm...
Belgija, Brunehaut
... yra įmonės šūkiai, tikras "Brasserie de Brunehaut" vadovų credo. Tradicija, nes amatinė alaus darykla išlaiko visiškai natūralų aukštos fermentacijos alaus gamybos būdą, kuris vėl fermentuojamas buteliuose ir statinėse. Rezultatas: apie dešimt įvairių abatijų ar ekologiškų alaus rūšių, visos vertingos ir originalios. Siekiant užtikrinti ryšį su regionu, miežiai, naudojami alaus gamybai, auginami...
Belgija, Antwerpen
Mes siūlome platų gėrimų asortimentą: buteliuose esančius alaus, alaus statinėse, gaiviuosius gėrimus ir vandenį, sportinius gėrimus, vynus ir kavą. Pas mus galite rasti platų paslaugų spektrą: konsultacijos įmonės steigimo klausimais, gera ir teisinga aptarnavimas, greitas ir lanksčias pristatymas, šventinių medžiagų nuoma, mobilios alaus išpilstymo sistemos ir kt...
Visos mūsų amatinės alaus rūšys yra gaminamos pagal tradicinius metodus, naudojant tik miežius ir apynius, be jokių priedų, tokių kaip prieskoniai, karamelizuotas cukrus, skonio stiprikliai, dažikliai, konservantai ar kiti priedai. Alus yra antrą kartą fermentuojamas buteliuose arba statinėse, nefiltruotas ir nepasterizuotas. Alus: Mistinguett, Lily Blue, Gypsy Rose, Grognarde, Prime, Barley Wine.
Belgija, Vichte
... alaus "Duchesse de Bourgogne", rubino raudonumo senovinės Flandrijos alaus, brandinto ąžuolo statinėse ir pagaminto pagal tradicinį pietų Vakarų Flandrijos alaus gamybos metodą, sėkmė yra gyvas to įrodymas. Alus darykla taip pat gamina Cambrinus, Barbe, Verhaege Pils ir daugiau.
Belgija, Roeselare
... foeder, kuris po 2 metų brandinimo pagamino geriausią alų: „geriausia foeder metų“. Etikete visada nurodoma foeder numeris, o metai rodo brandinimo pradžią. RODENBACH Rosso yra autentiškas, lengvai virškinamas, rūgščiai saldus gaivus alus. RODENBACH Rosso gaminamas iš 2 metus ąžuolo statinėse brandinto RODENBACH alaus, sumaišyto su jaunu RODENBACH, o mišinys dalinai maceruojamas su spanguolėmis, avietėmis ir rūgštinėmis vyšniomis, ir papildomas natūraliu šių raudonųjų vaisių sultimis.
Belgija, Beersel
...50 metų namų alaus darykla-geuzestekerij. Armand Debelder sujungia autentišką lambiką į žvilgantį Oude Geuze ir giliai raudoną Oude Kriek. Nustebinantys skoniai iš amatinio alaus, kaip senais laikais gaminamo ir brandinamo ąžuolo statinėse. Mūsų alūs: Armand'4, Zwet.be, Armand'Spirit, Oude Geuze, Vintage Geuze, Oude Kriek, Oude Schaarbeekse Kriek, Doesjel, Beersel Blond, Beersel Lager.
Iš pradžių įkurta, kad aprūpintų gretimą bistro alumi, alaus darykla „Les 3 Fourquets“ 2007 metais nusprendė sukurti naują alų šampano buteliuose, taip pat ir statinėse. Pasiekiami alūs: Lupulus Blonde, Lupulus Brune, Lupulus Hibernatus, Magnum Lupulus Millésimé, Fourquette, Madelonne, Béole.
Belgija, Sensenruth
Maziers alaus darykla yra jūsų gėrimų specialistas. Pilsai statinėse: Jupiler, Stella Artois, Maes, Diekirch, Mousel, Bel Pils, Bofferding, Estaminet,… Specialūs alūs statinėse: Carlsberg, Palm, Rodenbach, Hoegaarden, Ciney, Leffe, Maredsous, Grimbergen, Steenbrugge, Chimay, Chouffe, Barbar, Kwak, Maes, Kriek,… Taip pat yra trappistų, rūgščių ir vaisinių alaus, britiškų alaus, pilsų, abatijų alaus, užsienio alaus, bealkoholių ir stalo alaus.
Belgija, Irchonwelz
La Brasserie des Géants derina tradicijas ir technologijas, kad gamintų aukštos fermentacijos alų, turtingą skonių ir atitinkantį griežčiausius kokybės ir maisto higienos standartus. Alus: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Mūsų alus gaminamas tik iš kokybiškų žaliavų (maltas, apyniai, grynas vanduo ir mielės). Jis yra visiškai natūralus ir neturi jokių priedų. Pakartotinė fermentacija buteliuose arba statinėse suteikia jam 100 % natūralų burbuliuką.
Belgija, Buggenhout
Malheur alaus yra kilni, gyva alaus rūšis, su antriniu fermentavimu buteliuose ir statinėse. Jie patiria skonio evoliuciją ir, atitinkamai, teigiamą senėjimo procesą. Mūsų alaus rūšys: Malheur 6°, Malheur 8°, Malheur 10°, Malheur 12°, Malheur Bière Brut World Classic, Malheur Cuvée Royale, Malheur Dark Brut, Novice Blue, Novice Black Triple.
Belgija, BRUXELLES
... skonių asortimentą, kuris tiks jūsų rinkai: šviesus, rudasis, tamsus, baltas, vaisinis, sausainių ar gėlių skoniai yra tik keli iš daugelio šiuo metu prieinamų alaus stilių. Tiesiog paklauskite mūsų ir mes rasime produktą, kuris atitiks jūsų rinką. Taip pat galime siųsti įvairių alaus rūšių ant padėklo ir tiekti alų buteliuose: 33cl, 75cl, ... bet taip pat ir statinėse. Mes taip pat gaminame viską, pradedant stiklinėmis, vėliavomis, plakatais, lipdukais. Pradėkite importuoti Belgijos alų į savo vietą su BELGIBEER ir gaukite geriausią tradicinį Belgijos alų savo verslui.
...La Brasserie Lauvaux profesionalams siūlo platų alaus pasirinkimą, įskaitant alų "Fagnes" Blonde, Brune, Griottes, Cuvée Constant, Triple, Christmas ir La Chevetogne. Alaus Fagnes yra prieinamas: - 20L statinėse: Fagnes Blonde, Brune, Triple, Griottes, Cuvée Constant, Christmas ir La Chevetogne. - 24x25cl dėžėse: Fagnes Griottes ir La Chevetogne. - 24x33cl dėžėse: Fagnes Blonde, Brune, Cuvée...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play