... subalansuotas mišinys buvo sukurtas tam, kad alui suteiktų tipišką kriek alaus skonį ir aromatą. Tradiciškai jis gaunamas maceracijos proceso metu, kai „griottes“ vyšnios yra dedamos į lambic alų (jaunas Gueuze alus). Visi mišinio komponentai yra maisto klasės, 100% natūralūs ir jie nebuvo kontaktavę su jokiu tirpikliu, išskyrus CO2, kuris turi GRAS statusą (paprastai pripažintas saugiu maisto gamybai FDA) ir visiškai išgaruoja po ekstrakcijos. PRIVALUMAI Aukšta gamybos lankstumas, nes prekės ženklo charakterizavimas vyksta paskutiniame proceso etape. Nereikia nieko keisti...
Belgija, Ambly
Šv. Monono alaus darykla yra šeimos verslas, įkurtas 1996 metais, esantis ūkyje, Ardeno ir Famenno riboje. Dabartinė gamyba siekia apie 600 hl. Pagrindinės gaminamos alaus rūšys yra: šv. Monono gintarinis alus (6,5 % alkoholis), šv. Monono tamsus alus (7,5 % alkoholis) ir šv. Monono medaus alus (8 % alkoholis).
Belgija, Basècles
Teritorinės amatų alaus gamyba, pagaminta iš natūralių regioninių produktų. Miežiai auginami dviejų ūkininkų kaimo žemėse, esančiose 1 km atstumu nuo alaus daryklos, ir perdirbami į salyklą Šato salyklinėje, esančioje 7 km nuo Basècles. Humulas iš dalies gaunamas iš alaus daryklos žemėse auginamų humulų. Medis, istorinė šio objekto dalis, bus naudojamas alaus daryklos statybai. Pasirinktas populius, Hainaut regiono medis. Mūsų alūs: La Diôle ir La Basèque.
Belgija, Le Roeulx
Nuo 1873 metų Friart šeima tęsia įvairių alaus gamybą, tarp kurių yra St-Feuillien. St-Feuillien alaus daryklos alaus rūšys: ST-FEUILLIEN vienuolyno alaus Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison iš St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Vaisių miškai, Vyšnia. Ypatybės: natūralus aukštos fermentacijos alus be priedų, aukštos kokybės aromatiniai apyniai, atrinkti miežiai, tradicinė fermentacija,…...
Belgija, Loupoigne
Ginette alus yra ekologiškas (Certisys sertifikatas) aukščiausios kokybės, natūraliai šviesus - bet be pertekliaus - kai kurie suklysta ir kartais jį laiko Blonde. Gamyba yra kuo draugiškesnė aplinkai.
Belgija, Bouillon
...Bouillon alaus darykla yra Belgijos amatų alaus darykla. Atsižvelgiant į nuolat augančią mūsų klientų paklausą sužinoti daugiau ir "patirti šią aistrą savo širdyje", Bouillon alaus darykla sukūrė du pagrindinius papildomų paslaugų centrus: alaus gamybą pagal užsakymą ir ekskursijas. Alaus gamyba pagal užsakymą yra alus, kurį gaminame pagal užsakymą su specifinėmis receptūromis, sukurtomis kartu...
Belgija, Silenrieux
...Eau d'Heure užtvankų širdyje, tarp Beaumont ir Philippeville, ši amatų alaus darykla įsikūrusi buvusiame geležinkelio pastate. Buvusi tvartas, paverstas alaus darykla ir bar-restoranu. Tradicinių ir ekologiškų alaus, sertifikuotų CERTISYS, gamyba. Visi mūsų alūs yra aukštos fermentacijos: La Joseph, La Sara, La Noël de Silenrieux, Le Pavé de l'Ours, La Bière d'Autruche, La Cuvée des Lacs de l'Eau d'Heure, La Kriek de Silenrieux.
Belgija, Belsele
Brouwerij Boelens egzistuoja 105 metus. Kris Boelens yra ilgos aludarių giminės atstovas. Alaus darykla bendradarbiauja su Biercentrum Delvaux iš Leveno, kad aludaris gautų tikslią informaciją apie įvairių ingredientų veikimą aluje, kurį jis kuria. Mūsų alūs: Tripel Klok, Dubbel Klok, Bieken, Waase Wolf, Santa Bee, Waaslander. Jūsų paties alaus gamyba Brouwerij Boelens: Kiekvienas alaus mėgėjas...
Belgija, Gérouville
Amatinė stalo alaus ir limonado gamyba daugiau nei 125 metus. Šviesus ir tamsus stalo alus. Lengvai alkoholinis specialus alus. Apelsinų, baltųjų citrinų, geltonųjų citrinų limonadas.
Belgija, Ruddervoorde
...De Leite laikosi amatinio pobūdžio ir ryžtingai renkasi kokybę. 'Norime ir toliau mėgautis alaus gamyba. Visi mūsų alūs yra aukštos fermentacijos su antrine fermentacija butelyje. Kiekvienas alus turi menišką etiketę, sukurtą menininkų. Mūsų alūs: Femme Fatale, Bon Homme, Enfant Terriple, Cuvée Mam'zelle, Ma mère spéciale, Cuvée Jeun'homme, Cuvée Soeur Ise, Fils à Papa.
Belgija, Halen
Brouwerij Anders! yra alaus darykla, kuri nesukuria savo alaus, bet specializuojasi receptų kūrime ir plėtojime pagal klientų užsakymus. Tai skiriasi nuo asociacijų, kurios užsako savo alaus gamybą, miestų ir savivaldybių, norinčių pristatyti regioninį alų, iki hobio aludarių, kurie nori komercionalizuoti savo receptus. Be to, mažos ir didelės alaus daryklos gali kreiptis dėl receptų kūrimo, gamybos, užmokesčio už užpildymą ir alaus analizės.
Belgija, Lo-Reninge
Sezoninių alaus gamyba su vietiniais ingredientais ir butelių fermentacija: Reninge Bitter Blond, Reninge Oud Bruin, Reninge Krieken Rood.
Belgija, Falmignoul
Alaus darykla Caracole tradiciškai gamina 4 charakteringus Belgijos alaus tipus: Caracole, Troublette, Saxo, Nostradamus. Ji įsikūrusi Falmignoul (Dinant) 18-ojo amžiaus vaizdingoje pastate, alaus darykla duris atveria kiekvieną šeštadienio popietę arba pagal išankstinį susitarimą ekskursijoms ir degustacijoms. Siūlome daugybę paslaugų pagal pageidavimą, tokių kaip alaus gamyba pagal užsakymą, mūsų salės nuoma renginiams ir kt.
Belgija, Nieuwkerken-Waas
Paenhuys yra alaus darykla, kaip anksčiau kiekviename kaime buvo bent viena. Paenhuys arba puodų namas suteikė savo alaus gamybos įrangą kaimo gyventojams, kad jie galėtų gaminti savo alų, ir padėjo gyventojams su alaus gamyba. Tokiais atvejais kaip vestuvės, gimimai ar kiti renginiai, buvo gaminamas alus, kuris buvo patiekiamas po kelių savaičių. Paenhuys suteikė jiems ingredientus ir pasiliko dalį alaus, jei jis pasirodė esąs skanus. Ir šiandien galite pasigaminti savo alų alaus darykloje t’Paenhuys. Mūsų alūs: Kloefkapper, Schapenkop, Puuitenkop, Zwarte Zjef.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play