Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
... harmoningas, apvalus ir skanus. Burnoje atsiskleidžia skrudintų ir vanilinių skonių, maišytų su mažais juodaisiais vaisiais. MAISTO IR VYNO DERINIMAS Patiekti apie 15°C su keptu triušiu, kepta entrecôte arba juoduoju kraujiniu dešra ir keptomis bulvėmis. Jis taip pat puikiai derės su sūriais, tokiais kaip Burgundijos delikatesas arba kalnų Tomme. Regionas: Beaujolais Veislė: Gamay Noir Vyninė: granitiniai dirvožemiai – kontinentinis klimatas...
Prancūzija, Auxerre
...Moulin A Vent L'Interdit D'Amour - Domaine François 1er - BEAUJOLAIS Vyno ir maisto derinimas: jūros gėrybės Vyno eksperto patarimas: patiekti tarp 10 ir 12°C Laikymo laikas: 2-3 metai Domenas: Domaine François 1er Appellation: Beaujolais Metai: 2018 Vynuogės: Gamay Auginimas: Atsakingas Etiketė: Kontroliuojamos kilmės nuoroda...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... užkandžių, tiek prie stalo! Domenas: 7 kartas vynininkai, Bodillard šeima šiandien turi 14 hektarų, išsidėsčiusių 7 savivaldybėse tarp Beaujolais ir Mâconnais. Kai kurios cuvées jau turi ekologinio ūkininkavimo sertifikatą, o visos jų bus sertifikuotos artimiausiais metais. Skirtingų sklypų įvairovė leidžia dvarui aprėpti didelę dirvožemio įvairovę (granito smėlis, šlakas ir kt.) ir taip gaminti vynus su įvairiais charakteriais. Talpa: 75cl Tipas: Raudonas vynas Veislė: 100% Petit AOC: Beaujolais Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2028 m. Patiekimo temperatūra: 14-16°C...
Prancūzija, Saint-Vérand
... vynmedžių/ha, kad būtų kontroliuojama vynuogių veislės energija. Genėjimas: labai trumpas taurės genėjimas, kad būtų kontroliuojami derliai. Vynifikacija: Derlius: rankomis. Metodas: Tradicinis Beaujolais, pusiau anglies, visos kekės. Maceracija: 6–10 dienų. Brandinimas: talpose. Degustacijos pastabos: Finesė ir gylis. Graži spalva su avietėmis, nustebinančiai elegantiškas aromatas, su laukinių vaisių natomis. Burnoje vynas yra minkštas ir gerai subalansuotas. Pabaiga ilga ir kvapni.
Prancūzija, Saint-jean-d'ardieres
... – gamay noir à jus blanc. Šie vynai, lengvai girtinami, puikiai dera su įvairiais patiekalais. Nuo žalių ar troškintų patiekalų iki bistro ar fuzijos virtuvės, taip pat raudonos ir baltos mėsos, raudonųjų vaisių, sūrių ir aštrių patiekalų. Kiekviena gurmaniška noras yra gera, tai puiki proga paragauti vieno iš jų vynų MODE, CLASSIC ar CHIC, priklausomai nuo jūsų akimirkos įkvėpimo.
Prancūzija, Beaune Cedex
... Foulot, Beaune Grèves Le Clos Blanc, Beaune Grèves, Beaune Pertuisots, Beaune Premier Cru, Beaune Premier Cru, Beaune Theurons Domaine Gagey, Beaune Theurons, Beaune Thuvillains, Beaune Toussaints, Bienvenues-Bâtard-Montrachet, Blagny Sous le Dos d'Ane, Bonnes Mares, Bourgogne Aligoté, Bourgogne Chardonnay, Bourgogne Chardonnay Couvent des Jacobins, Bourgogne Chardonnay Petites Pierres, Bourgogne Château des Jacques Clos de Loyse, Bourgogne Couvent des Jacobins, Bourgogne Couvent des Jacobins, Bourgogne Gamay, Bourgogne Le Chapitre, Bourgogne Passe-Tout-Grains…...
Prancūzija, Rungis
... regioninių vynų pasirinkimas 10 L kubiluose (Baltas/Rožinis/Raudonas) Bordeaux, Gamay, Merlot, Côte du Rhône, Provanso rožinis, Beaujolais, Muscadet. Platus alkoholinių gėrimų pasirinkimas, skirtas profesionaliems restoranams. Kaip vynų specialistas Rungyje, siūlome įmonių dovanų vynus, su verslo dovanomis vyno arba verslo dovanomis šampano. Būdami vyno ir verslo dovanų specialistai, mūsų vyno ir šampano dovanų rinkiniai yra gaminami pagal jūsų užsakymą.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play