Ukraina, Novomoskovsk
...Grikių makaronai yra ryžių ir grikių miltų derinys. Grikių košė pirmą kartą tapo žinoma mūsų protėviams septintame amžiuje, tačiau tuo metu jie dar nesuprato visų jos privalumų. Šis grūdas turi daugiau nei 50 naudingų elementų, o baltymų kiekiu jis gali būti lyginamas su mėsa. Grikiai yra turtingi geležies, kalio, flavonoidų, kvercetino, rutino, skaidulų ir antioksidantų. Jie yra įtraukti į daugelio sportininkų ir tų, kurie rūpinasi savo sveikata ir fizine forma, mitybą.
Lietuva, Kaunas
... virškinimo trakto funkcionavimui, taip pat vitaminą E ir organizmui svarbius baltymus. Virimo metu makaronai išlaiko savo maistinę vertę, vertingas grūdų savybes ir suteikia ypatingą skonį patiekalams. Maistingumo faktai: 100 g Energijos vertė: 1494 kJ / 357 kcal Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 1,1 g 0,5 g Angliavandeniai, iš kurių cukrų: 76,0 g <0,3 g Baltymai: 11,0 g Druska: 0,5 g*...
Italija, Marmirolo
...PASTAPIU yra tipo '00' kvietiniai miltai, skirti šviežiai makaronų gamybai. Dėl puikios plastikos ir elastingumo, kurį lemia didelis baltymų kiekis, PASTAPIU išsiskiria vienoda grūdų struktūra ir mažesniu nei 0,45% pelenų kiekiu, todėl jis idealiai tinka gaminti šviežius makaronus, kurie gali išlaikyti savo spalvą kelias dienas. PASTAPIU yra idealus ingredientas tradicinių šviežių makaronų...
Prancūzija, Cusey
...Tagliatelle - Makaronai Kaina už KG: 5,5€/KG didmenai Energija: 1472 Kj/100g • 348 kcal/100g Baltymai: 12,3g/100g Angliavandeniai: 67,4g/100g CUKRAI: 5,8g/100g Riebalai: 1,83g/100g Sočiųjų riebalų rūgštys: 0,4g/100g Druska: 0,03g/100g Svoris: 0,300 kg...
Lenkija, Warszawa, Poland
... dideliuose maišuose. Kiaušinių miltai plačiai naudojami viešbučiuose, ligoninėse, restoranuose ir kepykluose, ypač tokiems produktams kaip krekeriai, sausainiai ir makaronai, kuriems nereikia kilti. Be kiaušinių miltų, taip pat yra kiaušinio trynio miltų ir kiaušinio baltymo miltų. Kiaušinio trynio miltai naudojami kaip šviežio kiaušinio trynio pakaitalas įvairiuose maisto produktuose, kad pridėtų...
Vokietija, Bad Bentheim
... kaip stikliniai makaronai yra pagaminti iš šių pupelių. Jos lengvai virškinamos, bet taip pat labai maistingos. Sveikatingumo savybės mungų pupelių Mungų pupelės turi daug baltymų, baltymų ir skaidulų, tačiau mažai kalorijų. Pupelės yra turtingos kalio (gero širdžiai ir kraujagyslėms), folio rūgšties, B vitaminų ir mineralų.
Prancūzija, Ostwald
...KANAPIŲ IR SENOVINIŲ KVIEČIŲ MAKARONAI - Amatininkų gamyba ir vietinė produkcija - Greitas virimas: 3/4 min - Kviečiai iš ekologinės ir biodinaminės žemdirbystės - Turtingi skaidulų ir baltymų šaltinis - Vegan, be kiaušinių ir laktozės - 100% perdirbamas pakavimas Ieškodami alternatyvos tradiciniams makaronams, pasirinkite unikalų mūsų kanapių makaronų skonį ir tekstūrą, tinkamą visai šeimai...
Vokietija, Neumagen-Dhron
... išlaikytume makaronų stabilumą, nes mūsų vynuogių sėklų miltai natūraliai yra be glitimo. Tačiau šis mažas kiekis vynuogių sėklų miltų pakanka, kad mūsų makaronai taptų kažkuo ypatingu: tamsūs vynuogių sėklų makaronai su sodriu, sėkliniu skoniu ir daug traškumo! Vynuogių sėklų makaronai yra veganiškas natūralus produktas ir baltymų bei skaidulų šaltinis. Kaip ypatingi ir neįprasti makaronai, jie praturtina kiekvieną delikatesų ir natūralių produktų parduotuvę.
Prancūzija, Paris
...Kronos kietųjų kviečių semolina (laikoma viena geriausių kviečių pasaulyje, labai turtinga baltymų ir glitimo.) Vanduo Dehidruota pomidorų 3% Dehidruoti špinatai 3% Dehidruota burokė 3% Ciberžolė milteliuose 2%. Sudėtyje yra glitimo, gali būti sojos, kiaušinių ir moliuskų pėdsakų. KAIP JĄ VALGYTI: Virti apie 5–6 minutes verdančiame vandenyje. Ean13:3701511705305 Nuoroda:CapelloLegumeBio1...
Kvalifikuota patirtis didmeninės prekybos, C+C rinkose ir mažmeninėje prekyboje. Italų vynai, konservai, alyvuogių aliejus, picų dėžės, aliuminio indai. Planuotos pristatymo paslaugos, krovinių tvarkymas.
Graikija, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• Sausos makaronai iš ankštinių augalų miltų • Premium kokybė ir puikus skonis. • 100% natūralu - be skonio stipriklių, be aromatų, be užpildų, be konservantų ir kt. • Dvigubai daugiau baltymų nei grūduose. • Dvigubai daugiau maistinių skaidulų • Turtinga angliavandenių • Be cholesterolio ir natrio • Su vitaminais ir Fe, Mgn, Ph, Zn "Švelnus, glotnus ir skanus ankštinių augalų skonis, kiekviename...
Slovėnija, Krmelj
...Spaghetti Nr. 3, pagaminti iš 100% avinžirnių miltų su šiek tiek psilio, yra unikali ir maistinga makaronų alternatyva. Šie spaghetti siūlai, pagaminti iš grynai avinžirnių miltų, suteikia beglutenių ir didelio baltymų kiekio alternatyvą tradiciniams kvietiniams makaronams. Psilio pridėjimas suteikia švelnų maistinių skaidulų papildymą, skatinantį virškinimo sveikatą. Dėl tvirtos tekstūros ir...
Italija, Milano
...IT - Šis tipinis pietų makaronų tipas kilęs iš instrumento, vadinamo "verpimo" (fuso), naudojamo kaip mezgimo adata. Apvyniojant tešlos siūlą aplink verpimo, gaunama tipinė forma. Raudonos lęšiai turi mažai nesotųjų riebalų ("gerųjų riebalų"), daug baltymų ir teikia daugybę naudos mūsų organizmui: juose yra puikus kiekis augalinių baltymų, angliavandenių, skaidulų, B grupės vitaminų ir mineralų...
Italija, Acicastello
...Turime galimybę tiekti didelius kiekius ir užsienio šalims, itališką kietųjų kviečių makaroną su 11,5% baltymų, ilgus ir trumpus makaronus, už labai konkurencingą kainą rinkoje, žinomo itališko makaronų gamintojo prekės ženklas. Kaina už kg 0,85 fob makaronų gamyklos sandėlyje. Minimalus užsakymas 500 kg.
Ispanija, Tafalla
...Traškūs makaronai, kuriems nepridedame cukraus. Tik su saulėgrąžų aliejumi ir maltitolu. Jie puikiai tinka užkandžiams ir kavoms, idealiai tinka užkandžiams bet kuriuo paros metu. Galite suteikti jiems kitokį skonį, patepdami džemu, sviestu ar kakavos kremu, kaip jums patinka. Jie be pieno (be laktozės, be pieno baltymų) ir be riešutų. Gali būti sojos ir garstyčių pėdsakų.
Turkija, Gaziantep
...Originali kokybė. Prieinama didmeninėmis partijomis. Pagaminta Turkijoje. GALIŲS IR EFEKTYVUS VALYMAS - Ant oksiduojamų dėmių (arbata, kava, vynas) dėka aktyviojo deguonies - Ant krakmolo (ryžiai, makaronai, krakmolas) ir baltymų dėmių (mėsa, kiaušiniai) dėl fermentų derinio - Ant įsisenėjusių dėmių dėka šarminių medžiagų BLIZGESYS IR APSAUGA - Antikalio veiksmingumas, užtikrinantis tobulą...
Pasta Riscossa nuo 1902 metų. Aukštos kokybės kietųjų kviečių semolinos makaronai iš Italijos ir užsienio su minimaliu 12,5% baltymų kiekiu. Pastificio Riscossa siūlo daugiau nei dešimt prekių kategorijų: Sausi semolinos makaronai, Specialūs regioniniai makaronai, Pusiau švieži ir rankų darbo makaronai, Kiaušinių makaronai, Gourmet makaronai, gaminti bronziniais formeliais, Raudonoji linija, Padažai, Aliejus ir Actas, Sausainiai, Miltai ir Semolinos, Ryžiai, Bulvių gnocchi. 120 formatų. 250 platintojų 80 šalių.
Italija, Serradifalco
Meilė ir tradicijos skonis, rankomis ruoštos tešlos, amžinos autentiškumo skonis, paprastumo malonumas. Šviežia makaronai yra produktas, kuris negali trūkti mūsų staluose. Skirtingai nuo sausų makaronų, jie išlaiko savo maistinę vertę. Švieži makaronai iš Pastificio Principe yra svarbus baltymų, vitaminų ir skaidulų šaltinis sveikai ir subalansuotai mitybai. ITALŲ TRADICIJA Švieži makaronai yra...
Italija, Ravenna
...Restoranas ir pica "Il Naif" visada buvo vienas geriausių Ravennoje ir siūlo savo klientams dėmesingą ir kruopštų aptarnavimą. Mūsų restorane galite rasti: Platus meniu su jūros gėrybių specialybėmis. Šviežia žuvis kiekvieną dieną, mišrus žuvies kepimas, mišri žuvies ant grotelių ir žuvies žaliava, krustacei, baravykai, trumai, rankų darbo makaronai, kepta mėsa, salotos ir visų rūšių daržovės. Picos kepamos malkomis. Kamuto picos, ypatingą dėmesį skiriame virtuvės be riebalų ir tinkamam baltymų bei angliavandenių balansui. Vieno patiekalo meniu sportininkams.
Vokietija, Dniepro
... #Mažai druskos #Mažai natrio #Daug skaidulų #Daug baltymų #Vegan #Halal #Košer ATVERIAME SVEIKOS KELIO DURIS KILMĖ: Iš Ukrainos su MEILĖ. Visi specifikacijos ir kainos bus pateiktos pagal užklausą. Norėdami tęsti, pageidautume gauti jūsų užklausas mūsų el. paštu arba galite mums paskambinti. Būtume laimingi, jei galėtumėte susisiekti su mūsų pardavimų komanda per vaizdo konferenciją, kad sužinotume daugiau apie jūsų reikalavimus ir poreikius.
Švedija, Malmo
... sprendimus šviežiai užšaldytam maistui, kuris yra prieinamas visus metus. Siūlome naujausias technologines inovacijas krevečių apdorojime, su visišku temperatūros valdymu kiekvienoje virimo zonoje, minimaliu baltymų nuostoliu ir tolygiai išvirusiomis krevetėmis. Greitas šilumos perdavimas per smūgį ir tikslus temperatūros valdymas pagerina apdorotų vaisių ir daržovių spalvą bei tekstūrą su...
Vokietija, Menteroda
dineinsects.de revoliucionuoja maisto pramonę. Mūsų maistas, pagamintas iš vabzdžių, yra tvarus ir itin maistingas. Puikiai tinka sąmoningam maitinimuisi ir optimalus sportininkams dėl didelio baltymų kiekio. Mūsų makaronai jau pasiekė Vokietijos restoranų stalus. Fitneso batonėliai taps alternatyva išrūgų ir sojų produktams sporto salių lentynose.
Ispanija, Tudela-Navarra
...Tokie maisto produktai kaip makaronai ar užkandžiai gaminami šia technika, o mūsų atveju tai galima laikyti nuolatiniu gaminimo procesu. Šio ambicingo ir novatoriško projekto rezultatas yra naujas produktas, kurį pavadinome Legumeat®, patiekalas su mėsos tekstūra, tinkantis visiems ir turintis vidutinį baltymų kiekį apie 50%. Produktas pateikiamas dehidratuotas, o jo paruošimo būdas yra virti vandenyje su norimu priedu. Galiausiai produktas bus paruoštas naudoti bet kuriame recepte. Jis tinka celiakija sergantiems ir vegetariškos mitybos laikytojams.
Italija, Santa Maria La Carità
... temperatūroje, kad „nenatūralintų“ baltymų ir angliavandenių, ir nuo 12 iki 36 valandų, priklausomai nuo gaminamo makaronų tipo. Šviežių makaronų gamyba: kiekvienas produktas gaminamas iš kruopščiai PASIRINKTŲ ŽALIAVŲ ir kategoriškai atsisakoma konservantų ar priedų naudojimo. Kokybiška tešla. Tai yra tikslas, kurio siekiame kiekviename gamybos cikle. Pasirinktos šviežios kiaušiniai, 100% iš Italijos laukų gauti aukšto baltymų kiekio miltai, lėtas ir homogeniškas tešlos minkyjimas, nuolatinis ir laipsniškas bronzinis formavimas – tai mūsų paslaptys.
...Pasta "dei PASTAI DEL METAPONTINO" gimsta iš kruopščiai atrinktų kietųjų grūdų, auginamų Lucano regione, turinčių aukščiausią geltonumo indeksą ir baltymų kiekį, ne mažesnį nei 14%. Gamyba yra visiškai rankų darbo, pradedant nuo miltų, naudojant tik semolą, vadinamą Fiore, iki makaronų gamybos proceso ir lėto džiovinimo, kuris gali trukti nuo 24 iki 36 valandų. Regioninėms rūšims: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI. Dėl bronzinių formų: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Be to, jau yra prieinami regioniniai formatai, pagaminti iš "SENATORE CAPPELLI" semolos.
... ekstrudavimo sistema plačiai naudojama: pūstiems užkandžiams, pusryčių dribsniams, daržovių baltymų mėsos produktams, sojų pagrindu pagamintiems maistingiems batonėliams, rehidratuotam ryžiams, grūdų maistingoms milteliams, modifikuotam krakmolui, krakmolo pagrindu pagamintiems lipniems muzikos vaikų edukaciniams žaislams, biologiškai skaidžiai krakmolo pagrindu pagamintoms pakuotėms, užpildymo medžiagoms, duonos trupiniams ir kitiems maisto priedams, gyvūnų maistui, akvakultūros pašarams, biologijos ir chemijos pramonėms.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play