...%, kalibruoti nuo 200 mikronų.
Natūralūs milteliai: Malti iš pirmos klasės šakelių ir kalibruoti iki 500 mikronų, jie yra tamsesni, su daugiau priemaišų ir svetimkūnių.
Sieti milteliai*: Grynas saldymedžio aromatas be žemiško skonio, nesukelia dantų patamsėjimo, pagaminti iš mechaniniu būdu sietų šakelių, o vėliau malti ir sieti.
Milteliai, praturtinti glabridinu (1,2% - 1,9%) ir vidutiniškai 4% glicirizo rūgšties, skirti kosmetikai.
...natūralus dažiklis ir skonio stipriklis, ciberžolės milteliai yra vienas iš labiausiai naudojamų prieskonių Indijos virtuvėje.
Buvo atlikti tyrimai, kurie parodė, kad ciberžolė turi savybių, padedančių kovoti su ligomis, tokiomis kaip vėžys, artritas, diabetas.
Ciberžolės milteliai yra labai sveikas produktas, turintis didelių savybių, padedančių gerinti mūsų sveikatą.
...Maltinių pasaulis: Aromatiniai maltai – Skrudinti maltai – Kepimo maltai – Maltų ekstraktas
Maltų gamyba vyksta natūraliu būdu iš daigintų grūdų, daugiausia kviečių, miežių ar rugių. Jis daugiausia naudojamas kaip kepimo priemonė, nes pagerina plutelių ir trupinių savybes bei skonį.
Maltai būna labai įvairių variantų, kurie gali būti fermentiniai arba nefermentiniai, skysti arba milteliai. Grūdai...
Hubcycle tiekia maisto ingredientus, gautus iš augalinių šalutinių produktų. Dabartinėje infliacijos situacijoje, kai žaliavų kainos nuolat kyla, būtina rasti ekonomiškai patrauklias alternatyvas, nesumažinant kokybės.
Hubcycle gamina ingredientus:
> konkurencingus: vidutiniškai 20% pigesnius nei standartinės grandinės produktai, už griežtai atitinkančią kokybę.
> prieinamus ir tvarius: mes n...
...Aromatiniai prieskoniai iš Hildegardo virtuvės. Bertram yra vienas svarbiausių universalių prieskonių, susijusių su Hildegardu iš Bingeno.
švelniai aštrus
idealiai tinka mėsai ir padažams
Turinys: 50g
Prekės Nr.: Prekės Nr. 00999...
...L’Herbier du Diois siūlo daugiau nei 350 ekologiškų produktų, iš kurių 230 yra džiovintos aromatinės ir vaistinės žolės. Mūsų produktai gali būti parduodami sveiki arba apdoroti.
- žolelių pjaustymas
- pjaustymas 2–6 mm
- pjaustymas infuzėms 0,3–1,5 mm
- milteliai 300 arba 500 mikronų...
Gerbiamas (-a) pone / ponia,
Džiaugiamės, kad esate čia, ir dėkojame, kad prisijungėte prie mūsų. Esame įsitikinę, kad CYLONIES padės jums pasiekti geriausių rezultatų jūsų versle, ir esame pasiryžę teikti aukščiausios kokybės paslaugas savo klientams. Jei turite naują verslo idėją savo esamam verslui arba norite pradėti naują verslą, norėtume pasiūlyti jums naują idėją iš mūsų žaliavų ar pagamint...
...SALICAIRE - Lythrum salicaria
Žolės skonis yra sutraukiantis ir šiek tiek rūgštus, o kvapo neturi. Augalas taip pat naudojamas kosmetikoje, kaukėse, kovojant su paraudusia oda.
Augalas
Salicaire - Lythrum salicaria.
Virtuvė
Infuzija, nuoviras, milteliai.
Forma / Kiekis
Aukštos kokybės BIO sausas oro dalis / 30g - 150g.
Kilme
Prancūzija - 100% ekologiškas augalas.
Savybės
Analgetinis, sutraukiantis, antifungicidinis, antidiabetinis, anti-diarėjinis, hipoglikeminis.
Nepraleiskite progos apsilankyti „Auksinio ožkos“ svetainėje ir atrasti mūsų ekologiškų džiovintų aromatinių augalų asortimentą.
...Koriandro lapai sumalami iki smulkios miltelių, todėl juos lengva įmaišyti į jūsų mėgstamus patiekalus.
Jų gaivus aromatas ir citrininis skonis pagerina ir išryškina jūsų receptus, suteikdami egzotišką ir maloniai aromatingą natą.
Ar tai būtų troškiniai, šviežios salotos ar kvapnios padažai, koriandro milteliai yra tikras privalumas, suteikiantis unikalų skonį jūsų kulinariniams kūriniams...
...Vaistininko butelis - sirupo butelis yra tinkamas šviesai atspariam saugojimui.
Pavyzdžiui, skirtas: milteliai ir birūs medžiagos, aromatiniai aliejai, riebalų aliejai, sirupas, esencijos, ekstraktai, Bach gėlės, parfumerija, kolloidinis sidabras, chemikalai, globuliai ir kt.
Prekės numeris: 410008B
Aukštis: 161 mm
Svoris: 283 g
Nominalus tūris: 500 ml
Kraštinis tūris: 530 ml
Aukštis su dangteliu: 163 mm
Sriegis: 28 mm...
...Pripažinti dėl savo kokybės, dažikliai karameliai siūlo įvairias tirpias sprendimus visų tipų taikymams, siekiant standartizuoti spalvą.
DEGINTI CUKRAI
Skystoje arba miltelių formoje, deginti cukrai yra karamelizuoti cukrai, kurie suteikia skonį ir/arba karamelinę spalvą maisto produktams.
AROMATINIAI KARAMELIAI
Aromatinė karamelė gaunama kontroliuojant šilumos poveikį maisto cukrams. Skystoje arba kietoje formoje, ji suteikia labiau ar mažiau ryškų karamelės skonį, priklausomai nuo galutinio poreikio. Taip pat, priklausomai nuo jų kepimo, galima rasti medaus, tradicinių ar stiprių karamelės.