...Pasinerkite į skanų „Abrikosų rozmarinų“ gaivumą. Spinduliuojantis persikų ir apelsinų atidarymas veda į širdį, kur sultingas abrikosas harmoningai šoka su aromatingu rozmarinu, visa tai apgaubta šiltu muskuso ir saldaus akordo fonu, primenančiu saldų ir kvapnų pasivaikščiojimą saulėtame sode.
Olfaktinė šeima: Vaisinis, gaivus
Viršutinės natos: Persikas, apelsinas...
...Aurora - ABRIKOSAS
SPECIES: ABRIKOSAS
Medis: Medis turi atvirą šakų struktūrą ir auga energingai. Pumpurai žydi kasmet.
Vaisius: Vaisiai vidutinio dydžio, su išskirtine oranžine spalva ir raudonu atspalviu. Skonis yra saldžiarūgštis.
Pollinators: Goldrich, PinkCot, SylverCot
Brandinimas – Derlius: Birželio 15 diena...
...Ingredientai Vanduo; vaisių sultys iš koncentrato (apelsinas 40%, guava 2%, abrikosas 2%, mangai 1,8%, aistros vaisius 1,2%); cukrus. Minimalus vaisių kiekis 47%.
...TRADICINIAI SKONIAI
Citrina
Vanilė
Braškė
Apelsinas
Kava…
Originalesni aromatiniai tonai: rožė, violetinė, lotosas, oda, nugatas ir kt.
Asociacijos: abrikosas-kalisonas, mėlynė-violetinė, obuolys-cinamonas, karamelė-sūdyta sviestas ir kt.
Panaudojimas: gėrimai, pieno produktai, kepiniai, konditerija, sausainiai, saldumynai, šokoladas, dietiniai produktai, …
Galime pasiūlyti visus mūsų aromatus tiek skystu, tiek miltelių pavidalu.
Produktų ar panaudojimo sąrašas nėra baigtinis.
KAINOS IR PAVYZDŽIAI PAGAL UŽKLAUSĄ >...
...Jus de Nectar multilinéarité 5 vaisiai ir 6 vitaminai. Vaisių sultys (apelsinas, kriaušė, persikas, vynuogė, abrikosas) su minimalia vaisių koncentracija 30%.
12 mėnesių nuo gamybos datos optimaliomis laikymo sąlygomis
(25°C).
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Po atidarymo laikyti šaldytuve.
Gerai suplakti prieš atidarant.
Mėgaukitės šaltai, tarp 4°C ir 6°C.
Ingredientai: Vanduo, vaisių koncentratas (apelsinas, kriaušė, persikas, vynuogė, abrikosas), cukrus.
EloPak: Pure-Pak sence...
...Įdaryti sausainiai su uogiene arba kremu.
Skoniai: avietė, citrina, braškė,
apelsinas, abrikosas, šokolado arba lazdyno riešutų kremas.
Kiti skoniai pagal užsakymą.
...Vaisių gabaliukai, obuolys, abrikosas, braškė, avietė, apelsinas, citrina ir šokoladiniai kremų įdarai yra tinkami užšaldymui ir gaminimui.
Kremų įdarus galima naudoti tortams ir pyragams bet kokiu pageidaujamu būdu.
Vienos rūšies nefiltruoti obuolių ir kriaušių sultys, vaisių brendis, abrikosas, vyšnia, serbentų medis, Gravensteino obuolys, Cox apelsinas, Renette obuolys, aukštos kokybės vaisių brendis.