Italija, Misano Adriatico
...Šis aštrus BERGADER sūris, supakuotas 100 g pakuotėje, yra aukštos kokybės produktas. Dėl savo turtingo ir intensyvaus skonio garantuojame unikalią ir skoniu kupiną gastronominę patirtį. Puikiai tinka mėgautis kaip užkandžiu arba praturtinti jūsų mėgstamus patiekalus.
Lenkija, Warszawa, Poland
... rūgštus arba aštrus. Jis turi tvirtą ir glotnią tekstūrą bei konsistenciją. Mes taip pat galime pasiūlyti mažai druskos turinčią Gouda, kuri užtikrina skanesnį skonį. Gouda 45-48 % tinkamumo laikas yra apie 3-12 mėnesių. Produktas turi būti laikomas temperatūroje nuo 2°C iki 10°C. Foodcom tiekia savo verslo partneriams Gouda 45-48 % 3 kg blokuose arba 15 kg euroblokuose.
Italija, Radicofani
Cacio di Pienza gamyba yra tradicija, turinti labai senas šaknis, kuri perduodama iš kartos į kartą iki šių dienų. Pieno gamintojai susibūrė į Cooperativa di Cotignano, naudodami ir išlaikydami tradicinius gamybos metodus: pieno tiekimą su ypatingais aromatais, kuriuos suteikia Val d'Orcia pievų žolės, rafinuotas brandinimo technikas ir, svarbiausia, ypatingą dėmesį sūrio kokybei. Kooperatyvas bev...
Italija, Sizzano
...Vynas visiems patiekalams Baltos mėsos Švieži ir vidutiniai sūriai SPALVA Intensyvi rubino raudona AROMATAS Aštrūs ir gėlių natų Tipiška pipirų nata SKONIS Sūrus, maloniai intensyvus Subtilūs ir harmoningi taninai TEMPERATŪRA: 16-18 °C ALKOHOLIS: 13% vol...
Italija, Noci
Ignalat pieno gamykla yra vidutinė šeimos valdoma įmonė iš Puglijos, veikianti rinkoje nuo 1948 metų ir specializuojanti pieno produktų gamyboje, naudojant tik atrinktą Puglijos karvės pieną. Ignalat gamina įvairių rūšių pieno produktus: šviežius, rūkyptus, brandintus ir įvairias tradicines Puglijos specialybes, tokias kaip mozzarella nodino ir treccia, burrata, natūraliai rūkyta burrata, burratos...
Italija, Martina Franca
...Caciocavallo Ubriaco yra brandintas sūris, pagamintas iš aukštos kokybės pieno ir brandintas Primitivo di Manduria vynuose. Šis sūris pasižymi originaliu skoniu, kuris yra vaisiškas ir aštrus, todėl puikiai tinka mėgautis vienam arba kaip dalis sūrių lentos. Caciocavallo ubriaco yra amatinis produktas, pagamintas pagal tradicinius metodus ir naudojant natūralias sudedamąsias dalis. Jo amatinė gamyba ir unikalus skonis daro jį išskirtiniu produktu Italijos sūrių tradicijoje.
Italija, Orsogna
...Tipiški Abruzzo mėsos gaminiai ir sūriai * Salami su trumais * Salami Aquilano saldus apvalus * Salami Cigolana saldus * Salami Cigolana aštrus * Kiaulienos kepenų salami tipo Cigolana * Aštrus salami lazdelėmis * Salami Spianata Aquilana * Šviežios Abruzzo dešrelės Mūsų sūriai: * Klasikinis kanistru laikomas karvės sūris * Sūris su laiškiniais česnakais * Sūris su riešutais * Sūris su juodosiomis alyvuogėmis * Sūris su žaliomis alyvuogėmis * Sūris su aitriąja paprika * Sūris su trumais...
Prancūzija, Saint-Etienne
Italija, Dorgali
... puikus pasirinkimas, norint suteikti naują posūkį jūsų receptams. Jo aštrus ir prieskonių kupinas skonis išryškina pirmųjų patiekalų skonį ir puikiai dera su carasau duona arba namine duona, siūlydamas sensorinę kelionę tarp tradicinių ir pamirštų skonių. Ar jis būtų valgomas riekelėmis, drožlėmis ar kubeliais, šis sūris atspindi tobulą tradicijos ir inovacijų pusiausvyrą, pridėdamas kiekvienam stalui charakterio.
Prancūzija, Auxerre
...padažai, aštrūs patiekalai, raudona mėsa. Vinification Derlius nuimamas rankomis dėžėse su dvigubu atrankos procesu. Vyninimas vyksta mažose termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose. Malolaktinė fermentacija atliekama atskiroje patalpoje. 18 mėnesių brandinimas vyksta 20-30% naujose ąžuolo statinėse. Œil: Gili granato purpurinė. Le conseil de l'œnologue: Pateikti 16-18°C. Taux...
Italija, Maruggio
...13 % - 14% tūrio Spalva: Purpurinė raudona Aromatas: Subtilus, labai charakteringas Skonis: Geras taninų ir struktūros balansas, švelnus ir apgaubiantis Patiekimo temperatūra (Celsijaus): 16° - 18° C Rekomenduojama: Raudona mėsa, šerniena, aštrūs sūriai, mėsa, aviena, mėsos padažas, kepta mėsa, jautiena, dešros, sūriai.
Nyderlandai, Zierikzee
...todėl jūs perkate amatinį sūrį tiesiai iš šaltinio! Kadangi šio ūkyje gaminamo sūrio skonis yra toks išraiškingai pilnas, kreminis ir aštrus, mes jį pavadinome Naturamel. Tai yra dėl to, kad karvės ganosi sultinguose pievose tarp griovių, kurie yra turtingi dobilų, pienečių, žolelių ir, svarbiausia, šviežiai žalių žolių! Natūralus brandinimas mūsų sandėlyje vyksta tradiciškai ant pušies medienos lentų. Mūsų kokybės ir maisto saugos sistema užtikrina kritinę produktų kontrolę, higienišką darbą bei žaliavų ir galutinių produktų atsekamumą.
LACTOVIL yra žinoma įmonė pieno produktų sektoriuje Portugalijoje, kuri užsiima įvairių rūšių sūrių gamyba ir prekyba: Sūriai iš avies pieno, Sūriai iš ožkos pieno, Sūriai iš karvės pieno, Avies varškė. Stalo sūriai, Brandinti sūriai, Sviestiniai sūriai, Aštrūs sūriai, Pusiau riebūs sūriai, Lengvi sūriai, Flamengo sūriai, Kamuoliniai sūriai, Juostiniai sūriai, Varškė, Mišrūs sūriai ... Įsikūrusi...
Austrija, Schwarzach
...Kalnų sūris - aštrus, 18 mėnesių brandintas, Gėlių sūris, Čili sūris, Emmentalio sūris, Trintų sūrių mišinys, Žolelių sūris, Moliūgų sūris, Obuolių sūris, Grietinėlės sūris, Specialus aštrus sūris, Pienininko sūris, Miško sūris, Premium pieno sviestas, Premium pieno ghee.
... gamyba, itališki vynai, itališki sūriai, vakuume virtos dešrelės, burokėliai griežinėliais ir tarkuoti skardinėje ir stiklainyje, morkos griežinėliais ir tarkuotos skardinėje ir stiklainyje, juodos ir žalios alyvuogės griežinėliais, tarkuotas salierų stiebas, mung pupelės, aukštos oleino saulėgrąžų aliejus, specialus aliejus kepimui skardinėje, virtos ir užšaldytos krevetės, jūros gėrybės, pangasius filė, tuno filė. Pradėjome prekiauti Portugalijoje, o dabar jau esame ir Angoloje, Mozambike, Žaliojo Kyšio salose ir Gvinėjo Bissau.
Italija, Bagnolo San Vito
Pieno Medis yra itališkų maisto produktų ir gėrimų platinimo įmonė. Maisto sektoriuje dirbame su tokių produktų prekyba kaip: Sūriai: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola saldus ir aštrus, rūkytas scamorza, Caciocavallo. Šoninės: San Daniele kumpis, Parma kumpis, Nacionalinis kumpis, mec kumpis ir plytelės formos kumpis. Mėsos gaminiai: speck, mortadella...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play