Italija, Orbassano
...Kiekviena šalis gali turėti savo tradicinį receptą gnocchi, su skirtingomis dydžiais, formomis ir ingredientais. Tačiau Italijoje, kur "gnocchi" buvo sukurti pirmą kartą, tai yra paprastas ir skanus makaronas, pagamintas iš bulvių, puikiai tinkantis raudonoms padažams ir sūrio fondiu. Turtingas ir sočius pirmasis patiekalas, tradicija visoms sezonams. Mūsų gnocchi turi minkštumą ir tekstūrą, kuri daro juos tinkamus visiems skoniams, net ir patiems jautriausiems. Idealiai tinka veganiškoms ruošimo būdams.
Italija, Marmirolo
... gamybai visomis jų nesuskaičiuojamomis formomis ir tipais, įskaitant sluoksniuotus tešlos gaminius, spaustus makaronus, gnocchi, trofie ir įdarytus makaronus, tokius kaip ravioli, tortellini, agnoli ir daugelį kitų.
Vengrija, Budapest
... metus, todėl yra patikimas pasirinkimas tiek šefams, tiek namų virėjams. Be kulinarinių naudojimo, sage lapai suteikia mėsos skonį vegetariškiems patiekalams, todėl jie yra vertingas ingredientas augalinės kilmės gaminime. Italijoje sage dažnai smulkiai pjaustomas ir maišomas su ištirpintu sviestu, kad būtų sukurtas skanus padažas makaronams ar gnocchi. Artimuosiuose Rytuose jis naudojamas, kad...
Italija, Villafranca
...Napoletano bulvių kukuliai Napoletano kukuliai yra skanus alternatyva klasikiniams gnocchi, tradicinio itališko patiekalo. Jie gimė iš originalios receptūros, kuri sujungia atrinktas bulves ir minkštųjų kviečių miltus. Mūsų Napoletano kukuliai gaminami tik iš šviežių bulvių, kokybiškų žaliavų, kurios išreiškia stiprų regioninį charakterį. Šviežios ir sausos makaronų atitikimas: Kokybę paversti pasirinkimu geresniam gyvenimui. 270 kcal/100g šviežiems makaronams 350 kcal/100g sausiems makaronams Švieži Viduržemio jūros makaronai Pagaminta Italijoje "Napoli" Šaldyti transportai Stef...
Vokietija, Berlin
Šviežių makaronų ir šaldytų šviežių makaronų produktų gamyba: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, įdaryti Gnocchi, rankų darbo įdaryti makaronai, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Švieži makaronai su ypatinga kokybe. Mes gaminame išskirtinius makaronus iš geriausių ingredientų ir specialių gamybos procesų.
Pasta Riscossa nuo 1902 metų. Aukštos kokybės kietųjų kviečių semolinos makaronai iš Italijos ir užsienio su minimaliu 12,5% baltymų kiekiu. Pastificio Riscossa siūlo daugiau nei dešimt prekių kategorijų: Sausi semolinos makaronai, Specialūs regioniniai makaronai, Pusiau švieži ir rankų darbo makaronai, Kiaušinių makaronai, Gourmet makaronai, gaminti bronziniais formeliais, Raudonoji linija, Padažai, Aliejus ir Actas, Sausainiai, Miltai ir Semolinos, Ryžiai, Bulvių gnocchi. 120 formatų. 250 platintojų 80 šalių.
GAMYBA?KARTUPO GNOCCHI ĮDARYTI GNOCCHI - ŠVIEŽI MAKARONAI ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Teisinė būstinė ir gamykla Faksas El. paštas Antrinė biuras...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play