Vokietija, Heidelberg
...Šis raudonas pipiras iš Kampoto laikomas išskirtiniu pipiru, turinčiu intensyvų, tačiau saldų skonį, su labai šviežiais akcentais, priešingai floriniam, vaisiniam pagrindui. Šie atrinkti pipirai skinami rankomis, kai jie yra optimaliai prinokę. Jie yra užvirinami ir tuoj pat džiovinami, kad išsaugotų savo nuostabią raudoną spalvą. Šis metodas ir žemė, kurioje jis auginamas, suteikia šiam pipirui...
Prancūzija, Mazion
...SKONIO UŽRAŠAI : GĖLIŠKAS, ŠVIEŽIAS IR IŠKEPTAS. NOSIS Milteliai baltų gėlių, prinokęs abrikosas, šviežia rabarbarai ir mėta derinasi su pelenų mineralumu ir žiupsneliu baltųjų pipirų. SKONIS Švelnus skonis, kuris greitai sprogsta burbuliukais, pabrėžiamas rūgštumu ir kartumu. Pabaigoje jaučiamas įtemptas skonis, pažymėtas imbieru, tabaku ir keptais tonais.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Vynas: Vyninė Le Calendre mus džiugina šiuo nuostabiu Valpolicella, kupinu rafinuotumo. Nosyje jis labai žavus, iš stiklo sklinda švelnūs vyšnių, aviečių, taip pat violetinių gėlių ir pipirų aromatai. Skonis atitinka kvapą, siūlydamas labai gryną vaisiškumą ir intensyvų koncentruotumą. Lengvas medienos akcentas pabrėžia subtilų, mažai taninų turintį ir labai kvapnų derinį. Puikus vynas su gražia...
...Kampoto juodasis pipiras KHLA laikomas geriausiu pipiru pasaulyje, dėl išskirtinių jo auginimo ir derliaus sąlygų. Kampoto juodasis pipiras KHLA išsiskiria stipriais ir subtiliais aromatais. Jo labai intensyvus ir kartu švelnus skonis atskleidžia gėlių natas, eukalipto ir šviežios mėtų. Drąsiai naudokite Kampoto juodąjį pipirą KHLA ir savo saldžiuose patiekaluose bei desertuose! Malti, jis...
...Švelnus žaliasis pipiras iš Šri Lankos Karštame Šri Lankos (ur)miške auga pipirų vijokliniai augalai. Neprinokę pipirų uogos nuo lapkričio pradžios iki sausio vidurio renkami rankomis ir švelniai džiovinami oro srautu arba šaldomi. Tokiu būdu išsaugoma spalva, o skonis tampa intensyvesnis. Žaliasis pipiras yra švelnesnis pipirų grūdas, turintis šviežesnį aromatą su lengvais žolės akcentais. Jis tinka visiems patiekalams, kurie turi būti šiek tiek švelnesni, bet vis tiek aromatingai pagardinti.
Prancūzija, Levallois Perret
...Malta kalendra turi aštrų ir gaivų kvapą su pipirų užuomina. Jos skonis yra švelnus, šiek tiek deginantis, su apelsino žievelės poskoniu. Malta kalendra virtuvėje: Tai prieskonis, kurį drąsiai galima pabarstyti ant žuvies, ant grotelių keptų patiekalų, bulvių, sriubų, baklažanų, salotų, daržovių, jūros gėrybių, krevečių ir kt. Ji taip pat labai dažnai naudojama pagrindiniuose patiekaluose...
Vokietija, Berlin
... sertifikuota Ingredientai:
Sorbitolis, glicerinas, vanduo, hidratuota silika, Piper Betle (lapų) ekstraktas, natrio laurilsulfatas, PEG-400, karagenanas, sacharinas, Melaleuca Alternifolia (arbatmedžio) lapų vanduo, metilparabenas, mentolis, Mentha Piperita (pipirmėtės) aliejus, propilparabenas, CI 19140, CI 42090 Prekės numeris: 8995151160692 Skonis: švelnus, mėtų...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play