No results

Nėra rezultatų, susijusių su
"roast beef"

Produktai skirtas "roast"
Kiaulienos nugarinė
Monte Safira „Kiaulienos nugarinė“ yra aukščiausios kokybės kiaulienos nugarinė, kuri puikiai atspindi prekės ženklo įsipareigojimą kokybei ir tradici...
Visa jautienos karkasas
Išnagrinėkite mūsų viso jautienos pasiūlą, puikiai tinkančią profesionaliems mėsininkams ir kokybiškos mėsos mėgėjams. Kiekviena karkasas yra iš jauti...
Pusiau mėsos šonkauliai
Pusiau mėsos šonkauliai yra populiarus pasirinkimas mėsos mėgėjams, siūlantys švelnią tekstūrą ir turtingą skonį, kuris pagerina jūsų mėgstamus patiek...
Jautienos filė
Filet de bœuf yra populiarus pasirinkimas mėsos mėgėjams, siūlantis švelnią tekstūrą ir turtingą skonį, kuris pagerina jūsų mėgstamus patiekalus. Šis ...
Kiaulienos pilvas
Berkshire kiaulės pilvas Berkshire kiaulės pilvas Įsivaizduokite kiaulės pilvą kaip riebalų sluoksnį su mėsa ant jo. Šefai mėgsta naudoti jo šoninės s...
Virta Juostelė
Fioketas gaunamas iš kiaulės šlaunies. Jis skiriasi nuo garsesnio kulatello, nes yra liesesnis ir turi švelnesnį skonį. Šioje versijoje jis yra virina...
Veršiena
Veršiena - mėsininko mėsa...
Keptos bulvės
Daržovės, auginamos Hauts-de-France regione Ekologiški bulvės HVE 3 Global G.A.B. Global G.A.B. GRASP...
Sukamo Specialus
Stambiai Malta Doner iš Veršienos Specialūs Prieskoniai Vanduo Druska Galima įsigyti 8, 10 ir 15 kg, kas 5 kg iki 120 kg...
Virti midijų mėsa
Virta midijų mėsa...
Pečių steikas
Pečių kepsnys...
Steiko pjūvis
Steak Cut pakelis 2,5 kg...
Prosciutto Cotto
Prosciutto cotto, pagamintas iš geriausių šviežių šlaunų, švelniai pagardintas žolelių virimo procesu. Ši tradicinė praktika suteikia produktui ypati...
Nugarinė
Lomo Filė Solomillo Filė gryna Filė Kilmė: Argentina, Urugvajus, Brazilija, Australija, Airija ir Lenkija Laikymo temperatūros: Šaldytuve -1º/+2º ir ...
Kiaulės galva
KIAULĖS GALVA 1/2 Pjūvis 20 kg šaldytos Dėžės 1 x 40 fcl hq rf cnt 26 mt grynasis svoris...
Keptas Vištienos
Ingredientai: Vištienos dönerio griežinėliai Specialūs prieskoniai Vanduo Druska Pristatoma nuo 5 iki 120 kg...
Skrandis
Skrandis...
Keptas jautienos kumpis
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Kilmes šalis: Argentina, Urugvajus, Brazilija, Australija, Airija ir Lenkija Laikymo temp...
Karamelėje skrudinti saulėgrąžų sėklos 100g - RIEŠUTAI IR SĖKLOS KARAMELYJE
Traškus karamelė supakuota - geriausia #karmelove kokybė, kurią rasite mūsų riešutuose ir džiovintuose vaisiuose. Puikus užkandis visiems, įskaitant v...
COCCOLOSA Apimantis ir ryžtingas
Švelnus ir ryškus kava su ilgalaikiu poskoniu, palieka šokolado natų skonį burnoje ir puodelyje atrodo kreminis.
Produktai skirtas "beef"
Visa jautienos karkasas
Išnagrinėkite mūsų viso jautienos pasiūlą, puikiai tinkančią profesionaliems mėsininkams ir kokybiškos mėsos mėgėjams. Kiekviena karkasas yra iš jauti...
Pusiau mėsos šonkauliai
Pusiau mėsos šonkauliai yra populiarus pasirinkimas mėsos mėgėjams, siūlantys švelnią tekstūrą ir turtingą skonį, kuris pagerina jūsų mėgstamus patiek...
Avienos mėsa
Avienos mėsa vadiname gyvūnus, kurie buvo vyresni nei 12 mėnesių skerdimo metu. Ypatingai išsiskiria avienos mėsos tamsi spalva ir šiurkšti tekstūra.
Jautienos filė
Filet de bœuf yra populiarus pasirinkimas mėsos mėgėjams, siūlantis švelnią tekstūrą ir turtingą skonį, kuris pagerina jūsų mėgstamus patiekalus. Šis ...
Kiaulienos pilvas
Berkshire kiaulės pilvas Berkshire kiaulės pilvas Įsivaizduokite kiaulės pilvą kaip riebalų sluoksnį su mėsa ant jo. Šefai mėgsta naudoti jo šoninės s...
Virta Juostelė
Fioketas gaunamas iš kiaulės šlaunies. Jis skiriasi nuo garsesnio kulatello, nes yra liesesnis ir turi švelnesnį skonį. Šioje versijoje jis yra virina...
Veršiena
Veršiena - mėsininko mėsa...
Malta Jautiena
Malta jautiena - 1 kg...
Pečių steikas
Pečių kepsnys...
Steiko pjūvis
Steak Cut pakelis 2,5 kg...
Sausa dešra
Sausas kiaulienos dešra 100% pagaminta namuose Ingredientai: kiaulienos mėsa, natūralus žarnynas, druska, pipirai, dextrozė, stabilizatorius E450, nat...
Asilo filė
Asilo filė...
Prosciutto Cotto
Prosciutto cotto, pagamintas iš geriausių šviežių šlaunų, švelniai pagardintas žolelių virimo procesu. Ši tradicinė praktika suteikia produktui ypati...
Apipjaustymas
Apipjaustymas...
Nugarinė
Lomo Filė Solomillo Filė gryna Filė Kilmė: Argentina, Urugvajus, Brazilija, Australija, Airija ir Lenkija Laikymo temperatūros: Šaldytuve -1º/+2º ir ...
Keptas jautienos kumpis
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Kilmes šalis: Argentina, Urugvajus, Brazilija, Australija, Airija ir Lenkija Laikymo temp...
Kaklas
Apykaklė...
Viršutinė Peilis
Marucha Šakutė Kastuvėlis Paleronas Kunigo kepurė Kilmes: Argentina, Urugvajus, Brazilija, Australija, Airija ir Lenkija Laikymo temperatūros: Šaldyt...
Mėsa prieš
"La Viande avant" yra populiarus pasirinkimas mėsos mėgėjams, siūlantis švelnią tekstūrą ir turtingą skonį, kuris pagerina jūsų mėgstamus patiekalus.
JAUTIENOS RAVIOLI - ITALIJOS SKONIAI
Įdėkite ravioli į kepimo indą, pabarstykite tarkuotu sūriu. Leiskite kepti apie 20 minučių.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play