1999 metais įkurta įmonė ENES savo prieskonius tiekiasi tiesiogiai iš auginimo šalių. 1.600 m² sandėlis Geesthachte, netoli Hamburgo, leidžia įsigyti didesnius tonų kiekius, todėl ENES prieskoniai gali savo klientus aprūpinti konkurencingomis kainomis.
Tačiau tai dar ne viskas.
Taip pat didžiuojamės šiais aspektais:
• Platus prieskonių ir žolelių asortimentas;
Jūs gausite daugiau nei 300 a...
...Sudėtis: šiurkšti druska iš Île de Ré ir ekologiški laukiniai česnakai
Gali būti pėdsakų salierų, sojos, riešutų, glitimo, pieno, garstyčių, sezamo ir sulfitų
Nuoroda: SEL0006...
...Mūsų ekologiška juodojo česnako garstyčia puikiai tiks prie mėsos, daržovių ar padažų.
Ji taip pat bus ideali marinatams.
Charizmatiška, subtili ir stipri garstyčia su nuostabiu juodojo česnako aromatu.
Raskite įkvėpimo su mūsų receptų idėjomis.
INGRIDIENTAI
Ekologiška prancūziška garstyčia (ekologiški garstyčių sėklos, ekologiškas acto, vanduo, druska) 90%
Ekologiškas juodasis česnakas iš Gers 10%
LAIKYMAS
Laikyti kambario temperatūroje, saugoti nuo šviesos.
Po naudojimo gerai uždaryti stiklainį. Atidarius laikyti šaldytuve ir sunaudoti per 90 dienų.
...Pats produktas gaunamas iš Iberijos kiaulių, kurios 3-4 mėnesius buvo šeriamos kaštonais, žolelėmis ir šienu. Jis rankiniu būdu įdarytas su Pimentón D.O. iš La Veros (Káceres), taip pat marinuotas su natūraliais prieskoniais ir be jokių konservantų, druskos, česnako ir raudonėlio. Pastebimas jo nepaprastas kvapas ir aromatas.
Ingredientai: Iberijos kaštoninė kiauliena, druska, natūralus aromatas...
...Biologinis česnakas, mokslinis pavadinimas Allium Sativum, yra daugiametė daržovė iš Liliaceae šeimos. Česnako galva, sudaryta iš kelių skiltelių, yra vartojama dalis. FRDP įgyvendina auginimo sistemas Ispanijoje savo biologiniam česnakui, kuris auginamas lauke, mūsų kruopščiai atrinktų ūkininkų. Gavus česnaką gamykloje, jis bus atrinktas, išdžiovintas, nuplautas, supjaustytas ir tada užšaldytas IQF.
Biologinis česnakas: 100%
Bendra energija: 124 Kcal 527 kJ
Maistinės skaidulos: 2.7 g
Baltymai: 5.4 g
Druska: Pėdsakai...
...ECOPROLIVE 2019 metais sukūrė prieskonius su PREBIOFENOLIU, kurie meistriškai sujungti su geriausiais pasaulio prieskoniais, suteikia Viduržemio jūros skonio akcentą ir subalansuotą mitybą, nes yra turtingi antioksidantų, geležies, prebiotinės skaidulos ir baltymų.
Ideali ingredientų mišinys, skirtas begalinėms kombinacijoms.
Ingredientai: Šaltinio druska, PreBIOfenolis*, ciberžolė, česnako milteliai, shitake grybas, juodieji pipirai.
...Marinuotas aliejus Gyros Natural su jūros druska
Gyros, pjaustyti arba kepti ėrienos šonkauliai, souvlaki ar bifteki - su mūsų prieskonių aliejumi Naturell Gyros suteikite savo sočioms mėsos specialybėms neatsispiriamą Graikijos skonį. Su skaniu česnako akcentu ir prabangiu Viduržemio jūros žolelių puokšte.
Be pridėtų alergenų*.
Hela. Mes esame jūsų kompetentingas partneris skoniui ir...
... meškauogėmis, yra kruopščiai paruoštas naudojant aukštos kokybės ingredientus. Gros sel de Guérande yra skinamas tradiciniais metodais, kurie išsaugo jo grynumą ir mineralų gausą. Meškauogės yra kruopščiai atrenkamos dėl jų šviežumo ir autentiško skonio. Taigi galite mėgautis šio aromatų mišinio kokybe ir išskirtiniu skoniu.
Greitos recepto idėja: Meškauogių pomidorų salotos
Recepto idėja
Ingredientai:
4 prinokę pomidorai
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
Nuoroda:AR809635
Ingredientai: Guérande druska, meškauogės (10%)*...
... situacijoje yra idealus, jei norime aiškiai česnako skonio mūsų patiekalui. Puikus pasirinkimas mėsai, makaronams, salotoms, garnyrams, bet žinoma, jis taip pat nepaves, jei norime pagardinti skanų namų gamybos „lángos“.
...58% juodasis česnakas, daržovių sultinys (vanduo ir daržovės kintamomis proporcijomis: morkos, salierai, svogūnai, porai), jūros druska iš Cervia.
Juodasis česnakas nėra česnako veislė, bet jūros druska marinuotas česnakas, kuris atkeliauja tiesiai iš Korėjos ir Japonijos.
Jis džiovinamas žemoje temperatūroje, tarp 60 ir 80 °C, drėgnoje aplinkoje, per laikotarpį, trunkantį nuo 15 iki 60 dienų...
... sūdyti, pagardinti.
**CROC'ELLA** siūlo pristatymą su galimybe FRANCO DE PORT*.
**Energija:** 241 kJ/57 kcal
**Riebalai:** 1.0 g
**Baltymai:** 12 g
**Druska:** 1.6 g
**Pakuotė:** 2.9 kg stiklainis...
...Česnakų ir petražolių garstyčios yra išskirtinės garstyčios su ryškiu skoniu, labai vertinamos Viduržemio jūros virtuvėje.
Jos puikiai tinka prie keptos mėsos ir žuvies, taip pat su salotomis.
Ingredientai: Vanduo, garstyčių sėklos, actas, druska, česnakas 0,5%, petražolės 0,4%, šalotė, prieskoniai, natūralūs aromatai, konservantas: natrio bisulfitas.
Taip pat yra 1,1 kg kibire.
...Juodieji česnakų sūrio sausainiai, pagaminti rankomis. Puikiai tinka dalintis per traškų ir skanų užkandį.
Juodieji česnakų ir komtė sūrio sausainiai tikrai patiks tiek šeimai, tiek draugams. Jie gaminami Manoske (04) esančioje sausainių kepykloje.
Ingredientai: Miltai iš kviečių*, Juodasis česnakas*, COMTĖ*, kokosų aliejus*, akacijos guma*,
Cukraus pudra* (šviesus kanų cukrus**, bulvių krakmolas*), Visas kiaušinis milteliuose*, Guérande druska.
*ingredientai iš ekologinės žemdirbystės.
**Ingredientai iš sąžiningos prekybos.
...Haricots lingots, kilmė Prancūzija, virtas padažas (pagamintas iš kiaulienos, prieskonių, daržovių, česnako, pomidorų), druska, pipirai.
ŠEFŲ PATARIMAS:
Juos galima pridėti prie kasuoleto arba tiesiog patiekti su mėsa.
Išbandykite juos supilti į kepto vištienos patiekalą gaminimo pabaigoje.
Virtos pupelės: labai paprastas, bet toks skanus receptas!
...Natūralus karštas kajeno pipirų padažas Barbarian Harissa, 350 g stiklainis
Harissa (tariama hah-ree-suh) yra aštrus čili pasta, plačiai naudojama Šiaurės Afrikos ir Artimųjų Rytų virtuvėje. Dauguma harissa receptų gaminami iš karštų čili pipirų, česnako, alyvuogių aliejaus ir prieskonių, tokių kaip kmynai, kalendra ir druska. Visi mūsų padažai ir salotos yra gaminami rankomis, laikantis...
...2-Kmark BALIK HARCI
Pagal pageidavimą, tai yra mišinys, naudojamas žuvims, kurios bus kepamos ant grotelių, orkaitėje arba garuose, pagardinti tinkamais prieskoniais praturtintais ingredientais.
Sudėtis :
Ciberžolė, aštrus maltas pipiras, juodasis pipiras, čiobreliai, kvapiosios pipirai, lauro lapai, baltieji pipirai, sumakas, kukurūzų miltai, druska, svogūnų milteliai ir česnako milteliai, miltai...
...Paruoškite marinatą sumaišydami 1 ryšulį smulkinto baziliko, 1 žiupsnelį čiobrelių žiedų, 15 cl alyvuogių aliejaus, 2 smulkintus česnako skilteles, druską ir pipirus trintuve. Vienas ar du trumpi trintuvo paspaudimai pakaks ingredientams susijungti. Aptepkite gambas marinatų ir palikite marinuotis šaldytuve mažiausiai 2 valandas. Šiek tiek patepkite planšą aliejumi ir įkaitinkite. Apkepkite gambas po 3–4 minutes iš kiekvienos pusės. Patiekite su basmati ryžiais arba makaronais. Skanaus!
... įrangą, personalą ir indus, kad galėtume aptarnauti jūsų renginį bet kurioje Ispanijos vietoje su visomis sėkmės garantijomis. Mūsų kokybės ir kainos santykis yra neprilygstamas. Esame profesionalai.
Su rupia druska ir česnako aliejumi. 2 val. virimo.
- Šonkauliai ir Michanas, pagardinti pipirų druska.
KIAULIENA:
- Visos kiaulės, kepamos ant grotelių arba ant iešmo, pagardintos druskos tirpalu, vynu...