Ilgas mongolų avikailio šalikas - Tiffany, Ilgas mongolų avikailio šalikas
Šalikas, kurio privalai turėti! Ilgas, šiltas, elegantiškas ir pūkuotas! Patrauksi visų žvilgsnius!
Sūdyta Napa Aviena
Druska sūdyta avikailis Nappa Basto Pietaje 5,5/+ (5,5/+ sqft)...
Prosciutto Cotto
Prosciutto cotto, pagamintas iš geriausių šviežių šlaunų, švelniai pagardintas žolelių virimo procesu. Ši tradicinė praktika suteikia produktui ypati...
Kalakuto uodega
Kalakutų uodega, moksliniu pavadinimu Trametes versicolor, yra grybų rūšis, žinoma dėl savo unikalaus pavidalo, primenančio kalakuto uodegos plunksnas...
Žaliava oda vištiena
Sudėtis: vištiena 32%, jautienos oda 60%, krakmolas 4%, glicerinas 1,8%, druska 0,1%, sorbitolis 2%, kalio sorbatas 0,1 Analitiniai komponentai: Žalia...
Veršiena
Veršiena - mėsininko mėsa...
Next
Viršutinė Peilis
Marucha Šakutė Kastuvėlis Paleronas Kunigo kepurė Kilmes: Argentina, Urugvajus, Brazilija, Australija, Airija ir Lenkija Laikymo temperatūros: Šaldyt...
Pjaustyta filė
Pjaustyta filė...
Next
Kiaulienos nugarinė
Monte Safira „Kiaulienos nugarinė“ yra aukščiausios kokybės kiaulienos nugarinė, kuri puikiai atspindi prekės ženklo įsipareigojimą kokybei ir tradici...
Next
Jautienos filė
Filet de bœuf yra populiarus pasirinkimas mėsos mėgėjams, siūlantis švelnią tekstūrą ir turtingą skonį, kuris pagerina jūsų mėgstamus patiekalus. Šis ...
Visa jautienos karkasas
Išnagrinėkite mūsų viso jautienos pasiūlą, puikiai tinkančią profesionaliems mėsininkams ir kokybiškos mėsos mėgėjams. Kiekviena karkasas yra iš jauti...
Petražolės
Lenkijos importuotojai ir šviežių daržovių platintojai Siūlome kiekvieną produktą ekologinėje ir įprastoje versijoje...
Skrandis
Skrandis...
jautienos tripai
Kiaulės yra išvalytos ir užšaldytos. Dažnai su dangteliu. Jautienos tripos su koriu...
Virta Juostelė
18,00 €
Fioketas gaunamas iš kiaulės šlaunies. Jis skiriasi nuo garsesnio kulatello, nes yra liesesnis ir turi švelnesnį skonį. Šioje versijoje jis yra virina...
Kiaulienos pilvas
Berkshire kiaulės pilvas Berkshire kiaulės pilvas Įsivaizduokite kiaulės pilvą kaip riebalų sluoksnį su mėsa ant jo. Šefai mėgsta naudoti jo šoninės s...
Pečių
Pečių...
Avienos mėsa
Avienos mėsa vadiname gyvūnus, kurie buvo vyresni nei 12 mėnesių skerdimo metu. Ypatingai išsiskiria avienos mėsos tamsi spalva ir šiurkšti tekstūra.
Žaliava oda antis
Sudėtis: Ančių mėsa 32%, jautienos oda 60%, krakmolas 4%, glicerinas 1,8%, druska 0,1%, sorbitolis 2%, kalio sorbatas 0,1 Analitiniai komponentai: Žal...
Next
Nugarinė
Lomo Filė Solomillo Filė gryna Filė Kilmė: Argentina, Urugvajus, Brazilija, Australija, Airija ir Lenkija Laikymo temperatūros: Šaldytuve -1º/+2º ir ...
Next
Keptas jautienos kumpis
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Kilmes šalis: Argentina, Urugvajus, Brazilija, Australija, Airija ir Lenkija Laikymo temp...
Next
Pusiau mėsos šonkauliai
Pusiau mėsos šonkauliai yra populiarus pasirinkimas mėsos mėgėjams, siūlantys švelnią tekstūrą ir turtingą skonį, kuris pagerina jūsų mėgstamus patiek...
Storas Šonas
Storas Šonas...
Pečių steikas
Pečių kepsnys...
Apipjaustymas
Apipjaustymas...
Kaklas
Apykaklė...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play