Prancūzija, Objat
...Šokoladu aptraukti zefyrai asortimentas. Asortimentą sudaro zefyrai, aptraukti juoduoju ir pieno šokoladu. Ingredientai: trimolinas, želatina, cukrus, vanduo, pieno šokoladas 38%, juodasis 66% (kakava, cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, rapsų lecitinas) Galiojimo laikas: 12 mėnesių Vidutinė maistinė vertė 100g: Energija 1810Kj / 428Kcal, riebalai 6,2g, iš jų sočiųjų riebalų 3,8g, angliavandeniai 92g, iš jų cukrūs 91g, baltymai 1g, druska 0g.
Lenkija, Wrocław
...Ingredientai: gliukozės-fruktozės sirupas, šokoladas 25% (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, augalinis riebalas (palmių), pieno riebalai, emulsikliai: lecitinas (sojų) ir E 476; aromatas), cukrus, vanduo, augalinis riebalas (palmių riebalas, dalinai sukietėjęs palmių riebalas, emulsiklis: E471), nugriebto pieno milteliai, želė formavimo agentas: agaras, aukštos putos albuminas (kiaušinio...
Prancūzija, Épaignes
...592: Camembert (Tamsaus šokolado ganache, aptrauktas baltu), Pont l’Évêque (Karamelinių zefyrų apvalkalas baltu), Neufchâtel (Isigny tirpstančio karamelės širdis, aptrauktas baltu)...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play