...Veislė, kuri geriausiai auga vidutinio klimato ir šiltuose regionuose, idealiai saulėtoje vietoje. Duoda reguliarius, gausius derlius.
POLINIZATORIAI: Savipolinis.
VAIŠIŲ IŠVAIZDA:
Apvalūs ir šiek tiek asimetriški vaisiai su turtinga raudona spalva didžiojoje paviršiaus dalyje. Mėsa geltona, tvirta.
VAIŠIŲ DYDIS: Didelis.
DERLIAUS NUĖMIMAS:
Ilgas derliaus nuėmimo laikotarpis, nuo rugpjūčio vidurio iki rugsėjo vidurio.
KOMERCINIS NAUDOJIMAS:
Rinkoje laikoma aukštos kokybės nektarinu. Naudojama rinkoje kaip šviežia, taip pat naudojama perdirbimo pramonėje.
...Williams - KRIAUŠĖ
SPECIES: KRIAUŠĖ
Kilmes šalis: Anglija
Medis: Turi vertikalų augimo įpročius ir stiprų vystymąsi pirmosiomis metais.
Vaisius: Vidutinio dydžio ir kūgio formos. Oda yra šiek tiek žalia ir plona, tačiau prinokus tampa geltona.
Pollinatorius: Pasa Crassana
Brendimas – Derlius: Pirmos 10 rugpjūčio dienų...
...Guintrando konservai
Norint pilnai mėgautis šios paruošimo skoniu, patiekite šiuos vaisius su jų sirupu lėkštėje.
Ingredientai: Williams kriaušės, vanduo, BIO karamelė (15–17%), cukrus, vaisių pektinas, rūgštiklis citrinos rūgštis (E330), natūrali vanilė su grūdeliais (pėdsakai).
...Šios konservai paruoštos iš šviežių, sunokusių ir sveikų vaisių, kurie yra nuvalyti, išvalyti, pašalinti dalys, kurios pagal įprastą praktiką nėra naudojamos: žievės, sėklos, koteliai, žiedlapiai ir kt. Vaisiai supjaustyti per pusę, supakuoti ir uždaryti hermetiškuose induose su aukščiausios kokybės cukraus sirupu.
...Rankų darbo Provanso regione su saulėje sunokusiais vaisiais. Kriaušių tyrė (50%, įskaitant Williams veislę 35%), vanduo, cukrus, koncentruota citrinos sultys.