...kviečių ar ryžiųkruopos, kad suteiktų atpažįstamą ir patrauklų skonį pagrindiniam produktui. Pupelės ar ankštiniai augalai gali būti pridedami, kad atitiktų specifinius vietinius skonius. Panašiai gali būti pridedamos medžiagos, turinčios daug skaidulų, kad padidintų specifines maistines vertes.
Procesas: Procesą galima suskirstyti į 3 etapus.
Prieš ekstrudavimą - Viena arba homogeniška įvairių žaliavų mišinys yra drėkinamas iki iš anksto nustatyto lygio su vandeniu arba vandens turinčiomis medžiagomis prieš ekstrudavimą. Drėkinimas atliekamas arba partijų režimu maišymo metu, arba nuolat.
Su trimis KOMEKO ryžių miltų mišiniais glitimo neturintis kepimas yra lengvesnis nei bet kada. Visi KOMEKO ryžių miltai natūraliai yra 100% be glitimo ir gaminami pagal japonų tradicijas. Geriausia: šiuos miltus daugelyje receptų galite lengvai pakeisti 1:1 kvietinių miltų ir, palyginti su kitais ryžių miltais, jums nereikia jokių rišiklių ar priedų, kad gautumėte lengvai apdorojamą tešlą. Skirtingų ryžių rūšių pasirinkimas, intensyvus ir švelnus ryžių grūdų valymas, jų mišinio santykis ir malimo laipsnis išskiria trijų unikalių miltų kepimo savybes ir aromatą.